Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 064
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
МОля,който има Camper детско ук7,затворена обувка да измери стелката Praynig

# 361
Момичета,не съм ви следила скоро,има ли код за някой сайт,или жестоки намаления.Данке шойн   bouquet

РЕД.Ееее,оттървах.Мерси,Лъви    bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 21:27 от Трапезица

# 362
Момичета,не съм ви следила скоро,има ли код за някой сайт,или жестоки намаления.Данке шойн   bouquet

Имаше жестоки намаления в немското,но миналата седмица-9-10-ти.Много апетитно намалени цени имаше и после ги вдигнаха двойно и тройно.Още се намират някои неща,разгледай  Peace

и на мен две от поръчките ми излизат в сайта,утре ще си ги получа,но може и още да има,ще видим.Нищо де,аз се надявах до края на седмицата да са тук,а те изпревариха очакванията ми  Laughing

Впрочем,нещо странно забелязах,днес ми излязоха на всички поръчки проследяванията,а после изчезнаха...гледам обаче сега на лаптопа ги има всички,а на компа-само на една  Joy А и на двата съм с Мозила,не е от браузъра  Laughing

# 363
Аз още чакам моите чехли на Ипанема. Дано да ми станат, имам сандалки поръчах същия номер.

# 364
  • София
Има ли шанс тези да са умалени? Praynig Praynig    http://www.javari.de/Sale-Shoes-Handbags/b/sale/ref=topnav_sd_sa … 20%26pageCode%3Dd       моля ако някой има размер 36 на тази марка да ми премери стелката.  bouquet

# 365
  • До сърцето...
Да дам отчет от една стара поръчка (от 27.07) от англ. сайт

http://www.javari.co.uk/dp/B005X75ZWS?ie=UTF8&ie=UTF8 - разкошни са, но са умалени поне с 1 номер; отиват за подарък на приятелка  Crazy;

http://www.javari.co.uk/dp/B006LF0UVM?ie=UTF8&ie=UTF8 - за тия пари (взех я за £17.99) не е нещо кой знае какво, дръжките са много къси, не са удобни за през рамо.

Общо взето -   newsm11

# 366
  • София
Сега ме е яд,че им писах за разлепен участък на детските кецове.Пращали ми нови,да съм върнела тези.Писах отново да не ми пращат,залепила съм ги,не искам да се занимавам с връщане,тя цената ще е като на кецовете Mr. Green. Гледам подготвили ги утре за пращане,има ли шанс да канселирам тази поръчка с някакви бутони Crazy .

Бижу DHL наистина пази в секретна тайна твоите поръчки,все още излиза надписа "Опитай пак".

# 367
Останах приятно изненадана, когато в dhl.bg ми излезе информация за пратката, според която утре би трябвало да ме изненада куриер с обувките за дъщеря ми. Вече тръпна в очакване. Иска ми се и още една изненада от немците с добре намалени цени, че ние с мъжа ми останахме боси  Crazy

# 368
  • Пловдив
Сега ме е яд,че им писах за разлепен участък на детските кецове.Пращали ми нови,да съм върнела тези.Писах отново да не ми пращат,залепила съм ги,не искам да се занимавам с връщане,тя цената ще е като на кецовете Mr. Green. Гледам подготвили ги утре за пращане,има ли шанс да канселирам тази поръчка с някакви бутони Crazy .

Бижу DHL наистина пази в секретна тайна твоите поръчки,все още излиза надписа "Опитай пак".

Да, аз вчера успешно се преборих да ми дадат рефънд само за поправката на обувките на майка ми
Бяха писали, че са пратили вече новите, аз бързо им пратих писмо, че не желая новите, че вече съм ги дала за поправка и предпочитам само компенсация за нея
След 15-ина минути отговориха, че са сторнирали пращането на новите обувки и ми пращат 5 евро компенсация

# 369
Ами аз като ви казвам, че съм специална, вие ми се смеете... Mr. Green
Утре съм почти сигурна, че ще ме събуди моят куриер. Whistling Ама аз ще взема подобаващи мерки, като предупредя сина ми да го посрещне и ще се наспя до обяд, защото сега съм на работа. Grinning

# 370
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Ще се радвам да споделите, тези от Вас, които са поръчвали раници за училище!
А отзиви за ето тези:
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_b? … _5%26pageCode%3Dd
Отговорат ли си на номера?
Благодаря Ви!

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 07:56 от *Irina*

# 371
  • Бг
Бижy, не че искам да те разочаровам, но нали каза, че поръчката ти е от 10-ти, предполагам в петък ще я получиш. Аз също имам една от 10-ти, която не излиза в DHL, но може и да греша. Ти все пак си навсякъде с връзки  Wink.

Ирина, Марко Тоцита-та са за нормален към тесен крак, иначе казват, че си отговарят, така че прецени си дали да ги поръчваш.

Хайде, сега ще чакаме след 9 часа първите похвалили се със снимков мат`рЯл на успешните покупки.

# 372
  • Пловдив
И аз заседнах да чакам куриера, 2 пратки трябва да дойдат днес според проследяването  Party

# 373
Вчера поръчките ми излизах тук http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html  ,че са в София а днес "Няма намерени резултати"  #Cussing out

# 374
  • Beyond the Frontiers
И аз заседнах да чакам куриера, 2 пратки трябва да дойдат днес според проследяването  Party

Същата работа, а вчера проверявах и ги нямаше в БГ. Исках да сменя адреса на доставка, а вече са в куриер Shocked

Общи условия

Активация на акаунт