Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
 Laughing
Не харесвам Кабошар наистина, никакви кожени парфюми от такъв тип не харесвам, но Кабошар е по-малкото зло, така да се каже  Mr. Green, както и Кели Калеш едп. Може би даже не е причината в самата кожа, а в някаква непоносима за мен комбинация - с цветята ли, знам ли и аз  Thinking Има един друг тип кожени, които са по-опушени и по-сухи и които също така не бих могла да нося, но тях някак ги възприемам. Предполагам, че причислявам Кабошар именно към тези последните.
За моя вкус кожата в парфюм е хубава, когато е с мирис на кожено яке, обувки, чанта или някакво изящно кожено изделие, което обаче предполага сериозна обработка, в това число химическа, което от своя страна премахва прекалено натуралистичните акценти, а оставя онзи хубав луксозен нюанс, който ме кара да вдъхвам дълбоко, когато отворя кутия с нови обувки или отворя гардероба, където са якетата  Heart Eyes Егати дългото сложно изречение  ooooh!

# 721
  • София
Пробвай Инсоленсите - едт и едп. Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-667.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html

Аз ги намирам за силно виолеткови, но има хора, които не откриват дори и в тях виолетки. Crazy

Имала съм и двата, харесвам ги много, но и аз съм от тези хора, които не усещат никакви виолетки в тях  Sad

# 722
  • София
Mims, точно такава миризма на кожа, каквато си описала, харесвам и аз, но досега не съм я срещала в парфюм... Ти?

NovemberRain, няма виолетки във виолетовата блондинка, само листа от виолетки, много е хубав. Моето предложение за твоето конкретно търсене е малко ретро (имала съм го преди повече от 10 години), ама пък си е 100% виолетков и е хубав:

# 723
Аз днес съм с такъв кожен ,луксозен парфюм-Ботега Венета Heart Eyes.Точно така го чувствам ,както Mims е описала.Дори ми се приноси кожено яке вече,ама още не е толкова захладняло Wink.

# 724
  • София
Аз днес съм с такъв кожен ,луксозен парфюм-Ботега Венета Heart Eyes.Точно така го чувствам ,както Mims е описала.Дори ми се приноси кожено яке вече,ама още не е толкова захладняло Wink.

Нали - прекрасен велур и лукс е този парфюм  Heart Eyes

# 725
Момичета, искам да попитам, Violet Blonde на Том Форд мирише ли на виолетки?  Laughing Виждам, че няма такива в пирамидата, а заглавието толкова примамващо ми звучи. Искам нещо плътно виолетово и обгръщащо с облак като орхидеята. Като видях тази блондинка ми се разтрепераха колената, но май не е това, което търся  Thinking

Не не мирише много на виолетки. Но е страхотен парфюм, пробвай го непременно, защото е хем деликатен, хем доста силен и траен. Есента се развива прекрасно, аз му открих вече сезона и му се радвам доста често.

Всъщност само веднъж една дебела българска стюардеса едва не ме удуши с некъпаната си миризма , та исках да скачам от самолета, но това е друга история...
Е това ме разсмя жестоко, защото си звучи като виц. Whistling Стюардесите, не само българските, имат жестоки изисквания за външен вид и няма начин да те наемат на работа ако не отговаряш на определени височина и кг. Така че дебела стюардеса е наистина много интересно да се види. Mr. Green

# 726
  • на североизток от Рая
 Денси, точно като теб мисля за стюардесите.  Peace И не вярвам да не се поддържат.  Sunglasses

Днес получиих пробичка Шалимар. Пръснах си сега. Ммммммммм, страхотен е! Това е първата ми реакция.

Благодаря на прекрасната, която ме зарадва!  Hug

# 727
  • USA, Steak State
Нелка, за хормоните ставаше върпос мила. Някой попита, кои не можем да носим, та затова споделих за Черната Орхидея ( имам го но не съм го докосвала отдавна).

# 728
  • София
Виждала съм пълнички и не особено хубави стюардеси, но не и на български авиолинии - там наистина се държи на външния вид Peace
 Напоследък нямам желание дори да слагам парфюм..нещо ми е кофти период май Confused но си се пръскам упорито преди да изляза - иначе съм като гола Mr. Green

# 729
  • Germany
Аааа, Руми, недей така, че ме притесняваш Hug
Хайде да организираме среща, да видиш как бързо ще ти мине лошото настроение, че и нови желания може да излезнат Wink
Венета Ботега все повече я искам, нищо че съм дала тържествено обещание за парфюмно въздържание  Twisted Evil

# 730
Ботега Венета е прелестен парфюм с най-хубавия велур. Heart Eyes

# 731
  • Там, където ме обичат
bib.bib, Благодаря за прекрасното описание на ориенталските парфюми. Много си падам по екзотиките от Близкия изток и преди време се сдобих с 3 аромата, определено след препоръка от консултанта. Обожавам ги, но не можах да ги намеря във Фрагрантика. Придобивките са от Парфюмерии Ал Джазира.
На Оле и Вдовичката много букети   bouquet.

# 732
  • София
Хрис, аз още си въздишам по Лаура Мерсие Cry
Ако ми влезе още някоя муха ще стане още по лошо май  Hug

# 733
  • Там, където ме обичат
Искаше ми се да попитам дали в БГ някъде може да се тества Уизал на Ажмал, но май е отговорът е ясен? А откъде го поръчвате?

# 734
Oххх...говорете ми за Ботегата newsm76 Само чакам да стане хладно и да извадя коженото яке за да си я нося. Наистина уникално луксозна миризма....не си спомням да съм помирисвала нещо, което да ухае толкова скъпо и класно. Не знам защо, но при този парфюм правя асоциация и със спортна кола Rolling Eyes  задължително коженото яке + едно жълто-черно Шеви Камаро или нещо от сорта.

Тези дни съм плодово-захаросана
редувам Purr на Кейти Пери с Royal Desire на Агилера....пълна скука, но този сезон е така.

пп. Чак сега се зачетох "по-така" в темата и виждам за радостните новини!
Оле и Black Widow, лека и безпроблемна бременност!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт