Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не можах да издържа на изкушението и тази вечер с крачкомобила отидох до Сефора, да пробвам  и аз новия Шанел. Дето се казва: един дерт по-малко. Наистина прилича на Коко Мадмазел, ама леко сладка и измита форма, повече характер има първообразът, а за мое огромно съжаление няма и помен от Коко. На този етап категорично не ме изкушава за купуване. Все по-трудно нещо ме зашеметява, така ми се иска да ме грабне парфюм, така както ме отнесе Pure virgin. От едно помирисване и да кажа- този е. Трябва да посетя магазинчето за нишови парфюми, но там изпитвам направо неудобство, малко и пълно със скъпи парфюми, да не смее човек да се самообслужи. Sunglasses

# 526
mia1, ако не си уверена влизайки в лъскав магазин за нишови парфюми, прочети най-добре наръчника на Натали за тест на парфюм. Hug
И аз винаги съм имала такива притеснения, но напоследък съм станала голямо "перде".  Влизам със замах и в стил Кралица Марго и искам съответния парфюм за тест. От възрастта ще да е Mr. Green. Комплексите са присъщи на младата възраст, а аз вече влизам в зрялата такава и си знам цената, без да ми пука за мнението на околните.
Клиентът е цар и това правило трябва да важи повсеместно.  bouquet

# 527
  • София
Права си, Emia, така трябва да е. На Натали наръчника го знам и ми служи като ориентир, но след като харесам нещо. То и аз съм вече в зряла възраст, но точно този магазин ме плаши. Иска ми се да пипна всички шишенца и най-малкото капачки, ама не смея. Последният път даже консултантът като домино изтаралянка на масата шишенцата. Mr. Green Стана ми неудобно, викам си за едното ми любопитство ще дадат фира тези скъпоценности, като знам, че е малко вероятно точно от там да купя нещо.

# 528
  • София
Цитат
Infusion d'Iris Prada. Можеш да я пробваш в големите парфюмерии. За мен това е фин, луксозен всесезонен аромат.

Подкрепям напълно - въобще един от най-универсалните ми парфюми. Като средиземноморец издържа отлично лятото, през пролетта ми носи усещане за поникващи стръкчета, през есента някак хармонизира с дъждовното време. Само през зимата го заменям с ветивери.

# 529
Права си, Emia, така трябва да е. На Натали наръчника го знам и ми служи като ориентир, но след като харесам нещо. То и аз съм вече в зряла възраст, но точно този магазин ме плаши. Иска ми се да пипна всички шишенца и най-малкото капачки, ама не смея. Последният път даже консултантът като домино изтаралянка на масата шишенцата. Mr. Green Стана ми неудобно, викам си за едното ми любопитство ще дадат фира тези скъпоценности, като знам, че е малко вероятно точно от там да купя нещо.

Никой не може да знае, откъде е вероятно да си купиш нещо. Joy Дръж се така, сякаш е неизбежно да си купиш.

# 530
Много ви моля да ми помогнете,търся парфюм (не дезодорант) който да мирише така все едно току-що си излезнал от банята,на чисто,свежо. ;д Simple Smile)

Някой друг да предложи нещо?

# 531
Спираш пред рафта на Нарцисо Родригес и там ако не отриеш нищо се преместваш при Кашарел. Peace

# 532
Много ви моля да ми помогнете,търся парфюм (не дезодорант) който да мирише така все едно току-що си излезнал от банята,на чисто,свежо. ;д Simple Smile)
Вчера си купих това и днес в този пек блажено се поливах стократно с него. Прелестно е. Heart Eyes

# 533
Вчера си купих това и днес в този пек блажено се поливах стократно с него. Прелестно е. Heart Eyes

densi,за мен ли се отнасяше това? Simple Smile

A този на Нивеа траен ли е Simple Smile

# 534
A този на Нивеа траен ли е Simple Smile
Ми не особено. Като за 5 лв. Но затова пък ухае прекрасно на чисто!

# 535
Да за теб. Grinning Можеш да пробваш Перлите на Кашарел различните видове.

# 536
  • София
Ох,благодаря ти за мнението bip.bip, обаче вече е късно.
http://www.fragrantica.com/news/Prada-Infusion-d-Iris-Eau-de-Par … nosmia--3150.html
Извинявай за късното включване.
Виж горното ревю и се наслаждавай на парфюма в идните по-хладни месеци  Simple Smile

# 537
  • Germany
Вижте какво ново се задава, за чревоугодници като мен  Mr. Green http://www.alicepeter.com/
Досега четох съставите, нищо не ме грабна, но пък на външен вид са супер  Mr. Green, искам да ги имам всичките  Peace
Мммм, ще спя усмихната след тази новина.
Да отбележа, че продължавам да усещам Badgley Mischka Couture. Това, което усещам в момента е прекрасен мирис на хартия, стара, затоплена хартия. Много ми харесва Heart Eyes

# 538
А аз открих нова любов: Chloe Love Intense. И аз като Силвето ритам за него! Ако някой има и не го ще- да се обаждаааа!   bouquet
Рени, бъркаш ме Laughing Не понасям нито едно Клое Лав, твърде са ми лекарствени.

А аз имах предвид светкавичната ти любов към Кенди на Прада, не Клоетата.
Seemly, и аз на блотер го пръснах и блотера от 3 дни ми мирише на масата така силно и прекрасно! Обаче не съм на 100 рпоцента убедена, че е Клоето, ама няма кое друго да мирише така от останалите неща, които пазя и отново не надписах и ме е яд! Но е Клоето, няма какво друго да е...

# 539
kovatcheva къде ги изрови тези сладкиши GrinningТаман за сутрешното кафе. Много ми хареса на външен вид  шоко зеленото Heart EyesДоста ще да са подсладени ама са веселки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт