Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 622
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,да ви питам за Христо Христов ясновидеца от ясновидци ходих при него някои неща познава някои налучква конкретно ви питам на някои развалял ли е и имате ли положителен резултат на мен ми трябва разваляне и сабиране защтото наистина имам нужда от помощ но  дали Христо наистина помага или не моля пишете ми спешно е или кажете някоя ясновидка за помощ от или  около Варна защото при мен има намеса  на бивша която на всичкото отгоре е семейна но така приятно и е за пари компания и откакто заживях с въпросния човек и при натиск от нейна страна да се видят той и споделя че има друга тоест мен тя започна атаки и макар че той  не я иска повече и не може да се отърве от нейното търсене но на моменти се колебае -живея в ужас от месец на сам
Мила, мила16, да не си на 16г/и това не оправдава правописа/? В изреченията има точки и запетаи......не ни тормози с четенето, моля Mr. Green

# 76
mila16, светът е пълен със жени-бивши, настоящи и бъдещи.Така ли ще действаш при всяко едно съмнение и при всяка появила се жена?Хората се събират и разделят, такъв е живота и няма никакъв смисъл да държиш с магии мъж, който не те обича.Остави нещата на естествения им ход.

# 77
моля, ако някой знае баячка в стара загора да сподели.

# 78
# 79
  • София
Тян Ши?! Какво общо има с врачуването?

Защото при Ангелина ходят и много хора със здравословни проблеми. Тя използва това и предлага Тян Ши. С мен беше много любезна до момента в който отказах да закупя от нея продукти на Тян Ши.  След което с ужасяващ поглед и с ръка ми посочи вратата ядосана.

Никога няма да забравя, 2005г. имах много сериозен проблем с колянна става и отидох при Ангелина, исках да седна на един диван, тя ме изгони / болката беше много силна и място не можех да си намеря /, защото съм пречела на мъжа й. А той четтеше вестник.

# 80
  • София
Здравейте момичета,да ви питам за Христо Христов ясновидеца от ясновидци ходих при него някои неща познава някои налучква конкретно ви питам на някои развалял ли е и имате ли положителен резултат на мен ми трябва разваляне и сабиране защтото наистина имам нужда от помощ но  дали Христо наистина помага или не моля пишете ми спешно е или кажете някоя ясновидка за помощ от или  около Варна защото при мен има намеса  на бивша която на всичкото отгоре е семейна но така приятно и е за пари компания и откакто заживях с въпросния човек и при натиск от нейна страна да се видят той и споделя че има друга тоест мен тя започна атаки и макар че той  не я иска повече и не може да се отърве от нейното търсене но на моменти се колебае -живея в ужас от месец на сам
Мила, мила16, да не си на 16г/и това не оправдава правописа/? В изреченията има точки и запетаи......не ни тормози с четенето, моля Mr. Green

ха ха ха ха ха ха...........оставете момичето, бързала е да ни сподели проблемите си.

# 81
  • София
Здравейте момичета,да ви питам за Христо Христов ясновидеца от ясновидци ходих при него някои неща познава някои налучква конкретно ви питам на някои развалял ли е и имате ли положителен резултат на мен ми трябва разваляне и сабиране

Христо Христов наистина някои неща познава, други налучква и те гледа изпитателно, за да му подскажеш.

Не се лъжи да правиш каквото и да е при Христо Христов, защото той не ги парви ритуалите, а ползва "разни жени" / така се изрази самия Христо /, които се занимават с тези неща.
Това го знам от самия него, защото 2009г. той предложи да ми отвърже късмета, аз глупаччката се съгласих.......та 3 пъти го отвързва тоя късмет. И тогава си призна, че той не ги прави ритуалите, а дава на жени, занимаващи се с това. Опитва се да прилага свой стил в псевдо развалянето, но.........няма резултат!!! Само взима парите на глупаците и наивниците.

# 82
  • Бургас
Здравейте момичета! Спешно имам нужда от информация за Веска Стоичкова от Пловдив! Praynig
Някой ходил ли е при нея, доволен ли е? Безкрайно ще съм ви благодарна, ако ми дадете някаква информация! Rolling Eyes

# 83
Момичета, някоя от вас ходила ли е при Цецка от Надежда и какви впечатления имате за нея?

# 84
  • София
Момичета, някоя от вас ходила ли е при Цецка от Надежда и какви впечатления имате за нея?

Разкажи за Цецка, моля те. Това е нова звезда в този форум.
Каква е таксата й, на какво гледа, има ли доволни от нея и какво се е сбъднало.....?

# 85
записче с голямо закъснение

# 86
Мари, не знам някой дали ти е препоръчал, но за тежко болен християнин може да се направи маслосвет. Попитай в някоя църква за това. Не е чест ритуал и се прави за човек, който наистина е зле.
Успех! Вярвам, че що имаш желание, всичко ще ви се нареди по най-добрия начин!  Praynig

# 87

Цитат
Каква е таксата й, на какво гледа, има ли доволни от нея и какво се е сбъднало.....?
Цитат
Ами, ходих при нея в събота. Като цяло съм доволна. Бих могла да кажа, че позна миналото ми на 80 процента. За бъдещето трябва да изчакам да видя дали ще познае. Гледа на кафе и карти. За кафето взима 10 лв. и за картите 10 лв. Може да ти гледа само на едното или и на двете - както ти пожелаеш. Намира се в Надежда, на ул. "Екзарх Стефан" № 67 мисля, че беше. Мога да ти дам и телефон, ако желаеш! Simple Smile

# 88
Цитат

Цитат
Забравих да кажа още нещо за Цецка - мои познати са ходили също и са им се сбъднали част от нещата!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт