Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Днес в профила ми (немския) имам номер за проследяване  Grinning.
Съветвам те да си го запишеш. Защото номерата ту се появяват, ту изчезват.  Crazy

# 301
  • София
Момичета, някой да си е купувал удобни черни обувки? Трябват ми за работа т.е. да са много удобни и елегантни. Гледам ги и най-различни ми харесват, но пусто като не мога да пробвам и преценя. Ако някой има опит ще се радвам да сподели Simple Smile

Привет, ако ти трябват на ток мога много да похваля тези. Супер удобни са и височината изобщо не се усеща заради прекрасната извивка и платформата отпред. Другото им голямо предимство е, че подметката е напълно безшумна, което си е важно за в офис Simple Smile Единственият им проблем е, че с толкова тънки токчета по софийските павета в центъра си е премеждие Simple Smile
Сега са доста скъпи, а като ги намалят сигурно вече няма да ти трябват, но пък не мога да не ги похваля, защото са най-удобната и елегантна обувка на ток, която имам Simple Smile

# 302
  • на брега
Момичета, стана ми ясно, че немците разделят поръчки. Въпросът ми е дали обединяват поръчки?! Две поръчки, правени в един и същ ден през интервал от 2-3 часа са с един и същ DHL номер за проследяване - и в профила при история на поръчките и в двата различни мейла.   

# 303
  • София
Момичета, стана ми ясно, че немците разделят поръчки. Въпросът ми е дали обединяват поръчки?! Две поръчки, правени в един и същ ден през интервал от 2-3 часа са с един и същ DHL номер за проследяване - и в профила при история на поръчките и в двата различни мейла.   

Да, обединяват отделни поръчки.

# 304
  • на брега
lavАzza, благодаря!   bouquet

# 305
  • пловдив
Отзиви за тази чанта има ли някой?И ако може да ми кажете кое е 7 см.?  Blush
http://www.javari.de/dp/B006201I8U

# 306
И ако може да ми кажете кое е 7 см.?  Blush
Ширината на дъното.

# 307
  • Димитровград
Момичета да попитам при дефектен артикул немците дали връщат пощенските.Имам чанта на Бенетон от немско ,която купих за 14 ев,след около месец носене кожата започна да се цепи.Писах им и ми отговориха да им я върна и ще ми въстановят  парите.
 И още нещо да питам ;колко дена след като си направил поръчка в немско можеш да платиш.Не са ми достигнали някакви стотинки ,но 3-4 дена бях извън града,сега вкарах пари и им писах но не са ми отговорили.

# 308
# 309
Ох,тия чанти Бенетон са ужасни. При мен имаше проблем с ципа- не се плъзгаше добре/за което си изпросих доп.отстъпка/, а след време се счупи държачът на вътрешния цип.

# 310
Гери-рам, мисля четох за поне 5 дни, те не са ти канселирали поръчката или нещо друго, нали, пробвай се да платиш пак, нека си им писала.  Peace

36номер ботушки  Jane Klain 266 142 Damen Stiefel
http://www.javari.de/Jane-Klain-266-142-Stiefel/dp/B004ZPYYD0/re … 1&discount=70

снимката се вижда само на общо артикулите не зная защо не и като се цъкне на нея и се влезе в стр на ботушите.

# 311
  • Бг
 geri_pam, след като изпратиш чантата, сканираш бележката от пощата и я качваш на някой сайт за снимки. Пишеш им едно писъмце, даваш линк към сканираната бележка и ще ти ги възстановят. Преди беше към десетина дни, сега някой каза 5 дни. Можеш да повториш плащането като отидеш на поръчката и в долния правоъгълник потвърдиш данните за картата.

И само да допълня за показаните ботуши от Ани, че са без цип.

# 312
  • Димитровград
Цитат
geri_pam, след като изпратиш чантата, сканираш бележката от пощата и я качваш на някой сайт за снимки. Пишеш им едно писъмце, даваш линк към сканираната бележка и ще ти ги възстановят. Преди беше към десетина дни, сега някой каза 5 дни. Можеш да повториш плащането като отидеш на поръчката и в долния правоъгълник потвърдиш данните за картата.

Проблема е че ми изчезнала поръчката от акаута,а днес е 5 ден.

# 313
  • Бг
Обикновено като канселират поръчката пращат мейл, провери си пощата за такъв мейл от немците.

# 314
Поръчките ви от голямото намалени на 8 и 9.08 все на 60% ли стоят в DHL? Моите не са мръднали от неделя.

Общи условия

Активация на акаунт