Любители на котки 64

• 45 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Много интересна котка наистина! Ама откъде го измислиха това с генната мутация  ooooh!  Tired Тоя журналист явно не е отварял учебник по биология от 10 клас. Това си е обикновена костенуркова котка, при която просто петната са се случили да разделят лицето по много прецизен начин. Разделянето на лицето на два цвята се среща често при костенурковите, просто рядко се случва да е толкова добре напаснато. Шанс. Различните очи също не са рядкост при котките. Но явно в "журналистиката" сензационализмът е по-важен от достоверността. "Мутация" звучи по-така  Tired

# 556
   Първото за  което се сетих  беше ,че това е котката на Дейвид Бауи, после гледам  и друг го написал под статията Joy
  А Ромео и Жулиета са толкова готини Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 19:14 от Lei@

# 557
Дейвид Бауи или Доктор Куин лечителката  Laughing

При нас така протича почивният понеделник - зорко следене на стената:

(минаващите коли хвърлят отражения върху нея, за голямо удоволствие на Богданка)

и зорко следене на задния двор за натрапници:

# 558
Лъки е по-добре, днес бяхме на преглед, махната абоката и минахме само на антибиотик хапче, антибиотик сироп + прахче за кашлица, въпреки че според мен вече не кашля и няма хрипове. Може би един-два на ден. Според мен малко се престарават с лекарствата, ама да ми е здравичък. Тук в момента лудее като побъркам, препуска, хапе, дъвче, яде ми кабела на мишката, близна ми от кафето вчера, луд е просто.
Качвам една снимчица от вчера, вече не е с абокат, но снимката ми харесва много, да го видите как расте като гъба! За 2 седмици от 680 грама вече е 1100 Laughing
http://www.picvalley.net/u/2019/93042148119054999341346701266ae4 … RDrDB40g6ALGO.JPG

# 559
  • Варна
 LaughingА така, бързо да се оправя Лъки напълно!

По 100 пъти на ден се сещам за клипчето с нежната синеочка на Фея и Ромео и Жулиета на Таня!  Heart EyesПраво в сърцето ме стрелнахте!

# 560
Е, много е сладичък Лъки!!!

Моят Бисо вече започва да опознава терена и си има любими места за игра. С голямата Фреда стоят на около метър един от друг най-малко, наблюдават се от далече.  Минат ли невидимата граница започва едно съскане, едно чудо  Laughing Но мисля, че в скоро време ще отмине.

# 561
Според мен малко се престарават с лекарствата, ама да ми е здравичък.

Едва ли. Този тип заболявания при котките са много упорити и е препоръчителнод а се изкарва целия курс на лечение, дори симптомите да не се проявяват вече. Иначе опасността да рецидивира е голяма.

# 562
Ау, Богданке, ама ти цялата си много красиво изрисувана!

Лъки е много сладурест, наистина. Да си пие послушно лекарствата, да расте и да лудее!

СтейсиHug

# 563
  • ГО
Добро утро!

Много се радвам за Лъки! Дано скоро приключите вече с лекарствата Simple Smile Много е сладичък  Heart Eyes

Богданка....една от най-красивите котки, които съм виждала. Уникален умен поглед има, а каква козина... Прекрасна е, и си личи, че е с благ характер.

Радвам се и за Бубиша, че са намерили техния Пухи. Има ли котка, която не е бягала от вкъщи?

Ние вече официално се записваме в котешката тема. Party
Фиона, вече е вкъщи.

Снощи си я взехме и останах много изненадана, че нямаше изобщо никакви притеснения тя.
Веднага започна да си играе, даже и не си направи труда да се разходи и разгледа из дома. Играта е по-важна  Crazy Иначе си хапна и пи водичка, пиша си в тоалетната. Легнахме си и преди това предупредих моя мъж, че котето може да плаче през нощта и да си търси дружките, но тя веднага се качи на нашето легло и си пусна моторетката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Започна да "меси", да мърка и да обикаля, търсейки си местенце. Отъпка навсякъде и се сгуши в мен, мъркайки заспа. Цяла нощ е спала при нас, към 6 сутринта започна да играе пак, станах с нея и пак само игри са й в главата. Много е щура и много е миличка, като започне да се търка в нас и да мърка и да се гуши. Имам снимки, но ще ги кача малко по-късно.
Още не е акала, не знам, дали да се притеснявам. Иначе си пиша и хапва.

Това е от нас за сега. Надявам се, че не съм досадила с нашите вълнения.

Хубав ден на всички!!!

# 564
Kama4e, така няма да минеш. Пускай данъка.

# 565
Утопия, до сълзи ме разнежи снимката на Лъки. Да ти живичък и здравичък, завършете си лечението и да няма вече такива неприятности!  Heart Eyes

Богданка е красавица, но и умница. yes

Споделям опит:
На два пъти ми се е случвало да приобщавам малко коте към голяма котка-домакин в апартамента ни. И  двата пъти имаше съпротива. Първия път пасивна- котаракът ни (домакин) се скри, отказа да се храни, да общува- притеснихме се сериозно. До 2-3 седмици мина-замина, обикнаха се много.
Следващия път, вече пораснала, котката трябваше да приеме малко котенце (женско)- активна съпротива- хъска, съска, фучи, не му дава да я наближи, а то искаше да се гуши. Два месеца изкараха така. Сега се обичат, но се бият понякога- къде на игра, къде- не. Simple Smile

Много се радвам за намереното котенце. Simple Smile

kama4e, много мило за котачето. И моите спят при нас, между нас, над нас, където пожелаят. Понякога аз и съпругът ми се оказваме в двата края на спалнята, на ръбчетата (а спалнята е голяма, много), а те в средата, по диагонал- пей сърце! Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 10:10 от Мора

# 566
  • ГО
Kama4e, така няма да минеш. Пускай данъка.

hahaha hahaha hahaha

# 567
Много се радвам за Лъки! А Богданка е прелестна!
Само kama4e да ме извини, но още не знам имената на всички. Това не пречи да искам да нагушкам това пухкаво котенце.  Heart Eyes

Решила съм да поглезя нашия, та днес ще му бъдат накупени играчки. Заслужил си е. А пък вчера пуснахме да гледаме Dark Shadows, и това ми ти коте като скочи от дивана, и малко по-малко почна да се приближава към телевизора... С какъв захлас гледаше този филм, не е истина просто. Чак се качи на стойката и беше муцуна в лице с действието.  Joy Опита се да хване разни работи от екрана, но уви, беше смъмрен набързо.  Blush

# 568
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Силни гушки и цунки на Фионка-бонбонка и всичките Лъкита! Grinning Heart Eyes Hug

Богданка е най-изписаната мацка в темата!  Wink  Heart Eyes Hug Дидитка беше качвала една снимка от изучаването на новата къща, на която се виждат бутчетата (щип-щип) Богданкини. Hug Също като зебричка е!  Heart Eyes

# 569
Фионка наистина е много сладка.
А на Богданка какво й мисля  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт