Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 671
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Бг
koon, Риекър си отговарят съвсем точно на номера. не взимай по-голям номер ще ти хлопа.

Green Grass, ще си ги получиш, споко, щом са от тази дата днес би трябвало да са при теб. Аз имам и от 09 и изписва, че са вече в БГ, така че ще зарадваш мъж ти  Mr. Green.

И при мен звънят от мобилен номер от DHL.

# 391
  • пловдив
Да кажа за Пловдив, току що ми се обади куриер,че е пред нас.Пратките изобщо не ми излизаха в сайта,че са пристигнали в БГ,приятно ме изненадаха

# 392
  • София
   От коя дата получавате пратки? Моля ако някой получи пратки от 10-ти да каже, че и моите не излизат в сайта. Hug

# 393
Аз получих от 9-ти, вечерта я направих. В Бг сайта на ДЧЛ не пише нищо за нея, приятна изненада беше Simple Smile
детските Пума, много са хубави
http://www.javari.de/dp/B0062XG0T4

# 394
  • DE
Тук е като преди Коледа Simple Smile Всички чакаме стареца с брадата и чувала Simple Smile

Честит празник на всички именици! Бъдете живи и здрави! Simple Smile

# 395
   От коя дата получавате пратки? Моля ако някой получи пратки от 10-ти да каже, че и моите не излизат в сайта. Hug
Преди 20 минути получих моите от 10-ти, без да са се появявали в БГ страницата на DHL.

# 396
Здравейте дами,

харесах си едни балеринки на GEOX във френското Джавари - 35 номер. Виждат ми се и теснички, освен, че са малък номер, което и търся, така ли е? По магазините им като съм гледала, наистина тесни ми се виждат в сравнение с др балеринки по магазините. Намалени са на 77 евро. Не знам защо, но или са намалени мн малко, защото 150лв ми се вижда май повече от колкото трябва с намаление  newsm78 В смисъл, че в The Mall гледах намалени или за около 120лв, или даже май имаше и за под 100лв специално балеринки. Въпроса ми е, струват ли си парите и дали ще са ми ОК? Някоя от вас знае ли колко см е 35 номер при GEOX? Мерси много   bouquet

# 397
Вчера поръчките ми излизах тук http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html  ,че са в София а днес "Няма намерени резултати"  #Cussing out

Излизат, но трябва да смениш и датата.  Peace Напиши да ти показва пратките от 14.08. Защото по подразбиране показва само пратките от 15.08 до 15.08.

bouquet Hug  Видях ги.

# 398
....Ох,много ме зарадвахте с последните постове  Party Дано наистина  днес всички сме доволни. Praynig

# 399
  • София
Благодаря, че ми споделихте от какъв телефон ви звънят от ДХЛ. Значи сигурно не са те. Simple Smile

77 - Радвам се, че е станало Simple Smile

Vividas - На мен 77 евро за Геокс ми се струват прекалено много.  Naughty Определено не си струва.

# 400
  • Сливен
с куриерите в сливен нямам никакви проблеми,аз съм ги пуснала до поискване(не искам на работа много да се знае) и няма проблем дори да стоят наколко дена при тях.

# 401
И моите са вече в къщи, ама ще ги видя чак довечера. Поръчани на 9-ти, изпратени на 10-ти. Една днес се появи и проследяване с номер в джаварито... Laughing
Та...получих неочакван подарък за имен ден!
Честито на празнуващите!  cheers

# 402
  • Бг
Vividas, провери дали същият модел го нямат и по другите две Джаварита, много често има дублиращи се моделчета. Също така може да го има в Амазон по-евтин, провери и там. Geox определено повечето им модели са за тесен крак. Най-добре щом си гледала в МОЛ-а отиди и премери, за да видиш как ще са ти като размер. Аз при прохождането ми в Джавари така бях поръчала едни балерини, които в последствие се оказаха умалени и си ги върнах.
Ето например тази балерина при англичаните излиза значително по-евтина от същата при франсетата.

dima22, от 10-ти ти е поръчката или на 10-ти са изпратени ?

katri, поръчки пуснати на 08 и 09.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 10:35 от Alexa_a

# 403
  • зад парка
Тук е като преди Коледа Simple Smile ...

Joy

# 404
Vividas, провери дали същият модел го нямат и по другите две Джаварита, много често има дублиращи се моделчета. Също така може да го има в Амазон по-евтин, провери и там. Geox определено повечето им модели са за тесен крак. Най-добре щом си гледала в МОЛ-а отиди и премери, за да видиш как ще са ти като размер. Аз при прохождането ми в Джавари така бях поръчала едни балерини, които в последствие се оказаха умалени и си ги върнах.
Ето например тази балерина при англичаните излиза значително по-евтина от същата при франсетата.

dima22, от 10-ти ти е поръчката или на 10-ти са изпратени ?

katri, поръчки пуснати на 08 и 09.

Благодаря! и на теб Ивон   bouquet

Аз си харесах тази Балерина, но наистина са си мн парите. Ми то по-добре да ходя тук в БГ и от тук да си взема  Mr. Green Само дано има 35 номер Wink Не видях в английското Джавари такава балеринка, каквато си храесах въс френското, ще следя Simple Smile

ПС: Грешка, има я същата балеринка, обаче номер 3 и аз като съм пуснала филтъра само за 2.5 и тя е останала скрита Wink, но е по-евтина както се вижда, ама като няма моя номер, файда няма  Tired
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт