Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 36 768
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
мъжки, 43 номер - 16,49 е
http://www.javari.de/Rohde-5852-Herren-Pantoletten/dp/B00499CEH0 … p;sizes=536866031|536867031|536868031&node=344076031&sort=price&onsale=1&page=2&nodes=344076031

# 646
В последните няколко поста все някой се опитва да изкуши тук босата група...тези да не са решили пак да пуснат нещо много намалено към края на седмицата...сега остава и на -80% да направят нещата  Crazy
Гледам на някои са ги намалили доста, като мин седмица.

# 647
Бе, тия дето са ми в уиш-а нещо не ги намаляват, що така?! Thinking

# 648
 Joy anny_, някои не се уредиха с намалени чепици, та да не останат боси даде им се шанс... и в Асоса гледам има някои " позеленели " дрешки...

# 649
`щот` н анкетата няма опция Над 200, Бижу  Hug , ако намалят и в ушиша ти (пък и в тези на останалите) и анкетата няма да е актуалната следващата седмица  Laughing
 Crossing Arms И моите, които мин седмица изпуснах си стоят здраво на 20Е и не шават

# 650
  • Варна
Момичета, ако не ви приема по-ниската цена, когато искате компенсация, пробвайте да смените символа за десетична точка. При мен това беше проблема.

За Натуралистата не видях наистина мнение точно за този модел, пишеше срещу марката, че е умалена.  newsm78

# 651
`щот` н анкетата няма опция Над 200, Бижу  Hug , ако намалят и в ушиша ти (пък и в тези на останалите) и анкетата няма да е актуалната следващата седмица  Laughing
 Crossing Arms
Joy Joy  bouquet

За Натуралистата не видях наистина мнение точно за този модел, пишеше срещу марката, че е умалена.  newsm78
Не разчитай на това. На една и съща марка различни модели са с различно инфо за размерите - едни отговарят, втори са умалени, трети точни...

# 652
Пуснах ботите El Naturalista от моя си номер. В коментарите от Амазон, пише, че си отговарят точно, но според таблицата излиза, че са умалени. Да поръчвам ли следващия номер? (с тесен крак съм)
Отговарят точно, поръчвай твой номер. Peace
Още няколко прилично намалени мъжки модели 42 номер
Clarks за  29.99 http://www.javari.de/dp/B004CLZNP0
Bugatti 17,99 http://www.javari.de/dp/B0068YCBGI

# 653
 Crossing Arms И моите, които мин седмица изпуснах си стоят здраво на 20Е и не шават
Тези миналата седмица на колко бяха,че и аз ги харесвам.

# 654
  • софия
момичета какво се прави,ако ни няма на адреса и в града,когато куриер на дхл ни посети?

# 655
`щот` н анкетата няма опция Над 200, Бижу  Hug , ако намалят и в ушиша ти (пък и в тези на останалите) и анкетата няма да е актуалната следващата седмица  Laughing
Тези миналата седмица на колко бяха,че и аз ги харесвам.
9е бяха мисля( или 12е  newsm78). Бая ги бях загледала, но щяха да са ми n-ти чифт и се отказах, разбира се после съжалих...

Между другото мъжките Bugatti бяха на по 100лв. чифта в гранд мол-Варна по време на намаление! А дамските s. Oliver - 60лв.!

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 19:45 от Лъкито

# 656
  • София
има ли някой тези пантофи отдавна ги гледам ама съм 39-40номер можели да станат Thinking http://www.javari.de/Florett%20Gertie%2024%20791%20Damen%20Hauss … RL=%2Fmythings%2F

# 657
  • Сливен
когато има Н в размера за широк крак ли означава че е

# 658
alex_shu, за мен Ел Натуралиста-та си отговарят, но имам спомени, че момичетата казаха специално за тези боти, че са леко тесни при връзките, но нека се включи някой, който ги има. И цветът според мен е нещо между черно и много тъмно кафяво, но в никакъв случай, не е тъмно син. Иначе обувките на марката са страхотни, поне за мен, фен съм им. Перфектна изработка и качество, но рядко ги намалят на ниски цени.

Инкогнито, мисля, че най-ниската е била тази, на която в момента е цветът "Ebano" - 30 лири.

И момичета искам да се извиня ако досаждам на някого с моите отговори, пост след пост, че понякога се чувствам като "На всяка манджа мерудията"  hahaha.

Абсолютно правилно си отбелязала. Много тъмно сини, почти черни са.Аз съм със висок свод и ги обувам трудничко, трябва да отпусна доста връзките преди обуване. Нося 35номер и си взех 3-ка/ малко свободни са ми под глезена, но ще си ги нося с панталон.Мисля че не сa били на по-ниска от 30 лири цена.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 20:17 от муцинка

# 659

Общи условия

Активация на акаунт