Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Много моля за мнение, как би ми се отразил Badgley Mischka Couture  Praynig
Днес от едно пръсване първото ми мнение беше, че твърдо не е мой, прекалено цветен ми дойде. Но базата му  Crazy, направо ме остави без дъх, толкова е хубава  Crazy Чудя се моментно състояние ли е или ще ми хареса истински?

Сторило ти се е, че е много цветен, всъщност не е, даже е по-скоро плодов. Прекрасен парфюм е за мен, изключително фин и дамски  Simple Smile От типа на В на Бушрон, но за мен много по-хубав и по-луксозен.

# 511
  • Germany
Точно от това се страхувах Twisted Evil
Защо винаги когато се отърва от парфюм и на негово място веднага се настаняват поне два, че и трети напира Thinking Добре, че не го намирам наличен, иначе "отиде коня у барата" Mr. Green

# 512
  • Варна
За да има баланс в системата  Laughing
Спомням си, че преди време точно в базата му се влюбих и аз  Heart Eyes

# 513
  • на североизток от Рая
 Аз имам съвсем мъничко от Badgley Mischka Couture . Сега го душих и пръснах леко.

И за мен е по-скоро плодов. И ми харесва много. Като че ли не е силен парфюм. Лек и нежен ми се струва.

# 514
Mомичета, здравейте Hug
Имам въпрос към притежателките на летните Alien. На дъното на бутилките има ли стикер или инфото е гравирано?
Aз още се мотам с поръчката и не мога да си избера кой искам Blush Rolling Eyes

# 515
Здравейте и от мен!
Момичета, изследователки на парфюмите, препоръчайте ми парфюм за жена на 23г. за есенно -зимния сезон.Ароматът определено да не е сладникав и тежък, нито прекалено цветен по-скоро да ухае на свежест,чистота и да е впечатляващ.Ха, сега де. newsm78

# 516
Много моля за мнение, как би ми се отразил Badgley Mischka Couture  Praynig
Днес от едно пръсване първото ми мнение беше, че твърдо не е мой, прекалено цветен ми дойде. Но базата му  Crazy, направо ме остави без дъх, толкова е хубава  Crazy Чудя се моментно състояние ли е или ще ми хареса истински?
За мен е плодово-шоколадов Heart Eyes

Добра идея за тази вечер, след като сваля солта и пясъка от себе си Grinning

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 18:22 от goddess

# 517
Ох,благодаря ти за мнението bip.bip, обаче вече е късно .Поръчах  Абсолю версията,като си наумя нещо не мога да трая много,много Grinning. Ако беше писала по-рано сигурно щях да се чудя.Дано не усетя и аз  това бирено оригване Laughing, ама като питах, Елица каза по-луксозна версия  и то на мен малко ми трябва.
Иначе знам ,че не са някакви силно ирисови парфюми,на за сега това ми се иска.

# 518
Здравейте и от мен!
Момичета, изследователки на парфюмите, препоръчайте ми парфюм за жена на 23г. за есенно -зимния сезон.Ароматът определено да не е сладникав и тежък, нито прекалено цветен по-скоро да ухае на свежест,чистота и да е впечатляващ.Ха, сега де. newsm78
Аз бих ти препоръчала точно обсъжданата на тази страница едП версия на Infusion d'Iris Prada. Можеш да я пробваш в големите парфюмерии. За мен това е фин, луксозен всесезонен аромат.

# 519
Още един глас за Infusion d'Iris Prada. Бижу е улучила право в десятката.

# 520
А аз открих нова любов: Chloe Love Intense. И аз като Силвето ритам за него! Ако някой има и не го ще- да се обаждаааа!   bouquet

# 521
  • София
Allys, ако това ще те успокои - никакви оригвания при мен нямаше - бирени или други  Naughty

Далина, ако момичето харесва рози, добър вариант е и Chloe - EDT, EDP, Rose Edition, EDP Intense, L'Eau - всичките са хубави. Не бих ги нарекла чак "впечатляващи", но пък и не знам какво влагаш ти в това понятие. Намират се по парфюмериите, пробвай   bouquet

# 522
А аз открих нова любов: Chloe Love Intense. И аз като Силвето ритам за него! Ако някой има и не го ще- да се обаждаааа!   bouquet
Рени, бъркаш ме Laughing Не понасям нито едно Клое Лав, твърде са ми лекарствени.

# 523
  • София
А аз открих нова любов: Chloe Love Intense. И аз като Силвето ритам за него! Ако някой има и не го ще- да се обаждаааа!

Хей, Рени, и аз тези дни го мислех това Chloe Love Intense, пръсках на блотер, интересно ми е, аха много да ми хареса, пък вземе, че ми зачезне ароматът му.
 После се сетя за Коромандел, евентуално ми се завърта една Прада Интенз в главата и Chloe Love Intense остава на заден план.

Установих за себе си, че думичката "Noir" в имената не ме впечатлява, но "Intense" работи, и то много.

# 524
Интенз, Ноар и Еликсир са вълшебните думичка за продажба на лекинко преформулирани версии на стари парфюми. Хем излиза евтино на фирмите-производители, хем се котира. Wink
Има разбира се и изключения. Някои от еликсирите наистина са такива. Инстант меджик еликсир, например. Все пак става дума за Герлен. Все повече ми се издигат в очите, защото нямат издънка с подобни имена. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт