Eлектронни четци - VII

• 58 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета моля за малко помощ.Искам да поръчам Kindle Touch през едепот.Може ли да ми обясните по-точно как се поръчва,колко пари ще струва четеца+доставката,как се плаща.Днес гледах и нищо не разбрах.

# 616
  • Пловдив
Понеже в последните страници се коментира поръчването на Nook с подсветката, да кажа че вчера поръчах поредния за приятел, на цена 256.15 лв. + допълнителни 12$ на килограм при получаването. Не знам дали е редно да споменавам доставчика, но ако на някой се струва добро това предложение може да ми пише ЛС.

# 617
  • Пловдив
Момичета моля за малко помощ.Искам да поръчам Kindle Touch през едепот.Може ли да ми обясните по-точно как се поръчва,колко пари ще струва четеца+доставката,как се плаща.Днес гледах и нищо не разбрах.
Избираш си Киндъла от сайта на Амазон (американския или английския - където цената ти е по-приемлива), във формуляра от страницата на Едепот поставяш линка към избрания Киндъл, доуточняваш подробностите (бройка, цвят и прочие) и изпращаш запитването. В рамките на 24 часа от Едепот ще ти изпратят отговор, в който ще пише точната цена на четеца - към нея си добави около 10 лв. за доставка чрез куриер. Ако цената те удовлетворява, пращаш втори мейл, в който потвърждаваш поръчката и едва тогава от Едепот се заемат с доставката ти.

Плащаш на куриера в момента на доставката, като имаш право в първите 15 мин. да отвориш кутията с Киндъла, да го пробваш и ако има някакъв проблем, да откажеш да го платиш (но със сигурност си плащаш сумата за доставка, без значение дали ще вземеш или не четеца). Peace

# 618
# 619
qnicaz5, в допълнение към написаното от Ледената кралица, изгледай клипа на сайта на edepot. Там поръчването е демонстрирано много ясно. След като ти пратят оферта, връщаш имейл с потвърждение. При мен размяната на тези писма стана за около час, а на другата сутрин получих СМС да си го взема от куриера. Цената за куриера не е включена в офертата на edepot.

Обаче Амазон вече не предлагат миналогодишния Кindle Touch. Сега е заменен с Kindle Paperwhite.

# 620
  • Пловдив
Обаче Амазон вече не предлагат миналогодишния Кindle Touch. Сега е заменен с Kindle Paperwhite.
Мдааа, за съжаление и в двата Амазона вече се предлагат само Киндъл 3, Киндъл 4, Киндъл PW и Киндъл Fire Crazy От тези варианти бих заложила на К3 или ако бюджета не ми го позволява - на К4. Пейпъруайта нещо хич не ми вдъхва доверие с тази неизключваща се подсветка и честото зареждане на четеца, а Файъра си е скъп вариант Peace

# 621
Мдааа, за съжаление и в двата Амазона вече се предлагат само Киндъл 3, Киндъл 4, Киндъл PW и Киндъл Fire Crazy От тези варианти бих заложила на К3 или ако бюджета не ми го позволява - на К4. Пейпъруайта нещо хич не ми вдъхва доверие с тази неизключваща се подсветка и честото зареждане на четеца, а Файъра си е скъп вариант Peace

Файър не е ли таблет? Мисля изобщо не използва тази технология за ел. мастило, която не позволява трептене и натоврване на очите както е при четците?

# 622
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Таблет е.
Понякога хората все пак се спират и на този вариант, заради многофункционалността.

# 623
  • София
Да, Fire е таблет, не е четец.
А пък аз малко се обърках от толкова коментари за PW - основният му недостатък е батерията, така ли? Ако е това, аз лично бих заложила на него. Просто конкретно за мен би било ОК да го зареждам всяка седмица, ако това ми осигурява равномерно осветление на екрана. Аз съм с К3 и честно казано не ползвам нито калвиатурата, нито аудиото, така че реално и К4 би ми свършил добра работа, но тогава го нямаше. Simple Smile

# 624
Момичета, искам да ви питам за съвет. Стигнах някъде до средата на темата, но наистина нямам повече време, много се извинявам, че питам за дъвкани работи.

Амазон не доставят киндъли до България, нали?

В България от къде може да се поръча? Помня, че сте посочвали различни сайтове, но сега като ми трябва, нищо не мога да намеря  Tired

Много благодаря предварително.

# 625
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Jane º°, от
http://www.edepot-bg.com/

Избираш си Киндъла от сайта на Амазон (американския или английския - където цената ти е по-приемлива), във формуляра от страницата на Едепот поставяш линка към избрания Киндъл, доуточняваш подробностите (бройка, цвят и прочие) и изпращаш запитването. В рамките на 24 часа от Едепот ще ти изпратят отговор, в който ще пише точната цена на четеца - към нея си добави около 10 лв. за доставка чрез куриер. Ако цената те удовлетворява, пращаш втори мейл, в който потвърждаваш поръчката и едва тогава от Едепот се заемат с доставката ти.

Плащаш на куриера в момента на доставката, като имаш право в първите 15 мин. да отвориш кутията с Киндъла, да го пробваш и ако има някакъв проблем, да откажеш да го платиш (но със сигурност си плащаш сумата за доставка, без значение дали ще вземеш или не четеца). Peace

# 626

Напротив, amazon.com доставят Kindle 4 за България.

Цитат
В България от къде може да се поръча?

А за български магазини: google.bg -> "електронни книги" или "четец за електронни книги книги" и ще излязат сума линкове.  Simple Smile

# 627
  • Велико Търново
Момичета, искам да ви питам за съвет. Стигнах някъде до средата на темата, но наистина нямам повече време, много се извинявам, че питам за дъвкани работи.

В България от къде може да се поръча? Помня, че сте посочвали различни сайтове, но сега като ми трябва, нищо не мога да намеря  Tired

Много благодаря предварително.

http://readerbg.com/
Търговците са коректни, но предполагам, че ако поръчаш от edepot, ще ти е по-изгодно.  Peace

# 628
Много благодаря на всички, страхотни сте.

Интересуваме се само от цената, баща ми иска най - евтиния, не го интересуват никакви екстри. Сега ще видим едепот каква оферта ще върнат и ще решаваме.
Аз в общи линии така го посъветвах, не му трябва друго. Аз така си избрах тъч, вкъщи сме се заринали със смарт телефони и таблети, още един не ни трябва  Crazy

Някой търсил ли е скоро преведени на БГ книги в Амазон, дали не се е обогатила колекцията? Голям мерак имам да си купувам и на БГ, писна ми само на английски Simple Smile

# 629
Да споделя, че видях наскоро в техн**аркет к4, от сивичките. Цената беше от порядъка на 240лв, за онлайн поръчки имаха май 5 процента отстъпка, но трябва да си платиш отделно доставката. Казвам в случай че някой иска да си го вземе от магазина дето се вика, без да се занимава с посредници и тн...

Общи условия

Активация на акаунт