Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 748
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Те в БГ ДЧЛ се появяват, като ги чекнат в София и може като ориентир да знаеш ,кога да чакаш доставка. Ако мога да съдя от други вече получени пратки,изпратените на 8.08 ще си ги получа на 14.08.

# 151
  • София
От немското чакам 2 поръчки, но нямам номер за проследяване? по пощата ли изпращат пак?

Изпращат винаги по ДЧЛ, можеш да им пишеш да ти дадат проследяващия номер  Peace

ОК, ще им пиша.Мерси! А на кой мейл точно? Praynig
а при мен е някаква цветомузика с този номер за проследяване - имам две поръчки, разделени на 3 части - вчера всяка от тях си имаше ДХЛ номер за проследяване, сутринта - трънки - нищо, само стоят изпратени, после на две от тях ми се появиха отново номера, сега няма нищо... тия съвсем се бъгнаха, ми и аз покрая тях - само в сайта седя и опреснявам  ooooh!

# 152
Никога до сега не съм си открила пратката в Бг DHL! Даже когато съм се обаждала и са ме убеждавали, че е още в Германия, а на другия ден в 9 сутринта куриера ми звъни на вратата... Rolling Eyes

# 153
  • София
Аз отдавна съм се убедила,че в ДЧЛ има доста заблудени бели птици. Whistling

# 154
Никога до сега не съм си открила пратката в Бг DHL! Даже когато съм се обаждала и са ме убеждавали, че е още в Германия, а на другия ден в 9 сутринта куриера ми звъни на вратата... Rolling Eyes

Аз също...Добре,че куриерът си е мой човек,често му се налага да идва да ми носи нещо и е обучен да ми звъни като идва  Laughing
И на моите поръчки никакви номера няма,но не ми и трябват.

# 155
Не ми се коментира много за ДЧЛ. Големи проблеми съм имала с тях. Особено с поръчки за моя приятелка. Даде служебния си адрес, който е на заведение и работят от 8 сутринта до 12 вечерта всеки ден. След доста забавяне на поръчката помолихме за проследяващия номер и като погледнахме в Бг сайта пишеше, че са идвали в събота, но адреса бил сменен и т.н. глупости. Накрая отиде да си я вземе от офиса им, там беше отлежала 10-тина дни...

# 156
  • Бургас
И при мен няма номера в поръчката. На мейл ми изпратиха два номера за проследяване, но се за за всички поръчки. Това не ме притеснява знам че ще си ги получа и без номер за проследяване(да се надявам до четвъртък петък да да при мен Praynig). Винаги куриера ми се обажда 10мин. преди да дойде у дома. В началото имах малко премеждия с един, който ме убеждаваше, че е пред вратата и звъни(аз не си бях у дома, сина ми си беше в къщи, а мъжа ми говореше с него по телефона - детето седи пред вратата, а онзи звънял и нямало никой Crossing Arms). Оказа след няколко разговора, че  се намира в съседния вход ooooh!. И естествено аз излязох виновна, защото не съм била писала на кой етаж живея...., но вход и блок и всичко си има написано.
Предполагам другата седмица всички ще се хвалим с новите си придобивки. Аз лично много съм щастлива на какви цени успях да взема чепички, а сега цените са #Crazy
Още не съм се отчела с анкетата мързи ме да смятам Embarassed 8 - 10 зимни ботуши, боти. 8-9 летни сандали. и само 4 чифта маратонки. Малката ме бие отвсякъде с броя на обувките  Crazy

# 157
Някакво отзиви за  тези  чанта   ?  
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-61003-28%20Schultertasc … RL=%2Fmythings%2F
Искам  голяяяяяма  чанта. Grinning Не  знам  дали са верни описаните й размери    newsm78

# 158
  • Варна
Някой беше писал, че  детските модели на Рийбук са уголемени. Какво ще кажете за този newsm78
http://www.javari.de/Reebok-J89686-Jungen-Sneaker-Schwarz/dp/B00 … L=%2FshoppingCart

# 159
  • София
Относно номерата за проследяване - на мен ми се появиха и днес отново изчезнаха.Laughing  Странно наистина какво правят тези от Джавари. Но си ги намерих в хисторито и сега ги имам  Simple Smile. Също така на мен винаги са ми се появявали и в българския ДХЛ след влизане в страната и ми е удобно да знам кога ще дойде куриерът.

# 160
  • София
Аз чакам едни Тамарис 42 номер реших да поръчам, да не би да ми стърчи я пръст, я пета. Много се надявам да ми станат, ето тези са http://www.javari.de/Tamaris-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/re … 65%26pageCode%3Dd

Ако някой вече се е сдобил с тях, може да ми каже какво да очаквам  Wink

# 161
  • Düsseldorf
брей, не се надявах, но обувките, поръчани на 9-ти, са изпратени на 10-ти!!! ще си ги чакам тази седмица! Simple Smile

# 162
  • София
Забравих да си похваля ботите Dune! Blush Разкошна кожа и изработка.  Heart Eyes Взех размер 8, в 7 нямаше да вляза, защото са за по-тесен крак. Има аванс отпред, но са заострени и пространството там е неизползваемо.  Ужасно удобна извивка имат, което усетих за няколко минутното тъпчене из вкъщи. Поръчах чисто черни, макар, че исках кафяви. Е, пратиха ми кафяви, макар че бяха двойно по-скъпи от черните. И понеже изразих недоволство от грешката, ме компенсираха с още -15% от цената. Crazy Laughing
Ех, Бижу, пак ме развесели с кореспонденциите си  Heart Eyes Честити да са ти ботите - чаках да споделиш за тях  Hug
Аз се включих с 20-30 чифта в анкетата. Не ми се вярва да имам повече.

# 163
Да попитам за колко време идват нещата от немското javari пратени с DHL - сега им писах и ми дадоха проследяващите номера, за момента нещата отлежават в разпределителен център на dhl (от вчера)? Иначе любезно ми  казаха, че трябва да дойдат до 6-ти септември !! Joy

# 164

Общи условия

Активация на акаунт