Къде в Пловдив??? - 35

• 63 247
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Добре, де понеже сте на вълна детски рожден ден-на мен "Теди" ми е много любимо,но за зимни рождени дни newsm78 newsm78,че нашият се пада късна есен,според времето може и зима Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 14:52 от me4koni

# 556
Случайно някой да знае къде мога да намеря преса /формичка/ за печене на сладки орехчета? Има ли въобще вече подобни уреди?

В Продавалника има всичко: http://prodavalnik.com/presa-za-sladki-smesena-i-za-orehcheta-i8909817

# 557
  • Пловдив
Гита - Теди е където казваш, че е, а Дино е в другия крайна Тракия, до новите блокове Simple Smile

Не знам за рожден ден и празнуване, но в Дино колкото и пъти да сме ходили, обслужващите мъж и жена (не ги знам какви са, явно собственици) ме карат да се чувствам все едно ми правят услуга, че съм там, и все едно им смущавам съществуването. На всичкото отгоре, цените са невероятно високи, а предлаганият асортимент от джънк фууд е потресаващ...Ако пък искате да откажете кафето и да го намразите завинаги - поръчайте си точно там ooooh!

Преди 2 часа се върнахме от там-потвърждавам,че жената и мъжът се държат така все една сме им длъжни.Явно са собственици от старото поколение
Иначе дворчето е добре направено.Има отстояние между люлките и пързалките.

# 558
  • Пловдив
Диното го харесвам единствено да идем там с мъжа ми на по бира, а детето да си играе. Детски РД аз лично не бих направила там. И напълно съм съгласна за държанието на господина там.  Peace
Много хвалят детския център на Брезовско шосе Only Fun. Но не съм го посещавала и не мога да коментирам. И Тон Бонбон.

# 559
Преси за орехчета съм виждала в магазин на търговиите на Брезовска - тези след Илиенци. Цената им беше над 20 лева със сигурност

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 09:50 от 3axap

# 560
А някой да знае къде в Кючука има магазин за английски стоки?
Търся качествени пижакми от две части или тип гащеризон.

Не зная дали има това,което търсиш но английски стоки има на Южен в тунелчето под блока,където е магазина на Ново село.

# 561
  • Пловдив
Аз съм много доволна от детски център Феърли срещу мола.Била съм там на РД, отделно и с детето сме ходили просто ей така за игра.Но знам, че за организиране на РД трябва доста по-ранна резервация, имало много желаещи напоследък и момичетата не можели да смогнат.
Този център да не е Теди, до Ескалибур.На мен не ми хареса там, ако мястото е същото.Със същия успех бих отишла с детето и на обикновена детска площадка.Не е място за организиране на РД според мен.Иначе видях, че въпросния център е Дино, за него нямам впечатления

Аз пък грам не съм доволна от този точно детски център - миналата година се опитах да резервирам за моето дете - казвам опитвам, защото не ми се обърна грам внимание - две девойки се моткат без всякаква умисъл. Съответно го направих в Оранжево небе и бях мн доволна. После ходих на два рождени дни там и първоначалното ми впечатление се потвърди. Има винаги по две девойки, които обаче изобщо не забавляват децата, а по-скоро вървят след тях като пъдари и ги наблюдават, да не се удари някое. И ако има някое по-палаво дете им е адски досадно. Усещането е, все едно си на детска площадка - всяко дете си се забавлява само където намери, от страна на девойките няма никаква инициатива или идея. Никога не бих си направила там РД на детето - това е моето мнение.

# 562
А някой да знае къде в Кючука има магазин за английски стоки?
Търся качествени пижакми от две части или тип гащеризон.

Детски дрехи, внос от Англия има в едно магазинче, пресечка на Южен - ул. "А.Христофоров".
В близост до бившия РУМ, който сега е някаква болница.

С ббб говорим за едно и също магазинче.

В Теди ходим много често на кафе, а децата си играят. И съответно често засичаме рожден ден. Има една аниматорка, с къса коса - така да й личи, че работи с досада. Вкарва някаква интонация, уж да увлече децата, но сякаш мисли съвсем другаде. Сякаш има някакъв протокол за работа.
Точно заради това не ми беше избор за рожденния ден на моите.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 23:41 от *vera

# 563
Нареждам се и аз към недоволните от Дино.Мъжът е меко казано ужасен.Заради него спряхме да ходим там.Миналата година не ни позволи да оставим тротинетката на детето до нас на масата,защото не можело да се вкарват колела,колички и такива неща вътре,а след малко неговия внук си караше съвсем спокойно.Следващия път пък, детето искаше на люшкащите се колички и докато отида да взема монети,го свалил,защото не можел да стои без да се люлее.Прави забележки на на по-големите деца да внимават как си играят.....Пържените им картофи не приличат на нищо и доколкото си спомням бяха по-скъпи,отколкото по кръчмите.Тази година бяхме веднъж ,само защото не ни се разкарваше и се зарадвах,защото беше някаква жена,която се държеше много мило и си помислих,че този досадник вече го няма,но явно.............

# 564
Този център Дино съм го мислила  като вариант за съботно кафе и игра на децата, но така и не съм ходила. Обикновено се сещам като минаваме оттам и винаги е бил празен двора - сега разбирам защо.

# 565
  • Пловдив
че този досадник вече го няма,но явно.............

Там си е и обикаля като надзирател.

Този център Дино съм го мислила  като вариант за съботно кафе и игра на децата, но така и не съм ходила. Обикновено се сещам като минаваме оттам и винаги е бил празен двора - сега разбирам защо.

Късно откриват сезона.Пролетта искахме да отидем,но беше затворено.Така го наобикаляхме,че дъщеря ми много искаше да го посети.Но все беше затворено.Явно по някое време лятото са отворили.
Иначе деца си има.За хората наоколо е добър вариант въпреки всичко

# 566
За рожденните дни - след дълго лутане, питане и оглед на място, отново се спряхме на Тон Бонбон. За трета поредна година сме там, децата се забавляват страхотно и родителите са спокойни, че им гледат децата. Исках тази година да разнообразим и да намерим нещо различно, но не ни се получи  Rolling Eyes
Канили са ни на РД в Дисни, добре беше като цяло, но вече ще празнуваме 5 г и не е много интересно за по-големите деца.

За плуване водя малката в Младост, при Паунова. Много съм доволна, сега след ремонта се надявам да е по-читаво с вентилацията и направените мазилки. Взимат деца над 4 години, като има и изключения. Виждала съм доста по-малко момченце, с баща си бяха във водата.

# 567
  • до най-прекрасния мъж
Елфита, да не се окажем съседки Simple Smile ? Аз живея в района на Дино.

# 568
Като сте заговорили за детски центрове и рожденни дни, искам с чиста съвест да препоръчам Оранжево небето, в Смирненски. Бързам да уточня, обаче, че страхотните празници стават най-вече с една аниматорка (чието име не знам...). Толкова сърдечен и усмихнат човек, предразполагащ децата, не съм виждала. Били сме там на два рожденни дни, с тази аниматорка - беше просто прекрасно.

# 569
Моето момиче е голямо вече за Тон Бонбон, а и приятелчетата й са с 1-2 г.
по-големи от нея, иначе за по-малки деца е много приятно. Във Феъри миналата
година също добре ги забавляваха, имаше игри, които ангажираха всички
деца, но най-малките тогава бяха 4-годишни. Какичките се държаха много адекватно,
но явно не сте случили на тях.
За тази година вече е време да резервираме някъде, но за 6-9 годишни не мога да измисля
къде е подходящо. Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт