Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 732
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,

имам въпрос-някой може ли да сподели мнение за леля Иванка с кафето от Костинброд.
Много обмислям да я посетя,но не знам дали си заслужава.
някой има ли опит с нея и съответно мнение,

Благодаря!

# 106
Запис, бихте ми ми препоръчали Ясновидка от област Враца?

Препоръчвам ти Майя Борисова във Враца, контактьорка е

0885-960-154, но не знам дали е валиден,  ако трябва, ще намериш начин да я откриеш.

Успех!

Аз съм ходила при Мая преди, т.е. ходих доста години поред при нея. В началото познаваше от- до, после обаче нищо общо нямаше с това, което казваше и това, което се случваше.

# 107
Моля съфорумките, които имат инфо за тази Мая от Враца, нека да споделят след като е контактьорка, дали се свързва с починалите! Имам огромната нужда да намеря такъв, който може да направи връзка с  най-скъпия ми човек! Помолих Мелиса за това, защото май наистина е намерила правилния специалист, но не получих отговор! Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 108

Престанете да обвинявате хората, че не са ви прогнозирали правилно.
Пиша всичко това, защото продължавам да се изумявам, как някой търси идеялният ясновидец със 100 или 99 процентова познаваемост, това са фантастики.
Вземе прочетете някоя книга, да се ориентирате.
Ани27, хайде, даването на акъл кой какво да прави и колко книги да чете, и дали изобщо да чете да ги спестиш! Чуденките и изумленията също. Форуми много, интереси много, а библиотеката и читалнята са отсреща  Naughty .
[/quote]
Мила моя, ти прочете ли ме внимателно и вдяна ли основният смисъл?
От последвалият отговор, мисля не! Останала си с впечатление, че някой ти дава акъл и веднага яхна метлата.....
Идеята е, че няма универсален, идеален ясновидец какъвто явно повечето четящи в темата се опитват да намерят. Никой не познава на 100%, че и на 99%, защото ние душите имаме СВОБОДНА ВОЛЯ, Т.Е. МОЖЕМ ДА ПРОМЕНЯМЕ НЯКОИ СЪБИТИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЧИНЪТ СИ НА МИСЛЕНЕ, ЖЕЛАНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ! С две думи, няма как някой ясновидец да ти познае всичко, то и не е нужно, казват, само това което са им разрешили да прочетат в акашовите хроники за теб, и това което имаш право да научиш в настоящият момент.......ако беше го прочела и разровила в някоя книжка, нямаше да твърдиш и търсиш познаваемост на 100 от някой, това са смешки. Това със съвета за четенето на книжки, помага, пести време, и пари, в случая може да ти спести и излишни емоции с някои ясновидци. Дадох ти безплатен съвет, ти изкаш да си плащаш при поредният ясновидец hahahaда, по-лесно е някой да ти даде готови отговори, и после ако не стане желаното да има виновен....друго си е да знаеш, че ти си отговорен за живота и съдбата си, нали Mr. Green

# 109

казват, само това което са им разрешили да прочетат в акашовите хроники за теб, и това което имаш право да научиш в настоящият момент...

Абсолютно вярно! С тази разлика, че Мая е ясночуваща. Говорих с нея, в един момент каза, че не бива да говорим повече по темата. Това, което каза преди този момент, беше съвършено вярно.

# 110
Значи аз съм от Добрич, преди от около 2 месеца прочетох в интернет за Керанка от Добрич , тогава нямах никакви проблеми , дори живота ми беше доста наред исках да отида просто от любопитство , ходих 2 пъти , но нея я нямаше. Таксиметровите шофьори знаеха точно къде да ме заведат , което ме навежда на мисалта,че е известна.Сега искам да отида отново , моля за някаква информация - като мнения за нея и също кога приема .
 Също една приятелка от Русе , днес е ходила на гледачка не питах името , но каза,че всичко и е познала и се чудя да не отида ли и там .От Русе бях чувал за яким от приятели , но него го нямало днеска и тази приятелка затова отишла при друга гледачка . Та има вариант и да ходя и до Русе искам също мнения за гледачите там ? Благодаря

# 111
Моля съфорумките, които имат инфо за тази Мая от Враца, нека да споделят след като е контактьорка, дали се свързва с починалите! Имам огромната нужда да намеря такъв, който може да направи връзка с  най-скъпия ми човек! Помолих Мелиса за това, защото май наистина е намерила правилния специалист, но не получих отговор! Благодаря Ви предварително!   bouquet
Ами аз ясно написах в темата, че за въпросната жена не мога да дам информация, понеже съм обещала!
Пиша е темата, а вие почвате на лични да ме питате за координати, просто спрях да отговарям!

# 112
  • Sofia
Ани27, първо не съм ти мила! Не съм ти искала безплатните съвети и уроци за акашови хроники, познаваемост и прочее. И ако обичаш без главни букви моля! Спести си назидателните изказвания какво очаквам и на колко процента от ясновидците. Не ми е на дневен ред да вниквам в идеите ти. Още по-добре - намери друг форум или друг потребител,който да поучаваш със знанията си.

# 113
Ани27, първо не съм ти мила! Не съм ти искала безплатните съвети и уроци за акашови хроники, познаваемост и прочее. И ако обичаш без главни букви моля! Спести си назидателните изказвания какво очаквам и на колко процента от ясновидците. Не ми е на дневен ред да вниквам в идеите ти. Още по-добре - намери друг форум или друг потребител,който да поучаваш със знанията си.
Скъпа, форума е публично достояние, мога да пиша каквото пожелая в него..... както и е твоя воля дали да четеш Mr. GreenТи се припозна в написаното от мен, за това и в последствие беше адресирано лично до теб......нищо лично, но с този подход и начин на мислене, скоро няма да намериш ясновидец, който да ти реши проблемите. Давам ти безплатни съвети, от наготово прочетена и сдъвкана информация,  която явно не си дорасла да разбереш......няма проблем, това е твоят път, щом искаш да е дълъг и трънлив, дерзай Mr. Green но не пречи на другите да намерят краткия Winkкато се изказваш от тяхно име :mrgreen Като не ти допада, не ме чети, проблемът ти е решен. Аз от други протести не чух, хората могат и да намерят по-бързи и леси решения сами, и да спестят някой лев от ясновидци, ти като не искаш, не пречи на останалите, ок?

# 114
  • Sofia
Ани, не съм ти искала безплатните съвети и сдъвкана информация! Който иска да те чете-нека,няма лошо. На никого не "преча" да черпи от безкрайната ти мъдрост. Ясно,че можеш да пишеш каквото искаш, в правото си си. НО Отново ти казвам: не оценяй за какво съм дорасла или не,  Naughty колко и какво съм или не съм прочела, кои ясновидци посещавам, какво търся при тях, има ли смисъл от посещенията ми. Ако толкова държиш да даваш акъл или демонстрираш знания - намери или друг форум, или друг съфорумец за целта!

# 115
Ани, не съм ти искала безплатните съвети и сдъвкана информация! Който иска да те чете-нека,няма лошо. На никого не "преча" да черпи от безкрайната ти мъдрост. Ясно,че можеш да пишеш каквото искаш, в правото си си. НО Отново ти казвам: не оценяй за какво съм дорасла или не,  Naughty колко и какво съм или не съм прочела, кои ясновидци посещавам, какво търся при тях, има ли смисъл от посещенията ми. Ако толкова държиш да даваш акъл или демонстрираш знания - намери или друг форум, или друг съфорумец за целта!
Ти пак размаха пръста, я по-спокойно, дишай дълбоко.
Пиша в този форум със сигурност доста преди теб, и нямам намерение да го напускам, заради някой като теб, като не ти допада, не ме чети, елементарно и просто......с този замах и подход, скоро няма да си решиш проблемите, без да съм ясновидец мога да прогнозирам. Приключих с теб, не мисля да спамя повече. Желая ти успех в търсенето на иделаният ясновидец със 100 % познаваемост Joy
Да дам обратна връзка за г-н. Морисън, бях една от първите, на които отговори, не позна.

# 116
  • Sofia

Пръста го размахвам заради нахални хора,дето си позволяват да претендират и парадират със знания пред аудиторията. Такива не ги търпя, такъв ми е "замаха и подхода". Прогнозите ти също не ги ща. Форума никой не те гони да напускаш,и не съм имала това предвид. Знам,че пишеш отдавна, аз също го чета. Хубаво е,че поне реши да не спамиш повече и да не се заяждаш  с мен.

# 117
  • София
Да дам обратна връзка за г-н. Морисън, бях една от първите, на които отговори, не позна.

Ани, аз миналата седмица се свързах с mr morrison. беше много кратък. В очакване съм. Ще споделя във форума за резултата.
Хубав ден на всички!

# 118
  • София
Значи аз съм от Добрич, преди от около 2 месеца прочетох в интернет за Керанка от Добрич

Аз се свързах с Керанка по телефона и се уговорихме за час за консултация. Много съм доволна. В близък план, това, което предсказа съм в очакване и задължително ще споделя за резултата. Описа нещата много точно и ясно.

Такава информация и начин на  общуване - вежливо, любезно, с търпение и познаваемост, досега съм получавала само от една гледачка, за която съм ви споделяла, при която ходя от години.  newsm10

# 119
Никой не познава на 100%, че и на 99%, защото ние душите имаме СВОБОДНА ВОЛЯ, Т.Е. МОЖЕМ ДА ПРОМЕНЯМЕ НЯКОИ СЪБИТИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЧИНЪТ СИ НА МИСЛЕНЕ, ЖЕЛАНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ! С две думи, няма как някой ясновидец да ти познае всичко, то и не е нужно, казват, само това което са им разрешили да прочетат в акашовите хроники за теб, и това което имаш право да научиш в настоящият момент.......

Даааа, едва ли може да се опише по по-добър начин. Просто някои неща не ни е писано да ги знаем. Всички си имаме уроци да учим в този живот...
В интерес на истината не ми мина през акъла, че нечие предсказание може да не се сбъдне заради нашата свободна воля, но си права!

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 09:02 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт