Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Neverland
да похваля тези   http://www.javari.de/Centro%20920147%20Damen%20Pumps%20offwhite/ … RL=%2Fmythings%2F-стоят много елегантно на крака и са страхотни.Отговарят си на номера,удобна височина,за тясно ходило. Peace

# 61
Dzuls, благодаря за темата, всички теми, които ти водиш са с много информативен и добре оформен първи пост!

Благодаря и на тези, които споделиха за последното намаление - никога нямаше да го уцеля, ако не бяхте писали в темата!   bouquet  bouquet  bouquet

Сигурно ще съм единствената тук, ама обувки нямам много, не обичам да ги трупам без да ги нося - ако свърши мястото в шкафа ми с обувки - оглеждам ги, решавам кои най-малко нося или въобще не нося и ги подарявам на някой, добре че повечето от близките ми са с моя номер. Това не значи, че по-малко пазаря, напротив, но просто ако си купя поредните черни боти, при положение, че вече си имам други черни боти, старите ги харизвам  Simple Smile За сметка на това пък майка ми вече въобще не си купува обувки и ходи все с маркови  Wink

# 62
Има още една, но в Амазон. Аз и се чудих доста време и когато кафявата стана от 43 на 87, пуснах една черна. Нещо тази цикламена/розова подплата ме смущава, но дано това само е проблем.

На мен пък тъкмо заради подплатата ми беше харесала, но имам няколко черни, та поумувах малко и взех кафявата. Вчера пристигна и ето как изглежда -  симпатично и спретнато чанте от качествена кожа с  добра изработка. Бях разглеждала снимки в сайта на clarks и бях сигурна , че размерите няма да са тези, които са дадени и така се оказа - истинските са 33х23х9 см. На снимките жълтее леко, но в действителност няма такъв нюанс, а си е светло кафява. Доволна съм, като изключим факта, че вместо да я намалят още като черната, те и вдигнаха цената, та не мога да си изпрося разликата  Wink
пп. гласувах с "над 50",  но всъщност никога не съм ги вадила всички и броила и не знам точна цифра(преди време по спомени ги изкарах около 60 ... май.. зле съм с математиката Mr. Green).   чанти ще броим ли?  Laughing
Dzuls    bouquet  благодаря и аз за новата тема, но както върви скоро ще се наложи да се пуска следващата  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 14:03 от Banshee

# 63
  • Варна
Aз съм със скромните -10 -20 чифта, нося активно по 2-3 на сезон Имам такива купени за поводи, които са слагани - 1-2 пъти.

# 64
Айви, сподели, моля те, от кои си доволна?! От следващото намаление да си направя комплект с чантата някои от същата марка Blush!
Кларкове за мен са това:
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_gw … 73%26pageCode%3Dd- различни цветове, вкл. пъстри- бяха пуснали една лимитирана колекция преди две години за юбилея си. Подметката задължително да е каучукова. Купувам си ги от Ибей, че са на по-приятелски цени. В Пещера, в магазинчето на Ингилиз, също има модели на Кларкс, там работят на ишлеме. Напролет взех едни от новата колекция за около 70 лв., малко под. Но там ходим веднъж на колкото, иначе въпросното магазинче не е за изпускане, има чудесни обущета на добре познати в тая тема марки. Отделен въпрос, че цените им в сезон не са твърде изгодни, та ако имате път, най- добре е напролет и наесен.
Да допълня, че обувки трудно изхвърлям или подарявам, нося ги до скъсване. Тази пролет с голям зор се разделих с едни ботуши отпреди 10-ина години /чисто здрави си бяха, гадините, ама през зимата сефте пропуснаха и реших да ги бракувам/. Свекърва ми носи моя размер и и се зарадва. Хич да не е, из махалата ще ги носи. Та поне половината от количеството не са купувани тази година. От немската разпродажба сега- едни Катерпилар /мъжки/ и едни Саламандър за работа, мериджейнки, с ниско токче. На втория ден бяха на двойна цена. И няколко чифта за колеги и приятели.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 13:02 от айви

# 65
  • София
Трябваше да има в анкетата и отговор под 10 Embarassed.
Немците ми се скараха леко,че не съм била несъгласна с тяхната ценова политика,обувките ми даже били двойно по-скъпи при тяхната проверка и няма да възстановяване на разлика. Подозирах,че в момента не съм им любимка.  Mr. Green

# 66
Според вас,имам ли шанс ако днес поръчам едни чехли да пристигнат до петък от немското,че ми трябват за подарък?! ooooh!  и дали някой е поръчвал от тях  ,да сподели мнение -дали си идват в хубава кутийка -как са като цяло  Rolling Eyes    http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_d?ie=UT … 11%26pageCode%3Dd

# 67
И аз гласувах,моите по спомени само в квартирата тук са около 30-40,но сигурно нося една 5-6 чифта Tired активно.Другите по един път ги слагам и после по кутиите,ама си ги обичам де Blush

# 68
  • Варна
Мнооооооого ми харесват тези. Но нито има мой номер, нито пък цената ми харесва. Аз нося 38. Моля ако някой попадне на нещо подобно, да свирка.

# 69
  • Sofia
И аз гласувах,моите по спомени само в квартирата тук са около 30-40,но сигурно нося една 5-6 чифта Tired активно.Другите по един път ги слагам и после по кутиите,ама си ги обичам де Blush

Мъж ми ме оприличава на Милото от "7 часа разлика"  hahaha То не е почистване, увиване в хартите, слагане по кутии, пренареждане - зимни, летни, всесезонни, по-често носени, по-рядко, хич не носени.... честно - много е уморително  Crazy Аз съм в тия над 50, ако се замисля да броя и ги изкарам над 100 ще се само #2gunfire

# 70
И аз се присъединявам с около 30 чифта във втората графа от анкетата Peace по скоро обаче имам извадени 2-3 чифта / това лято не съм свалила флай лондон напр., а имам сандали геокс от миналите намаления обути 2-3 пъти, едни официални черни кларкс само на два банкета/   Hug Мисля си, че причината е, че всичко е в кутии подредени под матрака в детската -нямам такъв тип дрешник за обувки, а ако се на извади всичко ще стане ужас в коридора/ отделно всички имаме по 2-3 чифта обувки за сняг, за планина които също заемат много място и не на последно място както споделиха и др. може да не ги нося, но не ги продавам или да ги връщам ... ooooh!

# 71
  • София
Току-що ги преброих заради анкетата. Имам точно 18 чифта без да броя домашните и джапанките и всичките са в употреба. Тези, които не нося поради една или друга причина изхвърлям, подарявам или продавам. Като се сравних с повечето от вас и ме хвана яд, че на намалението онзи ден си отказах сандалите.  Sad  Бях ги поръчала и преди да вкарам пари в картата ги сторнирах. Този път пазарувах само за децата и за приятели.

# 72
  • Бургас
Гласувах - скромна съм, между 10 и 20. Но, имам и въобще неносени, които си чакат реда в кутиите.  Mr. Green

Много обичам обувки! Чанти - също.  Crazy

Старая се, обаче, да не се затрупвам с обувки. Такива, които вече не нося и не са ми сред абсолютните любимци, изхвърлям. А пък много, които са чисто нови, или давам на майка ми, или продавам.

П.П. Не съм си платила няколко поръчки от много намалените.  Mr. Green Всеки ден ми напомнят да платя, но се учудвам, че в мейлите дните за отброяване започнаха от 4...  Rolling Eyes Преди не бяха ли повече?
Последно, на 9-и вечерта, преди да си легна, пуснах едни чехли за баща ми, за 5-6 евро. Видях, че всичко вече е увеличено и много малко обувки са останали все още намалени и набързо ги пуснах. Сутринта, със задоволство установих, че същите чехли вече са около 15 евро.  Mr. Green

# 73
Кога изписахте 6 страници Crazy
Аз гласувах с 10-20 чифта, скромна съм още, но набирам скорост Mr. Green Най-интересното е че, си нося по едни на сезон, а другите отлежават в кутиите

# 74
И аз не включих чехли , джапанки и най-вече маратонки... много са, но макар че тук се шегуваме със стоножките, явно че не можем да обуем да разходим всички чифтове hahaha при мен за съжаления няма вариант да станат на близки, за сестра ми и племенницата пазарувам др. размери

Общи условия

Активация на акаунт