Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 244
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Ето ме и мен,за не знам кой път днес LaughingДецата най-сетне заспаха,след малко и аз ще си лягам...Ние днес излязохме към 5,ходихме да вземем Боян от градина,разходихме се малко и към 6 часа се прибрахме,стори ми се,че ще завали,много се смрачи,ама май само дето се прибрахме,така и не заваля....Утре за сметка на това,ще се поразходим повечко.А и Боян ще го водя на цирк,пък ММ ще гледа Алина Laughing

Анбибиан,страхотна е Яна с роклята Heart EyesА тя колко много е пораснала само...Много е сладка,вече си има и косичкааа Laughing Heart Eyes

Петкова,аз лично си го печа в нормална,кръгла тава.Но може и във форма за кекс,не пречи.

Звездичке,много се радвам,че ви е харесал сладкиша.Аз вчера като правих се омете за броени минути.И днес почти го изядоха,останаха 4-5 парченца LaughingНа почит е у нас Laughing

Хариелка,ами как... Mr. GreenТака си се събуди,с такава прическа LaughingМного се смяхме и ние.И да искахме да направим такава,нямаше да успеем Grinning

Ей,Марси,ще те бия,да знаеш...Много ми се прияде зеле сега LaughingЩе чакам да ми пратиш от твоето Crossing Arms

Ох,ставам,че направо ми се затварят очите.Лека нощ,момичета! Hug

# 646
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан си доспива, аз се събудих преди него. hahaha Снощи ни остави да се наспим, браво на маминия сладък.
Снощи голяма игра му хвърли. Изкарах му едни пантофи, не носени и той като хвана царвула и с него се разхожда, току го гризне и пак тръгне да го разкарва.
Сийнче, аз съм ЗА за колажа. Дано другите майки дадат по-скоро снимки. Peace
Съни, казваш, че Алина е малък терорист по площадките. Забелязах, че децата на тази възраст си мислят, че всичко е тяхно. На нашата площадка са доста деца до 2 годинки и става голяма разправия за играчките. Йоан и той си мисли, че всичко, което иска, е негово. За сега го одържам, ама знам ли по-нататък. Вчера няколко деца изядоха по една люлка по тиквите, включително и Йоан. Застават малките и започват да люлеят люлките и после рев. Дано Алина скоро разбере, че не е хубаво да се подхожда с агресия. Hug

Изчезвам да видя спящия красавец.
Лек ден. Hug

# 647
Добро утро и от нас с Кали Hug

Много кофти времето днес в София. Добре, че купихме вече есенни дрешки на Кали. Дано можем да поизлезем малко.Тя сега е будна, дивее си в леглото, а баща и се прави, че спи, аз съм ги оставила в другата стая двамата и варя един зрял боб за обяд. Имам да и гладя доста дрешки, новите, които купихме сега основно и все нещо друго почвам и не остава време, ама днес вече е крайно време да се взема в ръце и да я свърша тая работа. Ще каже човек, че е кой знае какво, ама ...
Сийн- и аз подкрепям идеята за колажа Hug
Съни- да кажеш после на Боян дали му е харесал циркът. Той за пръв път ли ще ходи ooooh!
Като чета рецептите за сладкиши ми хрумва идеята , че ММ нали е рожденник на 24 септември може да му направя някой от тях, ама като наближи времето пак ще питам, защото ако сега запиша рецептата ще я затрия някъде Heart Eyes
Това е за сега от нас. После през деня пак ще намина. Хубав ден на всички Hug

# 648
Добро Утро,момичета!
да ви похваля моя Ивко Simple Smile снощи от 20;30ч до тая сутрин до 8;30ч спа.направо съм повече от доволна,и аз се наспах доволно.
и тук времето е скапано ту пеква,ти се заоблачава...имаме работа с мм по магазините дано не завали,че той е до 12ч на работа и след това ще ходим.трябва да си харесам обувки за сватбата,и да си вземем по някой и др чифт дънки.
поръчах снимки ама много поне 400-500 от снимкитеви.ком и сега си ги чакам,че имам един албум на ивко дето му е подарен и си седи празен,крайно време е да го наредя и надпиша.

оф тия наще комшии ,събота е а от 9;30ч са се разтропали и разчукали.какво ремотират тия хора целогодишно всеки уикенд не ми е ясно #2gunfire много е гадно да живее човек в панелка! #Cussing out

хайде до скоро...

ааа да попитам тук в нашия край лелите и бабите като разбраха ,че ивко си прави смо по 4-5 крачки и всички казват ,че трябвало да омеся пита(казвала се малка прощъпулка,за да го насърчиш един вид да проходи и Дева Мария да го пазела),та тая пита се месела или в сряда на пълнолуние или в неделя,и се раздавала на 3 семеиства с малки деца,първото парче на детето се оставяло да хапне.та въпроса вие за такова нещо чували ли сте??? майка ми ме натиска по телефона да съм месела утре нали е неделя,а аз незнам изобщо какво да правя????

# 649
  • Варна
Съни, Съни ометох половин тава сладкиш...  Blush Ама така вкусно ми беше.  Rolling Eyes Стана разкошен. Аз обаче да съм на всяка манджа мерудия и сложих малко какао - 1ч.л. Благодарности за рецептата.   bouquet
Оххх Блекче и според баща ми, понеже баба ми казала, отдавна е трябвал да направим прощъпулник. Щом направело детето и една крачка и почваш да месиш...  ooooh! Аз му казвам, разбрах, четох и т.н, че се прави като проходи по-добре, а той "не те знам, ама баба ти така каза, едно време така са го правили"...  #Crazy И браво, че сте се наспали. Къде такава промоция при нас.
При нас пък времето е песен - пече си и туй то.  Rolling Eyes След малко като стане дребния ще го водя до Джъмбо. Дано не се забави много, че няма да остане никой в тавата...  Mr. Green

# 650
  • Нейде из лудите гори...
Явно е сънен уикенд. Моето дете спи от 10 часа, аз ходих на една лекция да го наречем за подходящите играчки и нищо ново не научих, но поне внесох промяна в ежедневието  Mr. Green Очаквах като се прибера да е будна, ама не - спи като пън, баща й също  Mr. Green
Анбибиан, чудесна е Яна и роклята и ти. Много добре изглеждаш  Wink
Съни тепърва ще ти се прияжда всичко, което споменем тук - свиквай иначе ще трябва да пращаш Али да ни бие, че нали така и така разбойничка й викаш  Mr. Green А тоя твоя сладкиш ще взема да го пробвам днес или утре, че след толкова хвалби не се сдържам.
За прощапулника аз знам, че се прави след като проходи, не след първите крачки, то ако е така , те децата и на 5 месеца пристъпват рефлексно, знам ли... Rolling Eyes
Съгласна съм за колажа - винаги в кюпа, като казах кюпа, Миша не знаех, че тая шарка не мога да я хвана - добре , че си ти. Дани как е?
Тук е над 30 градуса - направо ужасно горещо, никъде не ми се мърда, ама мъжо иска да ходим без кола , та ще излизаме като се наспят... ауууу ще се сваря  sweating

# 651
Здравейте Hug

Явно наистина днес е сънен уикенд.И ние спахме до 10 часа и двамата Party Едвам  изчака 1 часа и пак заспа Grinning

Ходихме малко на разходка, ама и тук е страшна жега, направо си е за плажче.

Съни , миличка страхотна новина.Дано всичко стане както си го искате.Ти си герой Hug

Тук в темата се носи страхотен аромат на домашни сладкиши smile3521 Аз ще се въздържа с правенето на такъв засега, че имаме още от тортата за рождения ден на Сами.Много е вкусна, а и на външен вид биваше, е не я направиха като оригинала, но съм доволна.Ще кача снимки в албумчето да я видите.
Инъче рождения ден мина страхотно.Сами получи много подаръци, всички останахме доволни от празника Laughing

Чао за сега от нас

# 652
Момичета, да ви се оплача. Вчера Дари падна много лошо и си сцепи веждата.  smile3518 Получи и голям отток около веждата, потече й кръв и едвам успяхме да я успокоим. Опитахме се да промием раната и да сложим студено, но тя не даваше.  Sad А, уж и двамата с ММ си бяхме вкъщи и я гледахме, а какво стана...Още ми се обръща корема като се сетя за вчера. Днес е по-добре, оттока е леко спаднал и раничката се е притворила. Дано само да не остане белег.  Praynig
Извинявайте, че ви натоварих. Лек ден на всички.

# 653
Честит рожден ден на патеричка на Миа!Да расте здрава, щастлива и свободна!
Янбибиан, честит юбилей и на теб! Много щастливи мигове ти желая!

Марси, Дани е добре, но майка му се тръшна- от тая сутрин съм с 38.4 темп и се чувствам супер зле Twisted EvilДани ме обикаля милия и се чуди защо не си играем Sad

# 654
  • София
В някои части на страната, правят две питки за прохождането. Едната е, когато детето направи първите си крачки, майката минава с нея тичайки да почерпи съседите и дава и на малки деца, които трябва да започнат да тичат след това. Идеята е да му върви на детето и безпроблемно да крачи из живота. Естествено никой не трябва да се спъва  Mr. Green След това питка на самия прощапулник.

Ия, дано не остане белег, иначе ще мине бързо  Hug

Миша, бързо оздравяване!

Марси  Hug Човек не трябва да спира да се развива, така мисля и се опитвам да го правя.

# 655
Привет момичета  Grinning
Миша, бързо оздравяване мила. Ако обичаш чесън и кромид можеш да наблегнеш на тях - в печени чушки, домати и снежанка примерно....ама в по-големи от нормалните дози. Въшат чудеса.
Смуси, все се каня да пиша и забравям. Коко пълзи, сяда си сам, повдига се сам на коленца, но не прави никакви опити да се изправя, ако го сложиш прав почти не може да се задържи, еле пък да крачи. Зори се изправи съвсем сама, беза да я подтиквам по никакъв начин, на 10 месеца и половина, а на годинката можеше да ходи сама по мебелите, пусна се да ходи съвсем сама почти на 1 г. и 3 м. До колкото знам за нормално се приема отпускане за самостоятелно ходене до 1 г. и 6 м., вие имате и корекция от няколко седмици на възрастта. Така че не го мисли за сега много-много. Ако се притесняваш може да се консултираш с ортопед, но предполагам, че всичко си е наред. Като знам как описваше Миа като пъргавелка далеч преди Грахчолан да си размърда трътката...при все че не е от дебеличките за да си има оправдание.  Mr. Green
Ия, дано бързичко да й мине на Дари и да не остане белег. Иначе такъв род бели обикновено стават като са и двамата родители заедно и всеки мисли, че другия наглеждат дребното.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 18:17 от Zvezdichkova

# 656
  • Куциндрел
Ия, дано малката бързо да се оправи. Hug Praynig
Миша, оздравявай бързо. Hug

Днес Йоан е див отвсякъде. Спа на само на обяд 2 часа, в момента тика разни неща из стаята си и нещо си мърмори. Не ме търси, значи всичко му е наред. След малко ще му дам вечеря, ще го изкъпя и към 7 в леглото. Не знам кога ще заспи и до кога ще спи утре. Crazy
На мен ми дойде цикъла, вече бях забравила за него.

# 657
Ох,момичета,аз съм направо съсипана... Sad
Скрит текст:
Сутринта пред дискотеката са убили моя приятелка Cry Просто думи нямам и не знам на къде отива тая държава...При това,убиецът е полицай,работил като такъв цели 11 години ooooh! С шест коршума....Защото не искала да ходи с него,не искала да се занимава с него и т.н.Ейй,казвам ви......шокирана съм,без думи съм.....ей такава простащина може да се случи само в нашата скапана държава!!!!!!!

По-късно ще пиша повече,защото в момента нямам сили,а и децата искат внимание...Водихме Боян на цирк,уж да се поразсеем,но то....в цял град само това се говори,ужасно е просто Cry

# 658
ох,здравейте
  bouquet
сядам да ви видя,че се схванах и полудях ,пристигнаха ми 400 снимки и до сега съм оправяла 3 часа само половината наредих,ама албума свърши  hahaha останаха още толкова,ама трябва да си купя албум и тогава ще довършвам.сега трябва да надпиша покрай снимките и да видя още последни пренареждания дали ще има  smile3507

утре все пак ще омеся питка (да го поощтря един вид и да тръгне безаварийно) Simple Smile четох,че се отпечатват крачетата,та ще ги отпечатаме и задължително ще снимам  да ви покажа(дано стане хубава пита за ядене ,че нпоследък съм пълен фъш в кухнята  Embarassed )

все се каня и все забравям да ви кажа -ивайло се е научил да казва "дзааак" обаче неговото звучи по-скоро като "дааааааа" обаче по тона ме имитира и много е смешен.крие се с чаршаф,тениска или каквото има под ръка и се закача като ми казва "даааааа"
днес направи пак 7-8 крачки сам,много му се радвам...всеки ден все нови шмекерийки показва.
знае къде е лампата(сочи с пръстче),пляска си като се наяде,танцува ,нооо само на песни които му харесват (само от сити.тв) показва,че ще стане на 1на годинка ахаха татко му много му се радва,и като ги видя така двамата да общуват се разтапям... hahaha

сега в момента пак ме закача : "даааааа"  Mr. Green

съни след като публикувах те прочетох,мила съжалявам   bouquet  наистина и аз оставам без думи... smile3518

# 659
  • Куциндрел
Съни, мир на праха на момичето.

Общи условия

Активация на акаунт