Eлектронни четци - VII

• 59 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
здравей, loca! Това не е базов модел, а най-новият - с вградената подсветка, има си и интернет и всичко необходимо. Май само аудио няма, но то не му и трябва особено.... за калъфи не мога да помогна...

# 406
Ледената кралица, Bordeaux, благодаря   bouquet. Няма какво да мисля повече, поръчвам го, че нямам търпение. Не съм гледала и търсила много - надявам се да е добър модел. Почвам да си търся книжки, няма такъв кеф Party.

Bordeaux, единствено липсата на аудио малко ме притеснява, че аз непрекъснато съм със слушалки. Чудих се за тъч-а, но пък той няма подсветка, а от вашите коментари разбрах, че си е много необходима Simple Smile

п.п.много са ми скъпи тези калъфи - под 60лв не намирам Confused. Ще трябва да поръчвам от накъде.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 11:16 от loca

# 407
Всъщност аудиото е доста необходимо за хора, които учат или знаят чужд език и по този начин могат едновременно да слушат книгата с езикови цели или когато им са изморени очите.
Мен липсата на подсветка не би ме притеснявала - има достатъчно добри портативни лампички, които вършат идеална работа за осветяването на устройството в тъмно помещение.

# 408
Липсата на аудио е малко неприятно наистина. Но пък го взимам основно за четене на книги, а чета почти само вечер, като си легна. Та, май ще е по-удобно без тези допълнителни лампички(може и да греша, не съм ги виждала наживо).

# 409

loca, щом четеш предимно вечер, значи подсветката ще се окаже супер важна за теб. при мен положението е същото - предимно вечер, в легнало положение чета непосредствено преди да заспя. лапичките не са особено удобни. за сравнение само ще ти кажа, че аз съм супер доволна от всичко останало по отношение на моя "киндъл 3", но пак чакам с нетърпение да пуснат новите модели и в европа за да го сменя с такъв с подсветка.
Simple Smile

# 410
  • Стара Загора
 Kindle Paperwhite oт днес се предлага  и в немския и англ. Амазон. Аз лично май не бих дала 40 лири отгоре само заради подсветката.

# 411
Kindle Paperwhite oт днес се предлага  и в немския и англ. Амазон. Аз лично май не бих дала 40 лири отгоре само заради подсветката.
Зависи кой какви навици има. Аз чета предимно вечер и подсветката ми идва добре дошла. Кобо Гло много ми харесва... Не успях да намеря сравнение между трите светещи модела на Киндъл, Нуук и Кобо, но ето едно само между Нуук и Кобо
Моето Сони много ми харесва, но при първа възможност бих го заменила за нещо друго с подсветка! Whistling

# 412

аз бих! Wink

наистина е въпрос на навик: моето време за четене, както казах, е почти изцяло вечер в леглото преди да заспя, мъжът ми и детето спят в същата стая и силната светлина им пречи.

# 413
scaramouche, благодаря  bouquet.

поръчах го през edepot Simple SmileСега 2 седмици как ще го изчакам, нямам търпение Party

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 13:42 от loca

# 414

поръчах го през edepot Simple SmileСега 2 седмици как ще го изчакам, нямам търпение Party

Paperwhite ли си поръча?  Simple Smile

# 415
  • София
Добре де, в немския амазон е 129E Paperwhite, плюс доставка 12.5Е. Едепо щом са обявили 270 лв, като сложим и куриерската услуга, то става почти същото. Thinking
Правилно ли смятам?

# 416

Paperwhite ли си поръча?  Simple Smile

Да Party

Елица, май така излиза, аз затова реших да не чакам.

# 417
Ако и на теб са ти казали две седмици,а само на мен ми казаха, че трябва да чакам до края на ноември ще се гръмна!  Crazy Написаха ли ти точна дата за доставка?

# 418
Не, нямаше дата и аз им се обадих. Казаха до 10-12 работни дни, чакали сега поръчка.

п.п. ноември ми се вижда много далече Shocked

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 18:41 от loca

# 419
Уф, ако моят не пристигнеслед 12 работни дни, заедно с вашите ще се замисля, че тия от едепот се гаврят вече с мене. Смисъл не е нормално да поръчам на 7ми септември и да ми дойде последен Киндъла. А иначе ето част от последната ми кореспонденция с едепот:

EDEPOT-BG
02.10 (отпреди 11 дни)

до мен
Здравейте,

Артикулът се очаква в края на ноември. От амазон ще го имат наличен на 22ри октомври.

Поздрави,

Екип ЕДЕПОТ-БГ
тел: 0879 32 22 48
www.edepot-bg.com
www.edepot-bg.com/order.form

Общи условия

Активация на акаунт