Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 678
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Ох, и на мен едната ми поръчка с 3 чифта е тук Simple Smile
Вижте какво пише най-долу в бг DHL Пратките, изпратени по Deutsche Post, се доставят в деня след пристигането си в България. Дали това значи, че утре ще ги доставят Simple Smile Ох, ама съм нетърпелива душица Simple Smile

# 346
И моите се появиха  в сайта на DHL   newsm44  
Утре май доста ще набъбне темата със споделени мнения  Laughing

mia_ria, да утре ще си ги получиш  Peace

# 347
  • Варна
Моите пратки от 8 и 9.08 са в София. Понеже няма да има никой у нас, звъннах да ги оставят в офиса им. Телефона е 070017700 и трябва да кажете номера на товарителницата, ако искате подобна услуга. Момичето каза, че пратките са в Сф и утре ще са тук-Варна, т.е утре ще разнасят и София най-вероятно. Споделям, може да е от полза на някого.

# 348
  • Бг
Да, утре всички ще си получим поръчките пуснати на 08 и на 09. Аз сега обаче изпаднах в една чуденка довечера какво да кажа на мъжО като се появи куриера утре със седем кашона  Mr. Green. Дали да не се обадя да променя адреса на доставка, но пък не знам дали ще ги събера в малката ми колица всичките кашони.

# 349
# 350
Alexa_a , Laughing  повечето пишещи тук май са в същата чуденка сега  newsm78
На един хал сме  Joy

# 351
  • Софето
И моята е вече в БГ, дано утре е при мен. Моя само ме пита кога, пристигнаха ли, къде са ми чехлите, поръчай ми нови обувки, маратонки, ботуши... ooooh!, със сигурност има доста повече обувки от мене. При нас аз все се чудя и докато се начудя и си избера едни, той вече е с 3 чифта нови  Crazy.

# 352
# 353
  • Бургас
Преди разделяха чифтовете в една поръчка на отделни кашончета, а сега обединяват поръчки.  Laughing

Утре ще чакаме отзиви!

# 354
Ще чакаме утре да пишете отзиви Flutter Моята поръчка е пусната на 10.08 и може би утре ще е в България дано де Praynig

# 355
Netty

те май имат курсове само във вторник и четвъртък  newsm78 Така че сигурно чак в петък ще е при теб ако днес няма нищо...

# 356
fandango ако четвъртък е в София дано в петък е във Варна, че после ме няма............... Grinning

# 357
  • София
И моите поръчки от 9.08 са тук.  Party Наистина съм изумена колко бързо действаха ДХЛ този път. Очаквах да са тук най-рано в петък.  Grinning Дано само да смогнат да доставят на всички поръчките утре.  Joy

# 358
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли отзиви за тези http://www.javari.de/Lico-Newcomer-360309-M%C3%A4dchen-Sportschu … L=%2FshoppingCart
Подариха ни две екипчета в комбинация с червено и се чудя дали да не ги пусна, трябва ми точно 29 номер, а е на добра цена, вие какво ще кажете заслужават ли си?

# 359
  • Бг
Според лаишките ми изчисления поръчките пуснати на 10 ще са тук в петък  Mr. Green.

andonovag, в Амазон отзивите за марката са много добри.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 19:22 от Alexa_a

Общи условия

Активация на акаунт