Пъб "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 3)

• 17 128
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
Само си представи: "Драги ми СмехОрко, бързам да ти пиша, но как да захвана? Ще почна направо с баба Цоцолана...."  Joy Joy

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 14:58 от Зимна роза

# 286
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само си представи: "Драги ми СмехОрко, бързам да ти пиша, но как да захвана? Ще почна напрово с баба Цоцолана...."  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha аз бих била от .... задната страна  Whistling на писмото и там грешка нЕма  Naughty
твой приятел вечен,
Весел Патиланчо   Hug

# 287
Смехотерапия, Смехорани.

Скрит текст:
Сто пъти написах Сми...  ooooh!

Легни да си починеш, Све, ще се увредиш.  hahaha

# 288
  • Mars Hotel
Ще. Като се прибера от работа.

# 289
Не чакай! Това забавяне може да е фатално.  Naughty

# 290
  • гр. София
Ха сега де! Що ми трябваше да отварям тая пуста граматика! Хвърли ме в смут.

Цитирам:
Освен предлози-думи има и предложни изрази. Например: предвид на, въз основа на, по случай, независимо от.

И такаааа. Туй червенкото не е ли грешно?
Как се казва:
Утре ще вали и предвид на това ще си останем вкъщи.

или

Утре ще вали и предвид това ще си останем вкъщи.

На мен ми се струва грешно с "на". Пък и ми звучи някак криво. Нещо като "Снимка в анфас".

# 291
На мен ми се струва грешно с "на". Пък и ми звучи някак криво. Нещо като "Снимка в анфас".

И на мен така.

# 292
  • София
аз днес улових няколко автобиографиЙ... и още нещо хубаво, което докато си стигна вкъщи забравих и страдам... а беше писано от учителки. както и автобиографиййййте по - горе.

# 293
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз днес улових няколко автобиографиЙ... и още нещо хубаво, което докато си стигна вкъщи забравих и страдам... а беше писано от учителки. както и автобиографиййййте по - горе.

аН те така  Hug от сега виждам какво друго ще се промени в прЪвУписТЪ
ега ти и бъдещето: пълен член нЕма, всяка Фтора дума ще завършва на иЙ, а в някоЙ случаЙ и по средата ще е иЙ  Crazy и анцуНга задължително с Н и космонаФта сами да изберем дали В или Ф  Crazy
тогава, тогава, предвиждам такъв жУвот, че само си викам "дано" не съм учителка по български тогава  Laughing

# 294
  • София
се промъква бързо през вратата и веднага я затваря след себе си, за да не излети навън прохладния въздух от климатика и задушевната атмосфера от списващите. Гледа да не всява смут, обаче в бързината се спъва в едно захвърлено дайре и моментално всички погледи се обръщат към вратата.
- Ха добра вечер на всички!  Hug

Длинната дорога ме отнесе надалеч и едва сега ме върна. Вярвам, че отсъствията ми ще бъдат простени, тъй като времето ми беше отдадено на богоугодни дела и ето, че се завръщам отново в стройните редици. Cheers, proost, na zdravi, skål, aclamaciones, ура, да живей, наздраве демек!  cheers

# 295
  • гр. София
Ей това е приказка, Атти!
Ми кат си рекла - нека е наздраве!  cheers

ПП: как пък в дайре се спъна? Снощи имахме пиЯно бар  Rolling Eyes

# 296
  • София
Ми на, дайре   33uu Не ви знам снощи какви сте ги вършили, но като познавам пиЯниста, не се учудвам хич  Drunk
Сега ще отида да прочета архивите и да видя кой кого и откъде накъде  Crazy

# 297
  • КиТ
А наздраве  Drunk Drunk Drunk

Открийте 100000 грешки http://www.cars.bg/u769650  Crazy Joy Joy Joy

# 298
Ха сега де! Що ми трябваше да отварям тая пуста граматика!

Не е ли правилно да се каже "имайки предвид горепосоченото", но "предвид на горепосоченото"? newsm78

# 299

И на мен така.

Какво и е на снимката? Карате ме да си глътна граматиката, 'начи.

Общи условия

Активация на акаунт