Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 862
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
ФЕЙТ,там до халите на ъгъла имаше банички,пици и всякакви такива тестени нещица eat

Не знам дали все още съществува.Но бяха много вкусни

# 646
ФЕЙТ,там до халите на ъгъла имаше банички,пици и всякакви такива тестени нещица eat

Не знам дали все още съществува.Но бяха много вкусни

Мерси  Hug то е ясно, че ще обикаляме с колата в следващия час за да търсим  Mr. Green
Мъжо е много въодушевен  Joy

# 647
Mилички отидох до магазина за подобаващо количество храна и какво да чуя-родила сииии,как сии...Бре..викам как ше съм родила бе,корем имам..Продавачката вика-ама той моя така изглеждаше след раждането,мн е долу...а ти изглеждаш много слаба...Верно,че след 4-5 дни мъка може малко да съм изтъняла ама па толкова...хаха е,засегна се суетата тука и си вървях към  нас изпъчена хахах

# 648
А сега добрутру и от мен Mr. Green
Аз днес съм ранобудна,ходих до лабораторията за последните изследвания.
Сега закусвам в леглото и пия огромна чаша мляко с нес Coffee
Добре,че мама е приготвила примамлива закуска,че с вашия кекс вече щях да съм освирепяла:)
Хайде честито на всички с паднали тапи и стискам палци всичко да мине лекичко.

Кефят ме бургазлии с говора им,ама варненци още повече.Аз по половин година си откарвам там вече(в Бургас) от 10 години и още не мога да им свикна:))Сафарито(дънково яке),стирката,доматито hahaha
А имам случка с колежка варненка,която поглежда във фурната да види какво има за ядене и казва:ГнИетИени ПипИерки Mr. Green и всички се опулихме Mr. Green
Разбирай пълнени чушки с ориз Joy Joy
Идва чистачката в Бургас и ми казва:Идвам да ви сменя бИлИото Shocked #Crazy Т.е чаршафите Joy

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 13:55 от future-maman

# 649
Айде девойки ... ние изчезваме  Hug
Тема както казах ще има като се прибера  Heart Eyes и никой да не ражда докато ме няма  Naughty Mr. Green

# 650
Миленче успех, дано е скоро  Simple Smile
Франчи, хубави гривнички, харесах си няколко...ама сега не ми е до гривни...може живот и здраве като родя Simple Smile
Калинас, весело изкарване на сватбата  Simple Smile

Цяла вечер имах болки в корема и кръста...май и при мен се почва  Crazy Party
Корема ми се е смъкнал newsm44 Половинчо вчера много ме разсмя, казва я да те видя......оо, да корема  верно ти се е смъкнал, паднал ти е между краката  Joy hahaha
Ауу, да се похваля, много як чадър си взех, одеве пристигна  Heart Eyes  Heart Eyes Отворих и на жената по тениска и гащи  Joy ама искаше да се подпиша, че съм получила пратката  Grinning Този  Heart Eyes
Скрит текст:
Хайде и аз излизам, като се прибера на 100% ще сте е изписали тази  Laughing

# 651
  • Бургас

Може и такова заглавие за следващата тема - Септемврийски паднали тапи - тема 1  Mr. Green

hahaha smile3532

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
хахахаха ох, това ми прозвуча като заглавие на палав филм за възрастни  hahaha hahaha hahaha

Адашче, Марти и аз много си ви обичам, мацки, ама си падам по мъже, сори smile3521 newsm03  Joy Joy Joy

Адаш, спешъли фоР ю ще се цъкна по-късно, че съм яхнала прахосмукачката сега. Даже подпявам тихо на моя мъж: Ако си поискам шЪ ли ми дадеш" а той, супер "тактично" в отговор ми подпява: Кога ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далеч от мен" Mr. Green
Айде, Фейтиту, приятен ти шопинг.
futur _maman, Joy Joy Joy и бургазлии доста членуваме Laughing Особено лични имена - на пр. КатеТО, ВесиТО, ДанчеТО, ПатеТО...опс, това последото беше в друг ред на мисли Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green

# 652
  • Бургас
Melly аз в Бургас като си поръчах сутляш и ме гледаха като изкопаемо Simple Smile Де да знам, че тука му викат мляко с ориз

Аз да ви се оплача от себе си. Изпрах дистанционното и намерих лакочистителя  си в хладилника . Ич ме няма вече.

# 653
  • София
Момичета да ви попитам за клина след раждане.
Ще ползвате ли такъв и на каква марка.Че гледам и те не са от най-евтините  Sad

# 654
  • Бургас
Момичета да ви попитам за клина след раждане.
Ще ползвате ли такъв и на каква марка.Че гледам и те не са от най-евтините  Sad
Bena, аз ползвах този. Виж има и други модели там. Знам,че в Лидл май пускаха пак едни стягащи клинове, ама дали още ги има

# 655
Тези клинове и гащи стягащи за след раждане стават ли след секцио?

# 656
Момичета, кой ви ги препоръчва тези ластични клинове и гащи? newsm78
Аз като родих, лекарката ми изрично ме предупреди да не си и помислям за стягащи гащи, защото мога да си направя голяма беля. Ограничавали кръвообръщението в тазовата област, а целта е да се изчистят лохиите. Каза ми, че със или без ластични гащи шкембето ще се прибере. Така и стана.

# 657
  • Бургас
Аз бях със секцио и си ги носих. Моето АГ каза, че няма проблем Peace

# 658
Ехо, как е секса, кекса?....
Мойта беба нещо взе да се мушичи май надолу, едва се устисквам да не се напикая и на моменти май не успявам много добре  Crazy
Нещо съм яхнала метлата тия дни... хич ме няма и мен.
Да питам за бодитата от Джъмбо нещо- аз имам всичко на всичко 2 от там, изпрах ги и като тръгнах да ги гладя разкопчавам копчетата и копчетата му изпадаха  Shocked Канех се да ходя до там пак, ама май ще пропусна...
Оле, отивам да лягам с малкия, че едва устисквам...

Момичетата на финалната права, айде по- активно с   Kissing Heart и  fingerscrossed

Скайче, добре дошла обратно.

# 659

Lucky* Аз само от там съм купувала и досега нямам никакви оплаквания  Wink Явно си попаднала на лоша партида  Confused Китайчетата са спали като са слагали копченцата... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт