Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 708
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, нося 35 номер, ако си поръчам СК номер 3 дали ще ми станат? Гледам в таблицата при обивките на СК, че номер 3 е 21.5см, колкото е и моя крак  newsm78 Моля, ако някой си е поръчвал обувки на марката номер 3 да измери стелката  Praynig Hug

Благодаря!   bouquet

# 256
  • Пловдив
за ето тези летни сандали в тюркоаз

ANNAFACE, какви са ти впечатленията за тези сандалки? Толкова време им се чудих, но незнаех на кой номер да заложа. Ти кой номер си взе и отговарят ли си?

# 257
Vividas, Аник взе 2 чифта 36ци на СК и писа че си отговарят, тя толкова си носи, дано се включи с точни размери...

# 258
А пък на мен нещо много странно ми се случва: значи- писах до английския сайт, ако може да ми предоставят тракинг номер, те са ми отговорили , че е изпратено по пощата и няма- да съм изчакала до 18-ти, въпреки че срока е 10 август ,  до тук добре, НО днес съм получила писмо, в което пише, че ми възстановяват сумата и в графа причина пише  " Reason for refund: Customer return" . Аз не съм връщала нищо, нито съм им писала ,че искам да ми връщат пари..  .  ooooh!

Значи явно са замотали нещо пратката и се е върнала като непотърсена  Confused
А питала ли си в пощата?Възможно ли е да е стояла там няколко дни и да са я върнали?

# 259
  • Сливен
Ето обещаните снимки

и едно питане вие кои кашони пазите от джавари за евентуално връщане-кутии на обувките или черния кашон с който пристигат?

# 260
  • Бг
 oesi, аз пазя кутиите на обувките. Ако тръгна да връщам с тези големите кашони, охоооо, само за пощите ще работя, с толкова много напоръчани обувки  Joy.
Честито за балерините, стоят хубаво. А цветът наситено червен ли е, или по-блед, т.к. четох в коментари на Амазон, че бил по-кофти от на снимката.

# 261
Прибрах се от работа и ме чакаха тези чехли. Heart Eyes Стъпвали ли сте по онези рошави, дебели килими от копринени "парцалчета"? До сега не съм имала толкова леки, меки и удобни чехли! Crazy Разкошни са!!
Взех 41 и преценката ми е била перфектна! И по таблицата 41 отговаря на английски размер 7 и смятам, че е точно така.
Много се кефя, че си избрах още едни по-затворени чехли на марката. Ако и те са такива пухчета ще се радвам много.

Днес обух четири колежки. Laughing Егати готиното, не купувам за себе си, но шопинг терапията е също толкова здравословна и качествена!  Party

# 262
  • Бг
Бижу, честито и на теб. Много хубаво ти стоят Wink. Аз да те питам тази поръчка от коя дата е ? Че днес погледнах са си дръпнали парите за всичките ми 6 поръчки, само за чантата Кларкс не са ги усвоили.

# 263
Бижу, честито и на теб. Много хубаво ти стоят Wink. Аз да те питам тази поръчка от коя дата е ?
Благодаря! Blush Hug
От 06.08.2012 е поръчката.

# 264
  • Пловдив
Бижу, честито, страхотни са!
Неслучайно ми станаха любима марка, дано и на мъжи сивите Рийкер, които поръчах са толкова хубави

А подметката като на сабо ли е - без гъвкавост  Thinking Аз също им се чудех, но това ме спря

# 265
А подметката като на сабо ли е - без гъвкавост  Thinking Аз също им се чудех, но това ме спря
Мерсиииии Hug
Не, мекичка и гъвкава е при пръстите, и стабилна на тока! Изобщо са уникално удобни.

# 266
  • Пловдив
 Heart Eyes завид благородно!
Ще ги дебна ако пак ги намалят  - аз чакал едни в екрю на марката, които поръчах и на свеки и на майка ми - като перца са и невероятно удобни

# 267
Мерсиииии Hug
Не, мекичка и гъвкава е при пръстите, и стабилна на тока! Изобщо са уникално удобни.
Ейй,страхотна новина -че нали и аз завлякох след теб едни такива !Дано ги получа в сряда и аз Praynig

# 268
Поръчах я тази така обсъждана чанта.  http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 75%26pageCode%3Dd
ще дам отзиви като дойде.Взех черна.

# 269
ANNAFACE ,много ми хареса чантата на Еспри ,която си поръчала-но обърна ли внимание на размера-30*26- доста малка ми се струва?! ooooh!

Не мисля, че е малка поне за моите 160 санта  Rolling Eyes
Имам почти същата, да не кажа същата, която премерих и е 34/28, не мисля че 1-2см са фрапантни, а другата ако не я бях изтъркала от носене още щях да си я влача. Като дойде ще дам отзиви  Peace
за ето тези летни сандали в тюркоаз

ANNAFACE, какви са ти впечатленията за тези сандалки? Толкова време им се чудих, но незнаех на кой номер да заложа. Ти кой номер си взе и отговарят ли си?

Моите са 5ца, при обичаен мой номер UK4, видях в таблицата см за стелката и се  презастраховах. Сега я измервам от край до  край 24см, а до шева 23,5, мисля че са ми точно, или имам 1-2мм аванс на пред. За нормален крак, кожата е мека, а цвета ми стана любим  Peace взех ги за 15П Wink

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 21:21 от ANNAFACE

Общи условия

Активация на акаунт