Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 36 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Вчера поръчах едни обувки от javari.de и още нямам потвърждение по мейла, че съм направила поръчката. Това случвало ли ви се е?

# 376
  • Бг
Вайда, да, сега на офанзивата двата дни така беше, за едни поръчки се получаваше потвърждение, за други не. Споко, ако ги виждаш в контото значи всичко е ОК.

Galactic Voyager, аз сменям адрес, когато видя, че пратката е в БГ вече и веднага се обаждам, иначе отказват на следващият ден. А последният път едно девойче се опитваше да ме убеди, че не може да ми ги доставят на друг адрес, т .к . имали нови правила и адреса можело да го сменя само изпращача. Е, накрая ми го донесоха пакета там, където исках де.

# 377
Спомням си ,че имаше получили тези http://www.javari.de/Camper%20Wabi%2080057-009%20Unisex%20Bade-S … RL=%2Fmythings%2F моля ви дайте ми размер да се ориентирам Praynig

# 378
  • София
И аз заседнах да чакам куриера, 2 пратки трябва да дойдат днес според проследяването  Party

Същата работа, а вчера проверявах и ги нямаше в БГ. Исках да сменя адреса на доставка, а вече са в куриер Shocked

Е много рано в куриер,обикновено към 10ч ги дават.Това за София ли?
Преди в работата ми се налагаше,често да следя едни пратки и за София ги даваха все около 10ч на куриер,та за това ми е любопитно толкова рано, за къде ги дават.

Galactic Voyager, аз сменям адрес, когато видя, че пратката е в БГ вече и веднага се обаждам, иначе отказват на следващият ден. А последният път едно девойче се опитваше да ме убеди, че не може да ми ги доставят на друг адрес, т .к . имали нови правила и адреса можело да го сменя само изпращача. Е, накрая ми го донесоха пакета там, където исках де.

Според мен зависи на кой попаднеш,аз също съм имала тези проблеми.Едни ми се тръшкаха,че не може,а други се съгласяваха. Случвало ми се е да трябва да звъня на малко по-високо ниво (това когато работех),защото имах лошия късмет на 3 позвънявания да попадна на все една и съща кака, и тя да ми отказва Mr. Green .

Лъбица,това за София ли? Коя част,ако може да споделиш? Просто ми е любопитно. За Младост и Дружба съм забелязала към 10ч. (Извинете за повторението на въпроса.)

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 09:21 от mikimik

# 379
Аз често получавам с DHL и според проследяванията винаги около 8,30 ги взима куриер.Моите две,които излизат в сайта и чакам днес,също са взети към 8,15.

# 380
  • Beyond the Frontiers

И аз заседнах да чакам куриера, 2 пратки трябва да дойдат днес според проследяването  Party

Същата работа, а вчера проверявах и ги нямаше в БГ. Исках да сменя адреса на доставка, а вече са в куриер Shocked

Е много рано в куриер,обикновено към 10ч ги дават.Това за София ли?
Преди в работата ми се налагаше,често да следя едни пратки и за София ги даваха все около 10ч на куриер,та за това ми е любопитно толкова рано, за къде ги дават.

Точно, защото когато са в куриер нищо не може да се направи исках да ги изпреваря, но вчера въобще не излизаха в системата.
В София съм сменяла адрес на доставка без проблем.
В момента получавам в Бургас, миналата седмица пратката ми я доставиха в 9:30 сутринта.

# 381
  • Бг
За Пловдив мога да кажа, че изключая последната пратка, която ми я донесоха към 10,30 ч., всичките други пъти пратката е била при мен към 9,20 ч.

# 382
  • София
Сега ги проверих моите,още не са в куриер,с нетърпение ги чакам и само ги следя Crazy.

# 383
  • Бургас
А пък тези каки от националния тел. на ДЧЛ са много зле!  ooooh! Много пъти съм разказвала премеждията си с тях, но наистина не е  имало случай, когато да обещаят да свършат нещо и да го направят.
Все единият не разбрал, другият не чул и т.н.
А и в офиса в Бургас са същата работа. Иначе имат големи претенции.  Mr. Green Това е може би единствената куриерска фирма, с която не мога да се разбера.  Laughing

# 384
Куриерът вече е доставил два кашона в къщи - в Пловдив. За съжаление съм на работа и чак довечера ще си видя новите придобивки.

# 385
    Благородно ви завиждам,че ще си получите пратките  Simple Smile За съжаление моите неща ,поръчани на 08/08 и изпратени на 10/08 ги няма,а така се надявах да изненадам мажО с нови чехли за предстоящата почивка  Sad
Тръгваме в петък,и ако все пак днес пристигне камиона имам шанс.... Tired dontknow

# 386
  • София
Момичета да ви попитам - ако ви звънят от ДХЛ дали звънят от скрит номер? Thinking

Забравих си телефона, докато карах децата към ДГ и към 8.40 някой ми е звънял от такъв номер. Чудя се дали има вероятност да са от ДХЛ? Ох, дано не са били те.  Confused

# 387
  • София
Вчера поръчките ми излизах тук http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html  ,че са в София а днес "Няма намерени резултати"  #Cussing out

Излизат, но трябва да смениш и датата.  Peace Напиши да ти показва пратките от 14.08. Защото по подразбиране показва само пратките от 15.08 до 15.08.

# 388
  • Пловдив/София
Здравейте,тези дали си отговарят на номера http://www.javari.de/Rieker-L7525-40-Damen-Sneaker-whitegrey/dp/ … L=%2FshoppingCart  ,нося 39. Моя номер е изчерпан и мисля да пусна 40,дали ще са много големи  Rolling Eyes.

# 389
  • Пловдив
Момичета да ви попитам - ако ви звънят от ДХЛ дали звънят от скрит номер? Thinking

Забравих си телефона, докато карах децата към ДГ и към 8.40 някой ми е звънял от такъв номер. Чудя се дали има вероятност да са от ДХЛ? Ох, дано не са били те.  Confused

Не, от ГСМ звънят на мен
Толкова рано едва ли - след 9 носят - поне при мен

Общи условия

Активация на акаунт