Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 625
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Цитирам cvety85- "Забравих да кажа още нещо за Цецка - мои познати са ходили също и са им се сбъднали част от нещата!"
Като се замисля- май това е проблемът при всички- познават част от нещата. И лошото е, ако в несбъдналата се част са важните неща, за които всъщност ги търсим. Sad А иначе всеки може да познае част от нещата, нали!!! Една добра приятелка или сестра ми например  съвсем безплатно и добронамерено биха го направили! Започвам да си задавам въпроси- дали си заслужава да бием път и инвестираме в частичната познаваемост, не знам, от доста време го мисля това.  newsm78 Като се върна назад- и на мен все така- част от нещата... Crossing Arms

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 10:48 от akuma

# 91
Цитирам cvety85- "Забравих да кажа още нещо за Цецка - мои познати са ходили също и са им се сбъднали част от нещата!"
Като се замисля- май това е проблемът при всички- познават част от нещата. И лошото е, ако в несбъдналата се част са важните неща, за които всъщност ги търсим. Sad А иначе всеки може да познае част от нещата, нали!!! Една добра приятелка или сестра ми например  съвсем безплатно и добронамерено биха го направили! Започвам да си задавам въпроси- дали си заслужава да бием път и инвестираме в частичната познаваемост, не знам, от доста време го мисля това.  newsm78 Като се върна назад- и на мен все така- част от нещата... Crossing Arms
Извинямам се, явно не съм се изразила правилно - всъщност моите познати са ходили твърде скоро и не е минало още достатъчно време, за да се каже дали Цецка всичко познава или не.

# 92
Не, не, няма за какво да се извиняваш,  cvety85! Simple Smile Няма проблем в начина на изразяването ти! HugТвоите думи само ми послужиха за пример- във връзка със заключенията, до които май стигам...  А до тези заключения- за частичната познаваемост на ясновидците и смисъла от нея- стигам въз основа най-вече на собствен опит. Както и въз основа на  много споделени мнения в този форум.  Нали затова сме тук- да споделяме опит, успехи, неуспехи, изводи... Просто този извод- за безсмислието на частичната познаваемост много ми се набива на очи.  ShockedНе ангажирам никого, това е само мое заключение. Peace И спирам да спамя! Grinning

# 93
  • Sofia
Здравейте момичета, скоро не съм се включвала, но редовно си ви следя. Сега, пиша със следната въпросителна, моя много близка приятелка, която е от Шумен е била при една ясновидка Ангелинка от кв. Дивдядово, Шумен. Жената гледа по име и дата на раждане и върху нещо като астрална карта   с игла и конец върти отгоре или може би иглата сама се върти и тя говори. Не говори с конкретни срокове, но информацията която е дала на приятелката ми съвпада с прогнози на Ани, Пловдив и още една астроложка. Та моля, от нейно име, ако има някой с отзиви от тази жена, нека бъде така добър и сподели. Предварително благодарим  Peace

# 94
Здравейте момичета! Днес ходих при Ина от Женския пазар! Трябва да ви кажа, че никак не съм доволна от нея. Е, имаше неща, които позна, но като цяло не! Говори нещо като в рими, но доста глупости изприказва и си повтаря общо взето едно и също! При вас, които сте ходили при нея, познавала ли е нещо?

# 95
Здравейте!
Аз също пиша рядко в темата, но имам пред1ожение към ваф1ичка.
Нека новата тема е пусне ani27 за да е оформи и пусне както искат всички тук, а не да се ровим и питаме едно и също на 1ични. Виждам, че доста момичета подкрепят нейното пред1ожение, аз също. Нека направим темата да е удобна и приятна за всички, а не  да се 1утаме в темите и да си губим времето, то е ценно за всички.  Hug

# 96
моля, за координати на тони от младост. спешно ми е

# 97
моля, за координати на тони от младост. спешно ми е
И аз така, както и за инфо относно дамата, който е ходил при нея.
Благодаря предварително.

# 98
Здравейте!
Някой чувал ли е за Гергана от Хасково?
Наскоро чух за нея,казват че познавала.

# 99
  • Sofia
Здравейте момичета! Днес ходих при Ина от Женския пазар! Трябва да ви кажа, че никак не съм доволна от нея. Е, имаше неща, които позна, но като цяло не! Говори нещо като в рими, но доста глупости изприказва и си повтаря общо взето едно и също! При вас, които сте ходили при нея, познавала ли е нещо?
Не,само си дадох парите, но кой ми е виновен?  Sad 
Подкрепям ръзсъжденията на akuma по-горе. Няма смисъл за "частична познаваемост" да се ръсят пари по хора, решили да изкарат по някой лив в кризата. Е, решила съм, отишла съм, дала съм, не упреквам никой. И така до следващата новоизгряла ясновидка.
В този ред на мисли, можеш да оставиш координати за тази с кафето и картите. Все пак 10лв не са кой знае колко пари....може пък и нещо да улучи  newsm78 , прежалвам ги. Без да опита човек няма как да знае, нали? Охххх...надеждата умира последна.

# 100
Подкрепям ръзсъжденията на akuma по-горе. Няма смисъл за "частична познаваемост" да се ръсят пари по хора, решили да изкарат по някой лив в кризата. Е, решила съм, отишла съм, дала съм, не упреквам никой. И така до следващата новоизгряла ясновидка.
В този ред на мисли, можеш да оставиш координати за тази с кафето и картите. Все пак 10лв не са кой знае колко пари....може пък и нещо да улучи  newsm78 , прежалвам ги. Без да опита човек няма как да знае, нали? Охххх...надеждата умира последна.
Няма как да има 100% познаваемост, не го ли разбрахте това, хора?
Не са виновни ясновидците, а наличието на свободна воля, една част от съдбата ни е предопределена, а останалата се формира в зависимост от нашите мисли и постъпки. Престанете да обвинявате хората, че не са ви прогнозирали правилно. Да, има голяма доза и шарлатани сред тях, но и други които са добронамерени.
Пиша всичко това, защото продължавам да се изумявам, как някой търси идеялният ясновидец със 100 или 99 процентова познаваемост, това са фантастики.
Вземе прочетете някоя книга, да се ориентирате.
Повечето хора искат готови отговори от ясновидците и някой да им подредби живота, ами няма как да стане, това е ваша работа и воля, не тяхна. е само дават насоките и виждат един от всички възможни вариянти, най-вероятният в случая на вашето допитване.
Ето, при мен е на път да се случи събитие, което всички категоричо отричаха, че няма да стане, или с много малка вероятност, но аз много го исках, и съм почти сигурна, че ще е факт.....

# 101
  • Vraca
Запис, бихте ми ми препоръчали Ясновидка от област Враца?

# 102
0886 07 68 20 - казва се Цецка и приема в "Надежда", ул. "Екзарх Стефан" № 67. За кафето взима 10 лв. и за картите 10 лв. Може и на двете да ти гледа, може и само на едното. Всеки сам избира!

# 103
Запис, бихте ми ми препоръчали Ясновидка от област Враца?

Препоръчвам ти Майя Борисова във Враца, контактьорка е

0885-960-154, но не знам дали е валиден,  ако трябва, ще намериш начин да я откриеш.

Успех!

# 104
  • Sofia

Престанете да обвинявате хората, че не са ви прогнозирали правилно.
Пиша всичко това, защото продължавам да се изумявам, как някой търси идеялният ясновидец със 100 или 99 процентова познаваемост, това са фантастики.
Вземе прочетете някоя книга, да се ориентирате.
[/quote]
Ани27, хайде, даването на акъл кой какво да прави и колко книги да чете, и дали изобщо да чете да ги спестиш! Чуденките и изумленията също. Форуми много, интереси много, а библиотеката и читалнята са отсреща  Naughty .

Общи условия

Активация на акаунт