Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 818
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
    Ами аз съм скромна, че не искам да си признавам истината  hahaha Joy Embarassed

# 46
  • София
Прехвърлям си питането за марки за жени, подходящи за висок свод.

Аз нямам проследяващи номера за първите 2 поръчки, третата от снищи се обработва.

# 47
  • Варна
Аз днес се отчетох с тази раница.

# 48
Джулс, благодаря, чувствам се поканена в темата и се разполагам удобно  Simple Smile.
Бижу, около 10 чифта боти, ботуши, кубинки и пр. зимни /прибрани са и не мога да ги изброя "наизуст"/, около 10 чифта сандали /активно нося 2-3/, половинки- 5-6 чифта, токчета- няколко, слагам ги само когато се налага, иначе тапъркам на почти плоски подметки. И това количество се вижда много на собствената ми майка  Stop, благоверният си мълчи, понеже неговите са повече  Mr. Green.
Честно казано, като обуя едни кларкове, мога да си карам месец само с тях. Ценител съм, харесвам красивите обувки и разбирам от чепик  Wink, но в ежедневието съм доста непретенциозна и скромна. Достатъчно ми е обувката да е удобна, много качествена, класна /и понеже съм и сноб- класата да и личи/и задължително от естествени материали.
Ако се налага, след като задоволих любопитството, мога да изтрия този компрометиращ постинг  Sunglasses.

# 49
Аз намалих моите до 6-7 чифта за сезон, защото в къщи всеки има поне по 5-6 чифта маратонки, отделно други видове обувки. С толкова мъже в къщата и обувките въобще не са малко, постоянно се препъваме в тях, колкото да подреждам все не успявам Crazy Но благодарение на вашите съвети, вече не ми се налага да се чудя как да обувам домочадието. Благодаря ви  bouquet

# 50
  • Варна
Имам приблизително същото количество като Айви, мисля да не повтярям. Като мога да допълня, че това, което не нося го подарявам, защото нямам  място къде да ги държа. Но от пролетта се местим да живеем в къща, където имам място, коооооооооооолкото си искаш и отсега се плаша. С моя мъж сме си направили по 1 собствена стая, за мен дрешник 20кв.м., за него кабинет  Laughing

# 51
  • София

Девойки, за да не спамим в отделни отговори, ще ви помоля, само които искат да споделят, като отговорите по друг въпрос в темата да споменете лично вие по колко чифта обувки имате, че сериозно взех да се тревожа за себе си... Embarassed
Dzuls, ако не е правено може една анкета да пуснеш. Blush Наистина ми е крайно любопитно!
Готово пуснах анкета  Peace

# 52
  • София

Гласувах. Мислих, че съм в грешната  категория, но реших да преброя колко са ми обувките. УжасТ... забравила съм един шкаф и минавам към по-горната категория до 50 ...

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 13:05 от maminko

# 53
Има още една, но в Амазон. Аз и се чудих доста време и когато кафявата стана от 43 на 87, пуснах една черна. Нещо тази цикламена/розова подплата ме смущава, но дано това само е проблем.
като обуя едни кларкове, мога да си карам месец само с тях.
Айви, сподели, моля те, от кои си доволна?! От следващото намаление да си направя комплект с чантата някои от същата марка Blush!
Чакам номер 42 на 8 евро и номер 39 на 14 евро.
Търся подходяща чанта за такива, само че в син цвят също като на тези цвета. Само тази  ми се струва подобно синьо, но е много различна като модел от това, което нося.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 12:26 от Мари-ана

# 54
Моите са в третата графа - 40-50. Сега преброих изкарани 11 чифта, които нося това лято /без маратонките/. Чакам в момента 5 чифта за мен. Аз също подарявам тези, които спирам да нося.

# 55
Прехвърлям си питането за марки за жени, подходящи за висок свод.
За марки нищо не мога да кажа, но тези сандали са определено за доста широк крак и висок свод
http://www.javari.de/Damenschuhe-Sandalen/s/ref=topnav_sd__gw?ie … _3%26pageCode%3Dd
То им личи от снимките. Незнам къде съм бляла като ги поръчвах, но направо ми плува крака в тях

# 56
Готово пуснах анкета  Peace
Благодаря, че реагира светкавично!  bouquet
Ако може да добавиш още две опции - над 100 и над 200, тези категории особено много ме интересуват. Blush Hug

Благодаря, че споделихте! Hug

Може пък анкетата да ни отрезви...

# 57
  • Пловдив
Пуснах  тези обувки /в черно, на 20 Е/. Нямат проследяващ номер и датата за доставка е 23-ти. Доста неща изпуснах - пак ще съм от босите  Mr. Green Мислех си, че намалението ще трае поне седмица и се мотках да пълня кошницата  Laughing, а те си поиграха с нас на "открий намалените и бързо купи..."

# 58
 Mr. Green Тук сме се събрали все с големи сърца  Heart Eyes

# 59
  • Варна
Аз съм в графа 20-30 чифта, ама по към 30 клоня  Mr. Green . Държа да не са ми очукани токовете или издрани носовете на обувките, а това е трудно постижимо по нашите улици и още повече, че шофирам мнооого и дясната ми обувка бързо се протрива на петата. Купувам много обувки, но обикновено след един два сезона ги предлагам на родата или ги хвърлям, зависи от състоянието им. Предпочитам естествени, но не е като да нямам и изкуствени. Имам само едни сандали на Патрик Кокс, които сложих веднъж и си стоят нови в кутията-неуспешна покупка-неудобни, нещо сбъркани, но ги бях обула и не мога да ги върна вече, затова стоят. Всичко друго си го нося.
Отчетох се  Grinning
Пуснах и това на 33евро беше   
 http://www.javari.de/H%C3%B6gl-fashion-3-105730-Damen-Pumps/dp/B … 1&rnid=brands

Общи условия

Активация на акаунт