Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
хихихи доръъър ден мили мишленца Hug честито ви паднали тапи Crazy дано скоро се похвалите с най-прекрасните бебенца и да сте ги родили многоооо лесно Party
аз правих да ви кажа за първи път от тези спагетини на тиган,и станаха многоооо вкусни Mr. Green
ама сега как ми се прияде кеееекс Crazy Crazy Crazy
а как ми се прави сеееекс Blush Mr. Green Rolling Eyes ама ще да е довечера...а и ме е малко страх ,че легулцето чак на 10-ти ще дойде иска аз да съм си оправила всичко преди да родя,да ми е спокойно Peace да не вземем сега с тия фиести креватни да зараждам по никое време хахахха Sunglasses
да ви кажа бебо обожава кисело мляко хахахха като ям таратор или пия айран лелелеле става като пумпал вътре Crazy Party
еве разбира се мила,когато родим със сигурност ще сме си отново на вълна аксесуари,а колко нови модели съм поръчала многооо красиви с естествени камъни ще има да се купуват подаръци за празниците Flutter хихихи
сега се започва монтирането на шкафовете Crazy много се радвам Peace
после може да врътна един кекс и аз хахахах въпреки,че с тия стрийки по дупитоооо.... ooooh!

# 661
Гледам,че доооста си поприказвате за кекса-добре ,че не го тача много,много иначе ще трябва и аз да правя,а пък хичне ми се седи в кухнята Laughing
Франчи,какви са тия спагети на тиган newsm78,я сподели рецеПката  .
И аз и   всичко на всичко  имам само едно боди от Джъмбото,но нищо му няма след като го изпрах и изгладих.Зимъска купихме и на песчо играчка от там и тя все още е здравна Laughing.Явно има стоки,които са качествени и такива ,коита не са.
Айде отивам да си разходя песогалвието,че да не завали дъжд(къде ли тоз късмет  Rolling Eyes)

# 662
Здравейте!
Напоследък хич не ми е до компютъра и затова не влизам често. Подготвям се за срещата с бебка. Да ви се похваля от вчера вече си имаме легълце http://www.jerrykids.com/креватче-transform-2012
Днес пък накупих доста от нещата за болницата, че е крайно време да приготвям багажа.
Кефят ме бургазлии с говора им,ама варненци още повече.Аз по половин година си откарвам там вече(в Бургас) от 10 години и още не мога да им свикна:))Сафарито(дънково яке),стирката,доматито hahaha
А имам случка с колежка варненка,която поглежда във фурната да види какво има за ядене и казва:ГнИетИени ПипИерки Mr. Green и всички се опулихме Mr. Green
Разбирай пълнени чушки с ориз Joy Joy
future-maman тя тая дето ги е ръсела подобни бисери не е била от Варна ами от някое село най-вероятно  Joy

# 663
Здравейте момичета  Hug
Тъй като така и не бях си избрала вестителка да си съобщя сама новината. На 11.08.12г. в 01 и 40 се роди бебе Калина, висока е 47 см и тежи 2430 г. Вече сме си у дома и се гледкаме, а аз тепърва ще има да чета за да вляза в крачка какво се случва с вас  Hug
Целувки на всички и ще се включвам пак  Hug

# 664
Ехеееееееее.... първото ни момиченце се роди!!!!  newsm44 newsm51 Честито, meri-geri, да ти е жива и здрава малката принцеса Калина!!! Да расте щастлива и много обичана!!!   ylinfant baloni
Бебевалежа определено започва, момичета!!!  Heart Eyes

# 665
Честито meri-geri .Да е жива и здрава малката госпожица и да донесе на цялото ви семейство много радост и прекрасни моменти.  bigdance2

# 666
  • Варна
Честото мери-гери! Да ви е жива и много здрава малката принцеса и много много да ви радва!
 newsm51  :1crib:newsm51  :1crib:newsm51
Когато ти е удобно пиши повечко подробности, че тук сме се ошашкали всички.

# 667
  • Where I am Happy
Честито ни първо момиченце newsm18
Честито на мама Мери-Гери,да е жива и здрава малката Калина

# 668
Честито Мери-гери, да ти е живо и здраво момиченцето и много да те радва!!!
 smile3525 smile3525 smile3525

# 669
Женско бебеееееееееееее!
Честито, meri-geri Simple Smile newsm44 !   Бъдете безкрайно щастливи с новия член от семейството!  bouquet

# 670
Здравейте момичета  Hug
Тъй като така и не бях си избрала вестителка да си съобщя сама новината. На 11.08.12г. в 01 и 40 се роди бебе Калина, висока е 47 см и тежи 2430 г. Вече сме си у дома и се гледкаме, а аз тепърва ще има да чета за да вляза в крачка какво се случва с вас  Hug
Целувки на всички и ще се включвам пак  Hug
Ихаа, честито мери-гери!!! Да ти е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и слушка!!!
Честито и на мама Мобси!!! Hug

Само два дни ме нямаше и не мога да смогна на новините Mr. Green

А със тоя секс-кекс направо подлудихте аудиторията. Joy
 Разправям му на моичкия, а той ми вика "с това едносантиметрово разкритие, секс няма да има-само кекс!" hahaha[/color]

# 671
meri-geri честито!!!
Да ви е жива и здрава малката хубавица и много да ви радва Hug

# 672
  • При моите мъже...
Хехе, имаме си още едно бебче:)
Честито на мери-гери! Живо и здраво детенце и да расте щастлива, весела и чаровна!

# 673
  • София
Честити бебета, аз пропуснах 2 дни темата и то кво стана...Почна се бебевалежа, всичко ще е ОК Heart Eyes

# 674
  • Бургас
Ехеее супер! Да ти е жива и здрава дъщерята Мери-гери!

Общи условия

Активация на акаунт