Интересни места в Европа за деца

• 138 007
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ,планираме пътуване това лято до Леголенд Германия за рождения ден на сина ни . Има ли някой който да е бил скоро ? Някакви ваучери или промоции за рожденници ? Имам доста въпроси 🤩
  https://www.abenteuer-freizeitpark.de/preise-und-oeffnungszeiten-legoland-resort  Деца,до 11 г.с представен паспорт,на касата,влизат безплатно на рождения си ден!Паркът е още затворен,така,че скоро били там, са тези посетили го до 1.11.2019г.Тази година отваря на 28.03.събота.Иначе кутиите на корнфлейкс Kellogg's ,са с талонче отстъпка цена вход.Но тази година все още няма такива. Следете ,кога ще пуснат.Отстъпката е голяма.Ако ще нощувате в хотела към парка,особено лятото,трябва резервация още от сега.Ето сайта,може да си набавиш информация от страничката.  https://www.legoland.de/uebernachtung_1/legoland-feriendorf/willkommen/

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 10:32 от Roo Roo

# 571
Здравейте ,планираме пътуване това лято до Леголенд Германия за рождения ден на сина ни . Има ли някой който да е бил скоро ? Някакви ваучери или промоции за рожденници ? Имам доста въпроси 🤩
  https://www.abenteuer-freizeitpark.de/preise-und-oeffnungszeiten-legoland-resort  Деца,до 11 г.с представен паспорт,на касата,влизат безплатно на рождения си ден!Паркът е още затворен,така,че скоро били там, са тези посетили го до 1.11.2019г.Тази година отваря на 28.03.събота.Иначе кутиите на корнфлейкс Kellogg's ,са с талонче отстъпка цена вход.Но тази година все още няма такива. Следете ,кога ще пуснат.Отстъпката е голяма.Ако ще нощувате в хотела към парка,особено лятото,трябва резервация още от сега.Ето сайта,може да си набавиш информация от страничката.  https://www.legoland.de/uebernachtung_1/legoland-feriendorf/willkommen/

Благодаря много за информацията . Изчела съм сайта им ,знам всички тези неща и съм избрала къде да преспим също . Малко с транспорта ми е сложно защото вече купих самолетни билети и се чудя как да се предвидим до парка . Май рента Кар ще вземем че иначе се сменят няколко превозни средства до там .

# 572
  • София
Ние бяхме миналата година. Спахме в хотел в комплекса. Случихме и Star Wars ден, та имаше страхотен парад и любителски изложби на Лего Star Wars Simple Smile Много ни хареса на всички Simple Smile
Ние го съчетахме с посещение в Мюнхен, така че бяхме с рент-а-кар. Не съм проучвала другите транспорти, с колата си беше идеално Simple Smile

# 573
  • София
В каталога на Лего (Комсед) за юли-декември 2019 имаше талон за безплатен вход на деца до 11 години, валиден до 30.06.2020. Потърсете в Комсед ако имат още от тези каталози.
Аз също планирам ходене до там през юни, но още нищо не съм предприела. Моля, споделете място за нощувка извън парка.

# 574
  • Варна
Намерете си каталози на Лего. Питайте, ако ви интересува друго.

# 575
Мисля че няма от къде да намеря каталог на Лего ... Някой може ли да препоръча нещо интересно за посещение около Меминден и Леголенд ,някой замък или нещо друго ? Чудя се 1 нощувка къде да направим ... 2 ще спим в Леголенд

# 576
# 577

Благодаря много ,изглежда много красиво градче . Повече ме впечатли от Мемминген . Може направо там да отидем за 1 нощ и да го разгледаме . Ако има някой ,който е ходил може да ми даде насоки и препоръки какво да посетим за 1 ден 😊

# 578
  • Пловдив
Dinkelsbühl, Nördlingen, Donauworth са градчета по романтичния път, като Dinkelsbühl от трите ми е фафорит.  Сравнително близо са, но няма магистрала до тях. В Oettingen има замък, не е нещо впечатляващо, но ако не бъркам там ни разходи един много сладкодумен екскурзовод. Проблемът е, че говореше с ужасен щвабски акцент и много не му разбирах Smile. Иначе и Аугсбург е наблизо, на както вече са ти казали и според мен Улм е по-добрият вариант.

Поправям се, замъкът, за който писах е Baldern.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 17:26 от The Game

# 579
  • София
Здравейте, планираме Мадрид с дете на 6. Някаква идея за отстъпки за билетите за зоопарка,освен онлайн покупката? Благодаря.

# 580
  • София
Мисля че няма от къде да намеря каталог на Лего ... Някой може ли да препоръча нещо интересно за посещение около Меминден и Леголенд ,някой замък или нещо друго ? Чудя се 1 нощувка къде да направим ... 2 ще спим в Леголенд
Имам каталог и мога да ви дам талоните.

# 581
Имам каталог и мога да ви дам талоните.
Много полезна и интересна тема,
Хоенцолерн е може би един от най-големите и красиви замъци в района, вижте и Herren Chiemsee - немския Версай, но като гледам и двата са на над 100 км от вашата локация, Линдерхоф също е уникален замък и пещерата там със светлинното шоу и музика от Вагнер, а наблизо е й Schwangau.

# 582
  • Mars Hotel
Здрвейте, някой ходил ли е в Heide Park до Хамбург? Ще пътуваме в района през юли и мислим да го посетим. Имаме една девойка на 12, дали ще й хареса?

# 583
Тук бяхме миналата година, близо до Хамбург. Много ни хареса.

# 584
  • Пловдив
Темата ви е уникална! Включвам се да ви следя, въпреки че детето ми е на няма и годинка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт