Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 36 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
iveto_11, от акаунта през контакт формата им пишеш. А отбелязали в мейла номера на поръчката. На мен винаги са ми отговаряли до няколко часа.

И аз им пиша вече 3то писмо по един и същи въпрос и нямам отговор - отбелязан е номера, от контактната форма....И аз досега винаги съм получавала отговор до няколко часа Thinking

# 571
  • Варна
iveto_11, от акаунта през контакт формата им пишеш. А отбелязали в мейла номера на поръчката. На мен винаги са ми отговаряли до няколко часа.

И аз им пиша вече 3то писмо по един и същи въпрос и нямам отговор - отбелязан е номера, от контактната форма....И аз досега винаги съм получавала отговор до няколко часа Thinking

Хм, и аз така чакам отговор от вчера следобяд. Пише, че до 24 ч трябва да отговорят. Още малко ще почакам и пак ще им пиша.

# 572
  • Пловдив
А аз още от вторник ги чакам да ми отговорят..  Tired

# 573
  • София
Сигурно са затрупани с мейли от проъчките по намалението. Ще чакам още един ден и пак ще пиша. Аз реших, че както французите не разбират друг език освен френски, така и немците са зле, а аз писах на английски  Simple Smile

# 574
  • Пловдив
А аз си писах до англичаните.. хм... Sad още си чакам прословутата чанта, която на 10-ти трябваше да дойде, днес ще отида отново да досадя на дамите в пощата, но нямам големи надежди..

# 575
  • Бг
Не, с немците си кореспондирам само на английски и до сега проблем съм нямала. Отговарят ми и те на английски. Дори сега по офанзивата с поръчките на 08 и 09 както няколко пъти споменах писах за едни сторнирани по погрешка маратонки и след няколко часа ми върнаха мейл.
Сигурно от опаковане на обувки нямат време за мейли  Mr. Green.

# 576
  • София

Хм, и аз така чакам отговор от вчера следобяд. Пише, че до 24 ч трябва да отговорят. Още малко ще почакам и пак ще им пиша.

Явно имат проблеми нещо  Rolling Eyes Аз пък от вчера се мъча да им дам 105 евро ама не ги искат  Thinking Писна ми да натискам бутона за оторизация  Crossing Arms Мислех да се обаждам в банката да се карам, но явно проблема е в Джавари.

# 577
  • Пловдив
Сигурно не искат да видят обУща вече  Wink)) хахах

# 578
  • София
И на мен от немското не ми отговарят. На 10.08 им писах, за да ми изпратят номер за проследяване за 3 поръчки. Написах 3 различни съобщения за 3 различни поръчки. Така и не получих отговор. Вярно, че номерата после се появиха, после пак изчезваха и до момента ту ги има, ту ги няма, но не знам дали са ми получили мейлите изобщо. Вчера им писах за едни сандали Шол - в инфото от сайта пише, че са високи 6,5см., а всъщност са 9,5 см. Е, и за този мейл май няма да ме удостоят с отговор. Иначе пиша от формата за контакт, попълвам си прилежно всичко - номер на поръчката и т.н., даже и на немски им пиша, но пак не искат да водят кореспонденция с мен.  Rolling Eyes

# 579
  • Sofia
Сигурно не искат да видят обУща вече  Wink)) хахах

Joy

Първото писмо писах в неделя, ама като не видях отговор, писах и вчера, и днес:)

# 580

- Първите обувки,които обувам и не ме обива никъде,даже на много проблемната за мен пета.

Отговарят ли си на номера и стават ли за широк крак?

# 581
http://www.javari.de/dp/B006FFLRMY - лелеяните ми обувки, за които имах опасения, че може да са ми големи, защото някой сподели, че има на тази марка и са уголемени - на мен ми залепнаха, така че, специално този модел си отговаря. Peace Много стилни и красиви, а и, въпреки височината на тока, много удобни.  Peace

може ли да те помоля, ако имаш въможност да ги снимаш. много ли високи идват. аз поръчах подобни на белмондо, но изрязането отпред се пада на неудобно място на палеца ми и леко ме убива Sad и търся заместител
благодаря предварително

п.с. аз имах ботуши на манас и даже ми се сториха леко умалени

# 582
  • Варна
http://www.javari.de/dp/B006FFLRMY - лелеяните ми обувки, за които имах опасения, че може да са ми големи, защото някой сподели, че има на тази марка и са уголемени - на мен ми залепнаха, така че, специално този модел си отговаря. Peace Много стилни и красиви, а и, въпреки височината на тока, много удобни.  Peace

може ли да те помоля, ако имаш въможност да ги снимаш. много ли високи идват. аз поръчах подобни на белмондо, но изрязането отпред се пада на неудобно място на палеца ми и леко ме убива Sad и търся заместител
благодаря предварително

п.с. аз имах ботуши на манас и даже ми се сториха леко умалени

Тези обувки не са ли широки в средната част? При ходене не "зяпат" ли?

# 583
Получих мечтания АРТ http://www.javari.de/dp/B006EJDN9Q - 36номер. Страхотна изработка, невероятно удобни и меки, крака изглежда една идея по-широк с тях, заради външния тегел, но за моя дребен крак това е по-скоро плюс Simple Smile В едната обувка бяха сложили ключодърждател с логото на ART Simple Smile
Аз също нямам отговор за сандалите TEVA, които дойдоха вчера с размер USA 6, UK 5, EU 36 и 26см стелка. Писах им, че според мен етикета им е грешен и тези 26 см са за ходило поне номер EU 39. Не знам и аз какво да очаквам, дори и да ги върна за смяна нямам идея кой номер трябва да взема.

# 584
Получих и аз чехличките на Рикер,както вече стана ясно много са меки и удобни,отгоре е естествен велур,но не твърд като обувка а мек като плат!
http://i554.photobucket.com/albums/jj426/silvanapei/DSCN4233.jpg
http://i554.photobucket.com/albums/jj426/silvanapei/DSCN4231.jpg
http://i554.photobucket.com/albums/jj426/silvanapei/DSCN4233.jpg
38 номер -стелка 24,7 от край до край

Общи условия

Активация на акаунт