Къде в Пловдив??? - 35

• 63 405
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
около събота пазара има такива магазини

# 301
Някой сеща ли се къде боядисват качествено якета от естествена кожа и колко горе-долу струва боядисване на мъжко яке? Благодаря предварително!  bouquet

# 302
  • Пловдив
Може ли да ми дадете някакви предложения къде да отидем за уикенда на планина в радиус 50-100 км от Пловдив. Не търсим лукс, по скоро тип селски туризъм - тишина и спокойствие. Ако е на река или язовир ще е супер. Инцидентно ни се отвори възможност за пътуване, опитах да чета в На път, но само се обърках още повече. Та ако имате предложения за близки дестинации около Пловдив, подходящи за малки деца, ще съм много благодарна.

# 303
Може ли да ми дадете някакви предложения къде да отидем за уикенда на планина в радиус 50-100 км от Пловдив. Не търсим лукс, по скоро тип селски туризъм - тишина и спокойствие. Ако е на река или язовир ще е супер. Инцидентно ни се отвори възможност за пътуване, опитах да чета в На път, но само се обърках още повече. Та ако имате предложения за близки дестинации около Пловдив, подходящи за малки деца, ще съм много благодарна.
http://hoteloldtimes.com/2/ не е далече и цените са приемливи...

# 304
  • Пловдив
bugaboo
Пампорово, сега е много спокойно и приятно там, бяхме в хотел Евредика скоро, доволни сме.

# 305
Цигов чарк, Доспат, Юндола  Peace

# 306
Елате към Смолян - в момента сме тук и е просто райско...Може да си запазите стая на х-л Рибката (имат сайт), цените са чудесни, гледката е уникална - хотелът е на голямото езеро, хладничко е вечер, а самият хотел вътре е новичък и приятен, имате и заведение наблизо, с превъзходна автентична кухня (то е също на към хотела, нещо като комплексче е).
Пампорово също е вариант, спокойно е в момента.

# 307
  • Пловдив
Момичета,някой да има впечатления от  Училище по английски език Excellent newsm78 Някъде в Тракия се намира-193блок.
И аз му се чудя.Май е зад зеленчуковия  пазар ,пише че учебниците се плащат допълнително.
Но каква ли е системата и колко ли струва?

# 308
  • Пловдив
По принцип във всяка школа учебниците се плащат допълнително

# 309
Може ли да ми дадете някакви предложения къде да отидем за уикенда на планина в радиус 50-100 км от Пловдив. .....
Равногор ,хотел Борика,ама са много завои до там .Планина и въздух  PeaceИначе за деца е подходящо,има терени с лек наклон и чакълен път,става за разходка дори за пишман туристи.

# 310
  • Пловдив

Един уикенд бяхме тук: http://www.byalokamane.com/ след като разгледахме Тракйския център в Старосел. Не сме спали там, само за през деня и на басейна. Кухнята им е хубава и не е скъпо. Спокойно, сред природата и тихо. Има и детска площадка.
Видях, че по горе са ти предложили Старите времена. Сещам се и за Старите къщи http://staritekashti.com/ Те са едно до друго. И там е страхотно и спокойно. Има и за децата пързалка и люлки. Но цените в механата са малко повишени.
А за язовир се сещам за това: http://pochivka.bg/o-14640-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%81 … D1%82%D0%B8%D0%BD  не сме ходили, но съм го набелязала, защото съм чела положителни отзиви.

п.п: Сетих се и за едни любимо място на дъщеря ми  Simple Smile http://www.hotel-yaev.com/index.html
Понеже аз съм от Карлово и когато си отидем там винаги ходим в този комплекс за през деня. Има за децата батут, детска кухня и много поляни и керамични животни на които дъщеря ми много се радва и винаги си тръгваме с рев. Много е красиво. Но отварям една скоба-там често правят сватби, по принцип са вътре в ресторанта, но не знам дали музиката не се чува в хотела.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 21:44 от ninand

# 311
  • Пловдив
Равнища-фабрика за храна и танци.Двойната стая е 40 лв,за децата е безплатно.Ако спите там ползването на басейна се включва-иначе е по 3 лв на ползващ,3 лв ако вземете шалте/то е разтегателен фотьойл/ и 3 лв ако ползвате чадър-не ви е необходим ако застенете на поляна със сянка.цените са като евтините кръчми на Пловдив,храната е в изобилие.Има басейн с камъчета и е прохладно/на 1300 м.надморска височина.
http://fabrikazahranaitanci.com/%D0%A0%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B0

# 312
Някой сеща ли се къде боядисват качествено якета от естествена кожа и колко горе-долу струва боядисване на мъжко яке? Благодаря предварително!  bouquet
Малко преди Тунела в дясно( посоката е от Панаира към Тримонциум) има магазинче за хим.чистене и боядисване, чувала съм от познати добри отзиви, но не съм се интересувала от цената.

# 313
Здравейте,
Днес видях в едно магазинче за детски стоки на "Събота пазар" залъгалки на Авент с 25% намаление. За съжаление имаха само такива, за момченца. Нямаше да е чак такъв проблем ако целите не бяха с нарисувани самолетчета на тях. Иска ми се да купя момичешки такива. Едната от близначките ми не ще и да чуе за друга биба.
Въпросът ми е - къде другаде мога да открия от промоцията на тези залъгалки?

# 314
  • Пловдив
Елате към Смолян - в момента сме тук и е просто райско...Може да си запазите стая на х-л Рибката (имат сайт), цените са чудесни, гледката е уникална - хотелът е на голямото езеро, хладничко е вечер, а самият хотел вътре е новичък и приятен, имате и заведение наблизо, с превъзходна автентична кухня (то е също на към хотела, нещо като комплексче е).
Пампорово също е вариант, спокойно е в момента.
Не можахме да откажем тази мила покана и резервирах една стая, утре тръгваме.  Wink
Благодаря много на всички за предложенията  bouquet
Някои от местата вече сме посещавали, а други си запазваме като следващи дестинации. Знаех си аз, че трябваше по-рано да попитам тук, благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт