Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 717
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
kovatcheva , този. Дават, че амбрата доминира и затова така го нарекох.
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Essence- … bsolue-15452.html

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 11:14 от seemly

# 436
  • Козлодуй
След скорошен коментар на seemly за ликьореният Alien си спомних,че доста време го гледах във fragrancenet и му се чудех.Вчера щерката се оплака,че нейният(класическият ЕДП) е намалял застрашително.Потърсих ликьореният,но уви-изпуснала съм влака... Confused

Ако бях влязла по-рано в темата тази сутрин,щях да си пръсна любимият ми форевър Чанъл Коромандъл и да си пъшкам от кеф...Но реших да си припомня Juozas Statkevicius.Припомних си и защо не съм го пожелала до сега.Доста добре се офъщях,но спрях да го усещам 5 минути по-късно.Карах щерката да ме подуши-каза,че мириша на парфюм и не го свързва с нищо конкретно.От тамянените ми любови се потриса обикновено Grinning Не и от този.Твърде тих върху мен,кожата ми ли го поглъща-не знам.Явно не е моят тамян.

# 437
kovatcheva , този. Дават, че амбрата доминира и затова така го нарекох.
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Essence- … bsolue-15452.html
Този парфюм май още не е излязъл официално.

Ликьорения Елиън The Taste of Fragrance Alien е страхотен и за мен е най-добрата версия на този парфюм, която е излизала досега. Най-гъст, сладък и любовен е. Heart Eyes

# 438
  • Велико Търново
Аз влизам да се похваля Wink - току-що се сдобих с Givenchy Ange ou Demon Secret Elixir Heart Eyes

# 439
Есенната колекция на Шанел заредена преди минути в Прити шоп. С нея е зареден и дългоочаквания Коко Ноар.
Разплакващо мой! Heart Eyes Точно това очаквах от него и като се напръсках първо по ръката за проба, а после и цялата, не се изненадах абсолютно от нищо. Наистина много по-близко до КМ, отколкото до Коко. Страшно ми харесва, но аз си го знаех това. Само трябваше да се казва Коко Пинк и да е в млечно-розово матово шише. Далече е от Ноара по всички показатели. Но това не го прави лош, а само лесно продаваем и харесваем.
Цената му обаче е обидно, разкъртващо, жестока за българския стандарт. 50 мл. /няма 30 мл. бутилка/ струват 183 лв., а 100мл. 268 лв. За първи път 50 ЕДП на Шанел надхвърлят 150 лв. в българските магазини.

# 440
  • Козлодуй
Бисквитка,честито,със здраве да си го пръскаш Hug

След мнението на Денс изгубих тотално интерес към новият розов Чанъл.Харесвам Коко,не понасям Коко М.А колкото и да уважавам Денс Hug ,вкусовете ни за парфюми са доста различни.
И аз да се похваля,преди малко гушнах ето тази красота Heart Eyes

# 441
О Сънчо не се отказвай толкова лесно, парфюма си заслужава проба. Peace Показах го сега на колежките и нямаше човек, които да не го хареса супер много. Mr. Green Той затова е правен и така де. Whistling Но като се чуе цената и коментарите са кофти.

# 442
  • София
дали това е глобална политика или само нашите мишки тук слагат такива цени  Rolling Eyes
Момичетата от Щатите, при вас каква е цената - като на другите ЕДП на Чанъл или  newsm78

другата седмица имам път към моята обичайна дестинация и ще докладвам какво е положението откъм бутик и летища.. обичайната цена на ЕДП беше към 80 и няколко евро по последни спомени  Thinking (Ивчето да ме поправи, ако помни точно - аз затрих вече листчетата)

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 15:18 от Elitsa_z

# 443
Сънчо,като слезеш от парфюмното облаче,вземи за напишеш поне един коментар във Фрагрантика!Поне де помечтаем с теб!Честит да ти е! Hug

# 444
  • София
Не знам, напоследък имам усещането, че новоизлизащите парфюми са с цени, равни или по-високи от нишовите дори. Не съм си поставила за цел да запомня цени и имена, но няколко пъти ми се случва да погледна 30 мл и цената да е над 100 лв.
Май няма да харесам новия не-черен Ченъл - освен, ако не ме изненада с мухливостта на Коромадел върху моята кожа. И аз като Сънчо предпочитам Коко, КМ не е от моите.

# 445
Цената му обаче е обидно, разкъртващо, жестока за българския стандарт. 50 мл. /няма 30 мл. бутилка/ струват 183 лв., а 100мл. 268 лв. За първи път 50 ЕДП на Шанел надхвърлят 150 лв. в българските магазини.

Извинявайте за намесата, но това не е съвсем точно. Миналата година 50 мл едп на 5-ицата и на 19-ката бяха 155 лв, а тази - 159 лв и в Прити шоп, и в Леро. 35 мл са 114 лв, 100 мл - 229 лв.

# 446

Сега си мечтая за една от колекциите от минита  "les créations de monsieur Dior" - Виждала съм ги по летищата. Някои от парфюмите не познавам изобщо, други искам да имам с чисто познавателна или колекционерска (моля не ме убивайте) цел. Но пък голямо шише от всеки от тях ми се струва твърде разточително занимание.

http://www.dior.com/beauty/int/en/parfum/parfum-pour-femme/creat … sieurdiorfpl.html

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:59 от Анонимен

# 447
Сънчо, прекрасно шише, а ароматът сигурно е още по-впечатляващ. Представих си го в ръцете на Галадриел. Честито!
Честито и на Бисквитка!
На мен сега ми се носят детски захарни парфюми и вчера си взех Pink Sugar Sensual и ми беше възторжено похвалена. Сега ухая на бонбони и ми е жизнерадостно и проповдигнато на фона на дребните, които се карат за играчки. И двата варианта на Pink Sugar имат силен наркотичен ефект. Поливам се от глава до пети и ми е все тая.  Grinning
Чакам няколко красоти, като пристигнат, ще се похваля.

# 448

Извинявайте за намесата, но това не е съвсем точно. Миналата година 50 мл едп на 5-ицата и на 19-ката бяха 155 лв, а тази - 159 лв и в Прити шоп, и в Леро. 35 мл са 114 лв, 100 мл - 229 лв.
147 лв. бяха последно като купувах аз 50 мл, 35 мл. 114лв. наистина, а 100 мл. не знам точно.
Сега са увеличени и лаковете и другите неща от декоративната козметика. Явно Шанел си увеличават цените. Продавачките казаха също, че са били сащисани от новата цена на Коко Ноар.

# 449
  • Козлодуй
Колекция от минита е едно,колекция от големи нехаресвани и неразбирани парфюми,само заради марката-съвсем друго Peace
Дари,Deziderata,благодаря ви Heart Eyes Английският не ми е втори майчин и не си позволявам да го ползвам (например  за официални изказвания във фрагрантика),освен когато много ми се налага и задължително с гугъл преводача Grinning Но тук мога да споделя първоначални впечатления.Първо,шишето с тези геометрични форми и люспиците злато вътре е истинска прелест Heart Eyes Второ,аромата не е за днешните температури(тук пак поставяме рекорди,вчера беше 42С,и днес е тъдява нейде).Трето,щерка ми го отрече на мига Mr. Green Сигурен знак,че е труден и не би се харесал на всеки.Доста ретро,мъх и кожа,но има и сладост.Мек и луксозен.По-натам ще споделя повече,само да захладнее.Жал ми е да го хабя сега в тая жега.Тествах го само на ръката.

Общи условия

Активация на акаунт