Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 36 768
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Бг
Куриерът дойде, и сега да споделя за портмонето на Пиер Карден, страхотно е  Heart Eyes. Много мека и хубава естествена кожа, с много отделения за кредитни карти  Mr. Green. Опаковано в кутия с надпис Пиер Карден. Абе много съм доволна, за 17 лв. е чудесен подарък. Сега щях да поръчам още 2-3 бр. за подарък, но гледам, че вече е изчерпано. Така ми хареса, че много се чудя дали едното да не си го оставя за мен. Хехехе, нищо, че преди няколко месеца си купих ново.
Чантата на Кларкс, също е страхотна, в цвят слонова кост, не розовее въобще както е на снимката в сайта. Не е много малка, не е и прекалено голяма, естествена кожа отвън, вътре хастара е някакъв плат. Заслужава си парите, нищо, че е 66 лв.
Доволна съм много.

Vividas, ето тук са всички обувки номер 35. Погледни и ако нещо си харесаш питай, който знае ще сподели. Ограничила съм ги до 50 евро, можеш да си разшириш интервала.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 10:44 от Alexa_a

# 706
Обмислям тези за пантофи за детска градина:
http://www.javari.de/Cars-CA450380-Jungen-Clogs-Pantoletten/dp/B … L=%2FshoppingCart
Та, ако някой има впечатления ще съм благодарна да сподели. Миналата година взех подобни, но изцяло затворени и много запотяваха крачетата...затова се чудя тези като са поизрязани дали ще имат такъв проблем... newsm78

П.П. Редактирам се, сега прочетох в Амазон, че заради пълнежа са умалени и явно няма да станат...

# 707
  • София
Аз имам Шол,37номер,този и нося и са ми пИрфектни Peace
Аз имам два чифта Шол. Нося 38, този номер си поръчах и ми заспаха. Мога да измеря стелка на 38, ако някой иска.
Ще ти бъда благодарна да измериш, ако може и колко см е твоя крак.

# 708
  • София
Куриерът дойде, и сега да споделя за портмонето на Пиер Карден, страхотно е  Heart Eyes. Много мека и хубава естествена кожа, с много отделения за кредитни карти  Mr. Green. Опаковано в кутия с надпис Пиер Карден. Абе много съм доволна, за 17 лв. е чудесен подарък. Сега щях да поръчам още 2-3 бр. за подарък, но гледам, че вече е изчерпано. Така ми хареса, че много се чудя дали едното да не си го оставя за мен. Хехехе, нищо, че преди няколко месеца си купих ново.
Чантата на Кларкс, също е страхотна, в цвят слонова кост, не розовее въобще както е на снимката в сайта. Не е много малка, не е и прекалено голяма, естествена кожа отвън, вътре хастара е някакъв плат. Заслужава си парите, нищо, че е 66 лв.
Доволна съм много.

Vividas, ето тук са всички обувки номер 35. Погледни и ако нещо си харесаш питай, който знае ще сподели. Ограничила съм ги до 50 евро, можеш да си разшириш интервала.

Алекса, зарадва ме за портмонето и аз го чакам да дойде днес. Ще ти бъда благодарна ако споделиш снимки на чантата Кларкс.

# 709
  • София
Аз имам два чифта Шол. Нося 38, този номер си поръчах и ми заспаха. Мога да измеря стелка на 38, ако някой иска.
Ще ти бъда благодарна да измериш, ако може и колко см е твоя крак.
Кракът ми е 24,5. Цялата подметка и на двата чифта е 25 см, но реално мястото за крака е 24,5-24,6 см. Става дума за подобна на тази подметка:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/275-1492281-8373032/?on … 78%26pageCode%3Dd

# 710

благодаря ти. страхотно изглеждат на твоя крак. за мен ще са високи обаче. а и мисля, че в бяло са по-хубави, а на мен ми трябва черно

# 711
  • Сливен
сори,не видях,че вече си отговорила.защо не мога да си трия писанията?

# 712
  • Бг
Mimoza83, в момента съм на работа. В обедната почивка ако мога ще ти пусна една снимка през телефона, ако ли не довечера като се прибера.

Това портмоне като гледам в светлия цвят също е на добра цена. Телешка кожа за 27 лв. хич не е зле. Само, където не ми харесва такова разпределение.

# 713
  • София
Колко време след пускането на поръчката може да се променя?
Нещо не ми дава да я коригирам.

# 714
  • София
получих и последните неща от 9-ти - обувчиците http://www.javari.de/dp/B006DXX34S - много красиви, отговарят си и на пръв поглед са удобни, въпреки че са с дървена подметка - веднага ги подносих, ще видим довечера. Получих и чантата http://www.javari.de/dp/B005XSUTA0 - в черно - много ми хареса, само има някаква миризма, но предполагам, че ще се отмирише.

# 715
  • Бг
Ето няколко "бързи" снимки на портмонето и чантата - цък, цък, цък и последно цък. Извинявам се за качеството, но са правени през телефона, в колата. Портмонето леко зеленее от светкавицата на втората снимка, но си е съвсем чисто черно  Mr. Green.

# 716
  • София
Момичета, нося 35 номер обувки. Бихте ли ми препоръчали марки или марка обувки от Джавари, които да ми станат? Имам и обувки номер UK3, които ми стават, на Pepe Jeans примерно, но явно са умалени. Моля, помогнете  Hug
Привет Simple Smile От моя опит - на Högl UK 3 отговаря на 35 EU, аз съм с малко по-малък крак от 35 и си взимам UK 2.5 от тях. Но примерно на този модел 35 ми заспа, защото явно е за по-тесен крак. По принцип имам 3-ки и от други марки, някои ми стават, някои са големи - зависи от модела.
Ако те интересуват спортни обувки, на New Balance UK 3 e 35 EU, като даже са умалени.

# 717
  • София
Ето няколко "бързи" снимки на портмонето и чантата - цък, цък, цък и последно цък. Извинявам се за качеството, но са правени през телефона, в колата. Портмонето леко зеленее от светкавицата на втората снимка, но си е съвсем чисто черно  Mr. Green.

Благодаря ти много! Страхотна е чантата. Със здраве да си я носиш! запали ме и мен и без друго са ми слаби ангелите   Grinning

# 718
  • София-Младост
А поръчките ми ако са както в случая 12.80 евро ми ги закръгля при плащането на 13.02 евро ... не ме бъркат тези стотинки, но ми е странно Wink)
Голяма е тази разлика или числата са ти произволни... ДДС ъв Франция е 19,6% и при тяхна цена 12,80 тогтала трябва да ти е 12,84.

Язък за портмонето Пиер Карден, наистина е хубаво и чантата също, ама сега е скъпичка.

# 719
  • София
Някой да е виждал или купувал такава чанта или изобщо да сподели някакво мнение за нея http://www.javari.de/ara-2206-Damen-Umh%C3%A4ngetaschen-30x28x8/ … L=%2FshoppingCart

Общи условия

Активация на акаунт