Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 584
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, къде в София се предлагат парфюми на Том Форд и по - специално Табако ванил? Praynig  bouquet

# 541
kovatcheva, тези вкусотии трябва да се съхраняват на недостъпни за деца места Simple Smile.

# 542
  • София
Момичета, къде в София се предлагат парфюми на Том Форд и по - специално Табако ванил? Praynig  bouquet

Tom Ford имаше в магазина на Ести Л на Витошка, ама сега е затворен. Не знам дали е имало Табако Ванил там. А, този е от Прайвит Бленд серията. Май не се предлага в БГ.

# 543
Момичета, къде в София се предлагат парфюми на Том Форд и по - специално Табако ванил? Praynig  bouquet
Мисля че в бутик на ЕЛ в мола на Стамболийски има Том Форд ексклузиви, но момичетата от София да потвърдят.

# 544
Мисля че в бутик на ЕЛ в мола на Стамболийски има Том Форд ексклузиви, но момичетата от София да потвърдят.
Точно така е, както и в Сердиката и на Витошка. Бутика на Витошка си работи въпреки ремонтите, току що бях там.

# 545
Благодаря ви момичета  Hug. Другата седмица ще тествам, че не ми се поръчва на сляпо.

# 546
Денси, не можах да издържа на описанието, което даде на новия супер хит на Шанел Coco Noir и веднага си го купих.

Още не съм го тествала, както трябва. Но планирам това да бъде утре  Simple Smile

Ще продължа да пиша в темата.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 21:01 от NovemberRain

# 547
След обичайната лятна почивка от форума, и Интернет като цяло, пак съм на линия.

Здравейте Парфюмни!  Hug Надявам се да ви намирам в добро здраве, прекрасно настроение и все така заразителни. Нямам търпение да изчета всичко, което сте изписали последните два/три месеца, че ми писна да си тъна в парфюмно блаженство и спокойствие.

Нямам с какво ново парфюмно попълнение да се похваля, освен с два красиви подаръка от обичното Сънче  Heart Eyes  : Wisal Ajmal и Very Irresistible Poesie d'un Parfum d'Hiver Givenchy. Прекрасни са! Чакам с нетърпение да захладнее малко, за да ги подпукам. Тогава ще мога да разказвам за развитие, пирамиди и т.н.

Колкото и да се тревожех, че хормоните ще ми променят парфюмните предпочитания (да не говорим за ужаса от хипотетично настъпване на непоносимост към ароматите като цяло) нищо подобно не се случи. Всички парфюми ме радват и никакво "обгазяване" не ме събаря. Е, аз се поливам само с "летни" аромати в тези жеги, така че това не е показател. Забелязвам някаква нетипична (за мен) тенденция да се пръскам само с един парфюм по няколко седмици. Хубавото е, че Vera Wang Sheer Veil и La Perla Blue са на привършване (страхотно се държаха и в градските жеги, и при влажния морски въздух). Лошото е, че останалите ми "летни" любимци си тънат в забвение. Нищо, има още време.

Връщам се назад, за да ви прочета (и за моя радост имам още три теми за наваксване  Grinning ).

# 548
  • Бургас
Само в Бургас ли все още не е дошъл Коко Ноар  Crossing Arms
Към бургаските феи: Случайно да знаете кога се очаква?

Арабела, разбира се, че ще пишеш  Peace  Hug
Очаквам отзивите ти за новия Шанел  Flutter

# 549
Нямам с какво ново парфюмно попълнение да се похваля, освен с два красиви подаръка от обичното Сънче  Heart Eyes  : Wisal Ajmal и Very Irresistible Poesie d'un Parfum d'Hiver Givenchy.

От един месец му се чудя на този Wisal Ajmal. Четох какво са писали за него Бижу и Нат, но се въздържах, защото едва ли е подходящ за летните жеги, а и няма къде да го тествам. Скоро обаче ще му дойде времето, ще рискувам на сляпо Simple Smile.

# 550
  • Варна
Оленце, липсваше!  Hug Радвам се да те видя отново... и за всичко останало  Heart Eyes

Аз тези дни измъчвам Бронзовите богини Капри или по-точно те измъчват мен. Уж ги харесах, уж ги купих, а нещо не ме радват изобщо. Не се разбирам с нищо от бранда и това си е. Ще пътуват към размените.

# 551
Оле добре завърнала се Grinning
System Error- роза , тамянец едва ли е най-добре за жегата , но и на мен този аромат ми е интересен.

# 552
 raz_nejena, то лятото вече свърши, време е да се запасявам за есента. На мен май почти всичките ми парфюми са летни Simple Smile.

# 553
  • USA, Steak State
Тази година ще имаме няколко парфюмни бебета, много се радвам! Simple Smile

# 554
Оленце, липсваше позитивизма ти Hug Чета за някакви хормони, ако е това, което си мисля, ЧЕСТИТО  bouquet

Мимс, Бронзовите богини и на мен ми омръзнаха твърде бързо.

В момента съм с така любимата ми Дзонка, благодаря на Сънчо, че ме пристрасти към нея Wink

Същевременно разсъждавам върху истерията около Коко ноар и се чудя дали пък посланието на Коко Шанел не е криво разбрано!? С други думи, дали бихме могли, да си купим елегантност и класа, защото това са двете думички, с които свързвам тази велика жена!?  И дано Коко Шанел не се обърне в гроба от безхарактерността, която излъчват парфюмите създадени през 21-и век и  носят името ѝ.

Споменът ми за Wisal Ajmal е рози, рози и пак рози, пудрени. Ни тамян, ни дявол.

пп. Паяче, и за теб май чух нещичко Hug

Общи условия

Активация на акаунт