Къде в Пловдив??? - 35

• 63 456
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
  • о`майна лунна нощ е
Моля ви, дайте ми координати на фирма за дизинсекция /имаме бълхи в мазето на входа/, от която сте доволни.
Спешно ми е  Praynig

# 166
  • Пловдив
Моля ви, дайте ми координати на фирма за дизинсекция /имаме бълхи в мазето на входа/, от която сте доволни.
Спешно ми е  Praynig

Туиг, виж тук http://www.bezvrediteli.com/

# 167
Спешно ми е  Praynig

също и самото ХЕИ има отдел за борба с вредители
Казва се Дезинфекционна станция и офиса им е залепен за самото ХЕИ
аз съм ползвала много фирми за различни неща и не мога да кажа, че съм доволна дори от една
вече от зор /15 години опит/ се научих сама да се справям с мравки, хлебарки, оси, мишки, каквото ми помислиш...

# 168
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате фирма за измиване на стъкла на търговски обект с месечен абонамент?

# 169
Спешно ми е  Praynig

Не е трудно и сами да се справите-препарат за бълхи от аптеката ( няколко лв) или ветеринарен магазин,пръскалка за прозорци,или ако е по-голяма площ -Малка ръчна пръскачка с налягане-десетина лв. из магазините за градини  и една маска ,да не дишате миризмите. За нула време ще се справите сами.След 2 седмици повтаряте .

# 170
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря на всички, които се отзоваха. Пръскачка няма кой да купува, защото няма какво да я правим после - все пак не става въпрос за моето мазе, а за цялото на входа. А това наистина би бил най-евтиният вариалнт. Записах няколко телефона на фирми в Пловдив. Дано да свършат качествено работата.
Още веднъж - благодаря   bouquet

# 171
  • до най-прекрасния мъж
А къде можем после да се разходим? Някой парк със заведения за хранене за нас и разходка без да ни се карат с нея?
До МОЛ Пловдив е Гребната база - там можете да се разходите, има голям парк и заведения - можете да хапнете или да пиете просто кафе.

# 172
  • Пловдив
   Момичета искам да купя няколко халата за баня, ако някой е купувал скоро хубави халати да каже координати на магазини, четох в стара тема за магазин срещу халите, но не се сещам кой е - дали още го има. Магазина в  от Маркет центъра , който се е преместил в ТЦ Гранд го изключвам, понеже продавачката е страшно нахална, припряна и заядлива. Халатите , които искам да купя ако може да са мекички, но да не падат от власинките им, ако не намеря такива...в краен случай ще си купя и от старите изпитани обикновенни памучни на Яна панагюрище Simple Smile) .

# 173
  • до най-прекрасния мъж
   Момичета искам да купя няколко халата за баня, ако някой е купувал скоро хубави халати да каже координати на магазини, четох в стара тема за магазин срещу халите, но не се сещам кой е - дали още го има. Магазина в  от Маркет центъра , който се е преместил в ТЦ Гранд го изключвам, понеже продавачката е страшно нахална, припряна и заядлива. Халатите , които искам да купя ако може да са мекички, но да не падат от власинките им, ако не намеря такива...в краен случай ще си купя и от старите изпитани обикновенни памучни на Яна панагюрище Simple Smile) .
Обикновените памучни попиват най-добре, казвам го от опит. Имам хавлии, чисто нови от едно време, които сега извадих да ползваме с мъжа ми. Ползвам и нови от магазина - е, новите  нямат нищо общо с тези от едно време. Едновремешните попиват супер, въпреки че не могат да станат меки като новите.

# 174
  • Пловдив
Аз четох, че имало значение теглото на метър или нещо такова, но не го пишело на етикетите. Може би от там идва разликата, ще разгледам утре, но се надявам тук някой да пише за някой друг магазин , иначе МЕТРО ще посетя задължително .

# 175
Благодаря на всички отговорили! Страхотни сте!   bouquet

# 176
Mimitootvr, според мен е напълно излишно да ходиш в МОЛ-овете в момента. Първо, че всичко е доста опоскано и няма почти никакъв избор, от новите колекции са изкарани малко неща, а и в софийските МОЛ-ове ги има същите марки. Уайкики не знам дали има в София, но миналата седмица ходих до нашия и всичко беше обрано, харесах си едно-две неща, обаче няма номера.
Според мен е най-добре да се разходите по Центъра-Главната /която от край време си е шопинг-зоната на Пловдив/ , Старият град или Гребната база.

# 177
не че имам нещо против главната, донякъде разчитам и на нея, но там с пари да тръгнеш, да искаш да си купиш нещо, няма какво, нещата са се влошили за 5 години - боклуци със 500% надценка, ни повече, ни по-малко. Особено за женската конфекция
Главната е празна откъм магазини и хора, даже и храна няма къде да си купиш вече

# 178
То щото пък от моловете има какво да си купиш.....  Tired Или безумна скъпотия във фирмените  магазини на някои марки дето в нета са на двойно по-ниски цени,  или евтинджоси, дето  като излезеш неминуемо ще срещнеш все някой облечен със същото.
Пловдив отдавна не е място, където има наистина добри магазини за дрехи. Аз и затова вече поръчвам основно от интернет.

# 179
То щото пък от моловете има какво да си купиш.....  Tired Или безумна скъпотия във фирмените  магазини на някои марки дето в нета са на двойно по-ниски цени,  или евтинджоси, дето  като излезеш неминуемо ще срещнеш все някой облечен със същото.
Пловдив отдавна не е място, където има наистина добри магазини за дрехи. Аз и затова вече поръчвам основно от интернет.
Peace
Taка е.

Общи условия

Активация на акаунт