КГБ=Клуб на Готините Баби - 125.

• 60 240
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Скъпи  момичета Жабка Танита и Роси благодаря Ви за сърдечните пожелания!Да ви се връщат! newsm51

# 91

добро утро !

Иви - честита годишнина !!!
Още много години в обич !!!

И ние тази година навършихме 31 години с Павел.Бракували сме се заедно Grinning Grinning

Петък е момичета  Grinning А аз от понеделник съм в отпускааааа newsm03 newsm68
Ако не ми мине котка път и морето ще видим Grinning Grinning

Приятен и спокоен ден ви пожелавам ! Hug Hug Hug

# 92
                   Добро утрооооо!
                   Лек и спокоен ден!  bouquet

# 93

Добро утро с кафе и усмивка! Петък е! Убедена съм, че носи нещо хубаво за всеки един от нас Laughing

Тези дни  нямам много време да ви чета , а вие доста сте изписали, което е хубаво .
Изпивам си кафето и ставам да се приготвяме , че с деди заминаваме на вилата в Родопите,а децата заминават на морето. Нали имаме майстори там , а смениха и дограмата , та ме чака голяма бъркотия да оправям. Канени сме и на вилата на братовчед ми ,че ще прави освещаване  и всички братовчеди се събираме. Много са ми приятни такива поводи.
Очертава се да съчетаем полезното с приятното. Laughing
Весело изкарване на уикенда !!!  love001 newsm44 family help help newsm41 newsm41

# 94
Добро утроооо !
Гъбчее хайде към Варна и да се видим ! Hug

Диди ,дано е спокоен и твоя ден ! Hug

Роска , чудесна дестинация -Родопите !Там е толкова красиво и спокойно ,че работата няма да ти тежи !
Весел уикенд !

# 95
  • София
      Добро утро! Пожелавам на всички приятен петък!

# 96
Добро утро момичета! Hug
Гъбче,благодаря,ехе имаме общ празник! Laughing Laughing
Петък е Laughing

С работа не се напрягайте, на шефа хич не му се впрягайте, усмивка на лицето слагайте и за уикенда се стягайте!  bouquet
Роси,приятно изкарване в Родопите! Hug
Щастлив петък!

# 97
Момичета Hug аз съм на работа #Crazy но е време за следобедно кафе! Coffee Coffee

И нещо сладко!

Гъбче-е-е-,не остана идва отпуската-а-а-а- !
newsm68

# 98
Иви - просто само си гледам часовника на компа и ей сега започвам да се приготвям за тръгване Grinning Grinning
Голямо чакане беше - ето ,че дойде Grinning
Благодаря за кафенцето и сладкиша.
Нещо в последно време имам проблеми с венците и май ,май ще мина  само с кафенцето. И цигарка Embarassed Embarassed

Нели - решили сме надолу по-на юг да ходим.
Доста години се мотахме из Варна ,докато двете щерки се изучат,но за съжаление тогава още не се "познавахме".Даже и с Танчето.
От тогава си харесвам града ви ,а щерките като кажат - Варнааа - ее няма такъв град.Поне 2-3 пъти в годината идват за п- 2-3 дни на разходка и  да се видят с приятели Grinning

До довечера  Hug Hug

# 99
Гъбка ако ти се занимава една рецепта за кървящи венци

Стрък от трицв. теменуга (Hb. Violae tricoloris),Листа ягода (Fol. Fragariae),Стрък от  петопръстник(Hb. Potentillae),Стрък от камшик (Hb. Agrimoniae),Листа орех (Fol. Juglanis)-от всичко по една стиска  да поври 10 минути  и се пие 2 пъти по една кафена чаша

# 100
  • София
Гъбка, приятна отпуска!

Въпросче към рускоговорящите - какво е това: старого желтого сала и напальчника

# 101
  • София
Гъбка, приятна отпуска!

Въпросче към рускоговорящите - какво е това: старого желтого сала - стара, жълта сланина и напальчника - другото не го знам.
Тук няма ли тема на рускоговорящите - там ще помогнат.
Аз също стягам багаж за моренцето. Утре по това време тръгваме с Аненце.

# 102

http://vbox7.com/play:65db46e8&al=2&vid=5238413

Хубава вечер , макар че пак не ми се получава видеото - поздрав с Далида и Ален Делон "Пароле, пароле"

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 21:07 от white flower

# 103
  • София
Нали и тук някои май знаят  newsm78 / на руски слагат картинки разни /и си мисля дали и Дидиа не знае  newsm78 newsm78 newsm78
Мисля, мисля........... не че ми е мисъл  Joy Joy Joy Joy

# 104
: white flower/b]ето

Натискаш с ляв  бутон -сложи в твоя сайт
излиза това

Линк към това клипче:
копираш го и го слагаш между  video      video    
Римар за превода на руски буквално е
стара жълта мазнина края на пръста,може би взема се с края на пръста от тази мазнина newsm78
Айша,приятно изкарване на морето sport027

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 22:10 от Ivllin

Общи условия

Активация на акаунт