Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Във Wisal и аз не открих тамян - само тежка роза, но който е фен на розите ще го оцени през зимата Simple Smile

Честито и леко на всички, очакващи Hug

# 556
А аз във Wisal въобще не откривам роза... Тамян също няма. В моя има сладко от сини сливи и го оприличавам с една много по-интензивна и по-добра версия на Фемините.
Обичам го този парфюм! Heart Eyes

# 557
Тази година ще имаме няколко парфюмни бебета, много се радвам! Simple Smile
Направо е страхотно! Дай Боже и още да имаме! Heart Eyes
Оленце добре се завърнала! Hug

От Петък съм все с Коко Ноар и самостоятелно и в сравнения. Коко Мадмоазел на този горещ етап ми харесва категорично повече, защото е по-звъннлив, по-искрящ и по-омаен. Сега не е време за Ноара, жегата го смазва и го прави глух. Обаче има разкъртваща трайност този парфом. И доста сериозно развитие, което ме изненада. КМ не се отличава с голямо и променливо развитие, но при Коко Тоар това е поправено. При постоянно носене Ноара определено изкарва нотки от Коко и всъщност ми харесват мненията, че е някаква смесица между разреден КМ и обезкостен Коко без анималистичните му нотки. Парфюма ще разкрие повече красота в студено време сигурна съм.

# 558
А аз във Wisal въобще не откривам роза... Тамян също няма. В моя има сладко от сини сливи и го оприличавам с една много по-интензивна и по-добра версия на Фемините.
Ох, де късмет и аз да го оприличавах така Flutter
Може би трябва да го понося, но го нямам. Впечатленията ми са само от тест.
Забравих да спомена, че розите са сладки.

# 559
Годес, според мен не си права за Шанел. Толкова ги е страх горките и така следват препоръките на собственичката, че не смеят да мръднат грам от харесваните от нея неща. Че и имената не смеят да им променят. Толкова закостенял бранд, който супер характерно се познава. Шубе ги е да пуснат нещо коренно различно и все правят парфюми подписи. Омръзват вече с постоянството си. Но пък те са насочени не към парфюмани, познаващи оригинални, нишови парфюми, а към хора готови да дадат много само защото е под името на този бранд. Те не търсят различно и характерното, те търсят да миришат на Шанел. Руснаците са пример за това.

# 560
Объркала съм се за тамяна във Wisal, надявах се да има малко Simple Smile.Скоро му гледах пирамидата.Сладко пък от сини сливи не ща. Бижу , как да няма роза дадена е уж. Grinning

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 19:15 от raz_nejena

# 561

Аз, така или иначе, не мога да различавам като вас рози, зюмбюли, виолетки и т.н., така че и компот от сливи да има, пак ще ми хареса, мисля  Laughing.

# 562
Бижу , как да няма роза дадена е уж. Grinning
Дадена е, не споря! Grinning Но аз не я регистрирам изобщо! Както не регистрирам и роза в розовия за повечето хора Baby Doll, в който се влюбих от раз(сега се сещам за него покрай коментарите за роза в парфюм, която аз въобще не регистрирам). Там пък няма грейпфрут в пирамидата, но за мен е най-свежият сок от грейпфрут, превърнат в парфюм!

# 563
С това : "...към хора готови да дадат много само защото е под името на този бранд. Те не търсят различно и характерното, те търсят да миришат на Шанел." пак опираме до моята гледна точка, че не можем да си купим елагантност и класа, само защото носим Шанел. Името се преекспонира с цел печалби, за сметка на горните две качества. Посредствеността не може да се заличи с две фъс или с чифт Долче и Габана.
Обичам хубавите парфюми, онези които ми лягат на сърце и се превръщат в част от мен, обичам и марковите дрехи, но преди всичко, когато са качествени и не заради мнението на околните.
 Нямам представа кой е настоящия собственик на Шанел, защото не ме вълнува, но ако визираш самата Коко, няма как да следват нейните напътствия.

пп. Бижу, Baby Doll и за мен е сок от грейпфрут.

# 564
... не можем да си купим елагантност и класа, само защото носим Шанел. ......................
Посредствеността не може да се заличи с две фъс или с чифт Долче и Габана.
Много хубаво казано!  bouquet

# 565
... не можем да си купим елагантност и класа, само защото носим Шанел. ......................
Посредствеността не може да се заличи с две фъс или с чифт Долче и Габана.
Много хубаво казано!  bouquet
Peace
  bouquet
Бижу , шегувах се то явно розата е доста омешана в Уизал /дано да превеждам правилно, че да не дойде Татти  hahaha/ ще трябва да се пробва явно.

# 566
С това : "...към хора готови да дадат много само защото е под името на този бранд. Те не търсят различно и характерното, те търсят да миришат на Шанел." пак опираме до моята гледна точка, че не можем да си купим елагантност и класа, само защото носим Шанел. Името се преекспонира с цел печалби, за сметка на горните две качества. Посредствеността не може да се заличи с две фъс или с чифт Долче и Габана.
Обичам хубавите парфюми, онези които ми лягат на сърце и се превръщат в част от мен, обичам и марковите дрехи, но преди всичко, когато са качествени и не заради мнението на околните.
 Нямам представа кой е настоящия собственик на Шанел, защото не ме вълнува, но ако визираш самата Коко, няма как да следват нейните напътствия.
Абсолютно права си. Обаче е интересно, че успяват да печелят поддръжници за дълг период от време, към което да си кажем истината се стремят повечето брандове, но не им се получава. Имам колега който ползва от години само и единствено Алюр Ом Спорт. Казва, че не би се отказал от него за нищо на света и дори да няма пари няма да остане без него, защото той го описва напълно като мъж и личност. Купува го от летище, за по- евтино и когато пуснаха същия парфюм, но Интенз версия се зарадва така както отдавна не го бях виждала да се радва. Grinning След проби обаче остана на своя си вариант. И не е единствен случай! Как постигат тази вярност?!

Как да няма, тя е писала в тефтери какво точно да се прави с нейната обожавана къща след смъртта и Кайзер Карл е готов да умре, но не и да изневери на своя идол. Докато той е на кормилото на Шанел, от потя няма да се кривва. В Шанел не се прави абсолютно нищо без него разрешение и мисля дори подпис вк . и изяви пред пресата. Peace

# 567
Бижу , как да няма роза дадена е уж. Grinning
Дадена е, не споря! Grinning Но аз не я регистрирам изобщо! Както не регистрирам и роза в розовия за повечето хора Baby Doll, в който се влюбих от раз(сега се сещам за него покрай коментарите за роза в парфюм, която аз въобще не регистрирам). Там пък няма грейпфрут в пирамидата, но за мен е най-свежият сок от грейпфрут, превърнат в парфюм!

Какво нещо е кожата и хормоните. Имам си едни 30 мл. от Baby Doll и си ги пазя. За мен той е преди всичко роза, малко сладост - медена или някакъв сладък плодов сок, например така ми мирише гроздето преди да ферментира (джибри, мъзга) и най-накрая грейпфрут, но червен и много в базата, абсолютно до кожата.

Що се отнася до класата, елегантността и марките - за това са ми пример италианките (надхвърлили пуберската възраст). Излъчват елегантност дори само заради едното шалче без то да е D&G или Шанел. От елементарни неща правят така, че изглеждат елегантни, подържани без да са пошли (като нашите фолк звезди с марковите им дрънкулки).  Peace

# 568
В интерес на истината мъжките аромати ми харесват.
Може и да е писала Коко в тефтери, но едва ли е композирала парфюми, а още по-малко пък да е знаела как ще миришат, конкретно говорим за парфюмите на бранда, нали. Дрехите са класика и ги харесвам, макар и да не ги нося.
Сетих се нещо, като спомена рускините. Имат невероятната способност да превръщат №5 в нещо евтино/ в прекия и преносния смисъл/, дори имам "удоволствието" твърде често да се срещам с този феномен.

Bliss, обожавам шалчетата, винаги ми действат, като глътка свеж въздух и наистина са в състояние да преобразят един прост оутфит от дънки и бял топ. Дано не ме скастрят за отклонението. Уф, забравих, че сме още в темата за страничните мании.

# 569
Какво нещо е кожата и хормоните. Имам си едни 30 мл. от Baby Doll и си ги пазя. За мен той е преди всичко роза, малко сладост - медена или някакъв сладък плодов сок, например така ми мирише гроздето преди да ферментира (джибри, мъзга) и най-накрая грейпфрут, но червен и много в базата, абсолютно до кожата.
Да! Съгласна съм. При мен е чист, сочен, розов(на цвят) грейпфрут. Стои като аура около главата ми, издържа по 8-10 часа.

Днес у дома съм се напръскала с това простичко нещо - не мога да го определя като нищо.  Laughing Хем ми е някакво такова вкусно, хем си мисля, че е някакъв плодов коктейл, а аз не харесвам такива, но това ми е удобно и сладичко.

Общи условия

Активация на акаунт