Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 686
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • Димитровград
Мейла от вчера пишат че чакат в кратки срокове да отстраня проблема с картата.

# 316
Вчера към 17.00ч. поръчах за подарък тези кецки. Днес на обяд са ги пратили и имат номер в DHL, а сега вече ставам нахална, защото започнах да се надявам, че ще дойдат до края на седмицата... пък ако съм улучила и номера ехееей  Laughing

# 317
mia_ria, мдам ... и моите си стоят така. Дали пътуват и просто в сайта не ги обновяват или пък са зациклили по летищата .... то с толкова поръчки ....  Grinning

lu4ia, и на мен са ми обединили 3 поръчки в една пратка, споко  Peace

# 318
  • Бг
mia_ria, да, все още няма раздвижване, но споко 2-3 дни ще минат и тогава ще се видят в DHL.bg. Все пак не стига, че се уредихме с евтини обувки ами искаме и вече да са при нас  Joy. По мои скромни изчисления поръчките от 08 и 09 би трябвало утре или най-късно в петък да са при нас.

geri_pam, много странно как така ти е канселирана поръчката без да получиш мейл. Поне при мен винаги, когато са канселирали са ми пращали уведомителен мейл.

Banshee, едва ли ще дойдат до края на седмицата, най-рано другата седмица във вторник или сряда Grinning.

# 319
  • София
Ох,тия чанти Бенетон са ужасни. При мен имаше проблем с ципа- не се плъзгаше добре/за което си изпросих доп.отстъпка/, а след време се счупи държачът на вътрешния цип.
Как точно успявате за отсъпка. Кецовете на малката се поразлепиха,писах им и им пратих снимка.Отговориха да ги върна,но то пощенските ще са колкото кецовете,а и тя още на първо обуване им показа какво са софийските улици и понадра върховете.

Моята пратка пратена 09.08 се появи в българския ДЧЛ,пристигнала е днес.

# 320
  • Димитровград
Alexa_a  какво трябва да пише в мейла че ми отказват поръчката ли .Дай едно такова писмо на лични.Мерси

# 321
  • София-Младост
Ох,тия чанти Бенетон са ужасни. При мен имаше проблем с ципа- не се плъзгаше добре/за което си изпросих доп.отстъпка/, а след време се счупи държачът на вътрешния цип.
А с "немският" номер ли я проверяваш?

# 322
мегало

Аз имам подобни, купувахме ги през пролетта от французите  Grinning те са много меки! И страшно удобни. И сега си взех още едни, ето тези
 http://www.javari.de/Rieker%20Mirjam%2043759-42%20Damen%20Pumps/ … RL=%2Fmythings%2F

бяха на 15 евро. Обаче не са много широки отпред, но кожата се разтяга много и изобщо не се усещат.
 Сега обърнах внимание, че тези, за които говорете нямат ластиче на каишката. И тя може да бъде малко къса, ако при свода кракът е по-широк.

благодаря ти

# 323

Banshee, едва ли ще дойдат до края на седмицата, най-рано другата седмица във вторник или сряда Grinning.

лоша... лошаааа  Mr. Green
пп. е, нищо де, нека си помечтая малко Laughing...   ама пък като не са за мен, за к'во тоя  зор да ме пита човек newsm78

# 324
  • София
А с "немският" номер ли я проверяваш?
Да.На линка от първа страница,по референтен номер на изпращача.

# 325
  • Бг
geri_pam, сега влязох в мейла, за да ти пратя, но съм ги затрила. Аз имах от франсетата такива мейли, че те мен хич не ме долюбват  hahaha.

Banshee, знам си аз, знам, че съм лошотия  Joy.

Сега проверих, моята поръчка още я няма.

Ала-Бала, да с немския номер, проверяваш като проверката я правиш по референция на изпращача, датата на поръчката и до къде е, и излиза, стига да е влязла в Бг.

С mikimik сме писали заедно. Мики и да се поФалиш с полученото Grinning.

# 326
Вчера  бяхме на плаж.Много чиста вода,супер  място,ама си изпотрошихме краката в камъняците    Confused
По  този  повод,днес специално  търся подходящи обувки(рано  се  сетих,няма що  ooooh!)
Какво  ще  кажете за тези  :
http://www.javari.de/Sportskin%20Aquasocks%20670037%20805%20Unis … RL=%2Fmythings%2F
http://www.javari.de/Sportskin%20Aquasocks%20672011%20806%20Pant … RL=%2Fmythings%2F
http://www.javari.de/Sportskin%20Aquasocks%20671014%20106%20Dame … RL=%2Fmythings%2F
Те  са  единствените,които  намирам.

# 327
Чак днес открих, че от 6-те ми поръчки имам 3 проследяващи номера. За три от поръчките номера е един и същи, значи са обединени според мен. Надявам се утре вече да се появят в сайта на ДХЛ и вдругиден да са при мен Crazy

# 328
  • София
И втората ми пратка пратена на 10.08 е в БГ. Малко е странен надписа "Пратката е предоставена на DHL от Изпращача",предполагам че няма объркване на номера.

Ще се Фалим  Mr. Green .

# 329
 Party Ихууу, след като пате в калчища се борих да търся къде го това проследяване, накрая го видях и открих, че първата пратка дори е вече в Б-я, отивам да ровя за другите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт