Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 873
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
МИленка , браво браво  Hug Аз съм с паднала тапа вече 3ти ден, надявам се да не те разочаровам  Mr. Green Но моята пада 3 дни  Laughing Но с твоите силни контракции, нищо чудно да се похвалиш скоро  Hug
При мен настъпи май затишие пред буря... нито болки, нито контракции  smile3506 Основно кръста ме боли и то жестоко, но само това  newsm78 Знаех си аз, че като излезна от болницата и ще почна да чакам всеки ден и то ще спре да напира да излиза  Mr. Green

# 631
  • Бургас
Ами малкото рибарче от Бургас и то иска кееееееекс. Как ме изолирахте набързо, софийската бригада.
Аз съм живяла 7 години в СофетУ, това прави ли ме малкоооооо софиянка.
Сега се сещам, като бщх първа година студентка в Алма Матер, имаше едно заведение за бързо хранене малко под Библиотеката. И аз влизам и гледам, гледам, идва моя ред и си поръчвам: Една СТранджанка. Девойката зад тезгяха стои и ме гледа, гледа, немее и накрая рече - не продаваме това нещо. А той кой да каже на бедното, малко Хемингуейско столичанче (т.е. на мен), че на туй у столицата му викали ПРИНЦЕСА с кайма.  ooooh! Пукали са ме от бъзик състуденти ( в началото ) заради лафове като "дънкито", "дънкиното яке", 'пазаря" и разбира се култовото "ВЪЪЪЪЪЙ"Simple Smile)))) Държа да отбележа, преди да се избъзикате с мен, че АДИДАС не нося! Mr. Green
Бена разбуни темата с кекска, сега да мисли как да снабдява цялото Септемврийско войнство Peace Crossing Arms
Ина, може да ми се смеете, ама МерокоТ много ме е стиснал заааа........сещате се де hahaha hahaha hahaha

# 632
Добро утро  Hug

Милена, стискам палци, май скоро ще гушкаш малко сладко бебче  Heart Eyes

Скай, добре си се завърнала  Hug. почина ли си хубаво, липсваше с твоите включвания.

Мартичка упорито се губи newsm78

Не четеш мила, не четеш, още снощи дадох отчет  Laughing  Hug. Нищо новичко при мен, само малко болки в кръста, довечера мисля да се прежаля с един кекс, може и да хвърчат тапи като при Миленка Mr. Green
Предупреждавам, след малко изчезвам по разходки, не да раждам, довечера ще се включа. Смятам да ви следя през телефона от време на време, че на бебе ми мирише на мен  Heart Eyes
ФейтитУ, много спиш мила или...  

Големи сте скици всички  Heart Eyes
Мели, ти си моят фаворит  newsm18 newsm19, искам лично да те познавам. Айде обясних се в лИбоФ, изчезвам   bouquet

# 633
Aдаш защо никъде из фото мат'риалите те няма по тумбак???Simple Smile Да се качиш веднага,макар че знам че другаде ти е по-мерак да се катериш;))).И на мене си ми фаворит,ае са масов бой да те поделим Laughing

# 634
Въх малеее ... нямате изчитане  #Crazy
Ха сега добро утро  Mr. Green

Честито на всички с паднали тапи  Mr. Green ... с нови гардероби, секции и легла  Hug
Честито и на спечелилите секс  Crossing Arms и на ялите кекс   Joy Мен няма ма огреят и двете ... ако не си ги поискам или направя Mr. Green Joy Joy Joy
Зори мила ... аз нова тема поготвям веднага след като пусна новата  Mr. Green че с това темпо на писане и скорошно очакване да бягам към болницата ... не се знае ... знае ли се  Joy
Лъки е на линия ако стане нещо, така че съм спокойна  Whistling

В този ред на милси ... новото заглавие ми допада много, но с тази лека цензура на дали ще ни оставят, а и малко дълго ми се вижда за да се побере  Thinking Обаче кърти от всякъде, признавам си и не мога да му устоя, така че ще се опитам да го вмъкна в анкетата Joy

Също така да кажа, че след малко ще излизаме с мъжо и нова тема ще има като се прибера  Hug

Друго, друго ... имаше и още нещо за писане  Rolling Eyes

Аааа Скайче .. добре си се завърнала от почивката  Hug приятно четене   Mr. Green

Ми това е за сега .....  Hug

# 635
Добро утро! Отиваме на шопинг с мъж ми,крайно време да понакупя това онова,поне за болницата багажа да стъкмя,че само се ослушвам.Снощи ни докараха леглото,но няма някакви болтове и ще се сглабя във понеделник,та тогава ще кача снимки.
Мелли за странджанката ясно,ама за "Сатленката" една бургазлийка чак ми беше обидена и дълбоко възмутена как може да незнам кво е-викам и аз- я говори на бг кажи че търсиш карначе...голям смях падна.
Хубав ден и стискам палци ако някой тръгне да ражда,да мине леко!

# 636
Мели, и аз преди години на морето някъде много исках да ям принцеса и срещах неразбиране  Joy
При мен отпадна кекса - оказа се, че нямаме и лъжичка захар - егати здравословната къща, да му се не види  #Cussing out
Май само на другото ще си карам...
Ти какво си учила тук, че се заинтригувах?  Hug
Може и такова заглавие за следващата тема - Септемврийски паднали тапи - тема 1  Mr. Green

# 637

Може и такова заглавие за следващата тема - Септемврийски паднали тапи - тема 1  Mr. Green

hahaha smile3532

# 638
Добро утро и от мен Мцкии, наистина нямате изчитане,вчера май е било доста весело тука Grinning Joy Joy Grinning И аз днеска ще си правя чайче от малинови листа ,а утре мисля да е от босилек и така ще си ги редувам че по скоро да мога да раждам вече че не издържам в тия жеги #Cussing out немога вече да стоя нито легнала нито седнала не ме свърта на едно място Rolling Eyes

# 639

hahaha smile3532

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 640

Може и такова заглавие за следващата тема - Септемврийски паднали тапи - тема 1  Mr. Green

hahaha smile3532

кУкУмицини  smile3532 smile3532 smile3532

Gala8104 Не бързай мила .. имаш още цял месец до термина  Hug Хубаво е бебешоците да си стигнат близо до термините. Пък и още малко ще се радваме на тишина и спокойствие ... и сън  Mr. Green после вече ... няма  Tired Mr. Green

Петрусинда .. честито таблетче  Hug ... завид  Mr. Green

unforgiven приятен шопинг ... после чакаме да се отчетеш подобаващо със снимков материал  Mr. Green Hug

# 641
и аз искам да раждам на 22-ри  1crib и мъжо си е харесал тази дата и вика, хайде почвай да му говориш да излиза в сряда, че да не забрави  smile3532

Maimunkata жълтите части не съм ги слагала в стерилизатора, само прозрачната и шишето с всичките му принадлежности (капачка, биберон...)  Heart Eyes без бялата кръгла гумичка на помпата

ех, тези тапи  smile3508 айде момичета, стискаме ви палци  Grinning

аз си правя вече по 2 чаши чай от малинови листа  hahaha и в началото може и да действаше, ама вече не действа  Joy

# 642
  • София
Аууу непознати мъже и кекс Party newsm68 newsm68,къде ме пращате да раждам ,няма да пропусна купона  hahaha.Оо ама какъв глад ме гонииии и дори не ми се гади...  love001

Melly.G оп два кекса станаха + покана за гости добре започва ден  Hug
мама зайка_ после да се похвалиш за чаршафите .
Ариел благодаря а сега го харесвам още повече  Crazy

# 643
Фейтче знам че е хубаво да се чака до термин,ноооо както съм тръгнала май ще раждам   261uu а и миналия ден на ЖК док ми каза че ми разрешава да раждам вече и че бебо е готово за поява на бял свят,дано е била права Praynig

# 644
Мами от Пловдив ... кажете ми къде има хубава закусвалняяя я  Mr. Green
ДоЕдИ ми се едно тестяно нещо  Blush, но сега нямам време да правя  Tired

Хелпппппппп  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт