Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 881
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Не виждам нищо страшно в това Simple Smile

# 391

Ангел от Дианабад - дали има някой, на който да не му е казал че има магия!?

Tова беше и причината да задам въпросът за по-подробна информация за него тук.Държа се изключително грубо по телефона поиска три имена и дата и заяви че имам магия и кога да ми запишел час за утре - в 7,8 или 9  newsm78 даже не дочака за да кажа че не съм от гр.София и ми предстои път. Simple Smile
Подобна ситуация имах и с Хайре - жената с вдигането на телефона ми излая в слушалката,че имала много работа да съм ходила при нея незабавно,даже имена и дати не ми поиска  Outta Joint но ми каза да нося чаршафи и храна  #Crazy

# 392
Аз да ви призная се чудя как тези хора издържат психически.
Нормално е при толкова много хора покрай тях, звънене по телефони, идващи в домът им, накрая да го дават бързо и делово. За вас вашият случай е специален, за тях поредният.
Относно извънземното, я си помислете хубаво, дали не ви каза, космични сили, космична енергия и духовен водач, а вие да сте направили асоциация с извънземно.

# 393
не ани 27 ,каза извьнземно ,видя му продьлговатата глава ,куршумьт се разпиля но вьрхьт   му оформи  добре продьлговата глава.Вчера цял ден ме боля глава ,цяла нощ сьнувах кошмари - какьв е този ужас просто незнам но искам да се разкара.Интересното бе че   при другите хора всичко си бе ок .Забравих да кажа че попитах за дьщеря ми - поиска ми имена и дата на раждане ,каза ми че деца до 10 год в 99 % не ги лови нищо но все пак провери .Каза ми - дава ми се че много плаче ,много е нервна и   от нищото се ядосва - ами то е така ,защо не каза нещо друго а точно уцели  и сьм не ужасена от всичко а направо       изтрещяла

# 394
Момичета, на 24 септември ще ходя при Марина, която приема на "Граф Игнатиев", казаха ми, че била уникална. Някой от вас ходил ли е при нея?

И какво е уникалното на Марина от "графа" ???
Не знам, просто ми казаха, че много познавала. Но аз искам да чуя мнение и на някой друг, ако е ходил при нея.

# 395
  • София
cvety85 , аз бях при нея миналия месец и писах , но си пропуснала.Много познава и описва точно характерите на хората за , които се инересуваш , но на мен лично за бъдещето ми каза много малко и по-скоро мъгляво.Иначе характерите ги описва така сякаш ви познава цял живот , но поне за мен не това е смисъла да ида при нея.Преди години може би 7-8 сестра ми ходи при нея и вече от позицията на минало досктатъчно време мога да ти кажа че и позна почти всичко , така че може би зависи от момента в който човек отива при нея.Спомням си че преди пак доста време една позната беше ходила и и беше казала , че в момента е в дупка и не вижда нищо - не и беше взела пари.
Върви и после пиши доволна ли си.

# 396
  • София
И какво е уникалното на Марина от "графа" ???
[/quote]
Не знам, просто ми казаха, че много познавала. Но аз искам да чуя мнение и на някой друг, ако е ходил при нея.
[/quote]

Аз също споделих за посещението си при Марина. Преди доста години бях ходила при нея и не останах доволна. Ако знаех, че за нея става дума, нямаше да си записвам час.
Лично аз не съм доволна, защото не ми е необходимо някой да ми описва характерите. Та аз много добре си ги знам, за хората за които питах!!!
Имах конкретни въпроси, не ми беше отговорено и това, което предсказа на този етап не става......Sad( На конкретните ми въпроси отгпваряше с: ммм да, да; ааааа да.....Не, не съм доволна!
Трети път няма да се излъжа да отида там!!!

# 397
  • София
Момичета може ли координати на тази Цецка от Надежда и малко повече инфо за нея. Прочетох предишните коментари, но много повърхностно сте коментирали.Simple Smile) Ако е проблем може и на лични.

# 398
cvety85 , аз бях при нея миналия месец и писах , но си пропуснала.Много познава и описва точно характерите на хората за , които се инересуваш , но на мен лично за бъдещето ми каза много малко и по-скоро мъгляво.Иначе характерите ги описва така сякаш ви познава цял живот , но поне за мен не това е смисъла да ида при нея.Преди години може би 7-8 сестра ми ходи при нея и вече от позицията на минало досктатъчно време мога да ти кажа че и позна почти всичко , така че може би зависи от момента в който човек отива при нея.Спомням си че преди пак доста време една позната беше ходила и и беше казала , че в момента е в дупка и не вижда нищо - не и беше взела пари.
Върви и после пиши доволна ли си.

Да, ще отида и после ще споделя с вас впечатленията си от нея!

# 399
Искам да споделя своя опит с някои от споменатите лица в тези вече 12 теми.

Латина - има истински дар, до момента много от нещата, които ми каза (посетих я преди доста време), са се случили или бяха в действителност такива каквито ги описа - здраве, кариера, любов (за мое съжаление). Останах впечатлението, че "вижда" в сравнително кратък период - до една година.

Ани от Пловдив (астроложка) - също много точно описа много неща без подсказки, за бъдещето ще видим, каза доста неща за години напред. Останах с впечатлението, че много точно "познава" какви са нещата, описва ситуацията и дава съвети в дълбочина.

Невена (преди е била на 5те кюшета, сега на площад Славейков) - имам много смесени чувства за нея и тая дълбоки подозрения, че е по скоро тип "психоложка"-лъжкиня отколкото истинска "зряща". Но не съм сигурен още (не искам да обиждам никого с подозренията си), просто подхвърляше разни общи имена, теми, професии и следеше реакцията ми, на конкретните ми болезнени за мен въпроси отговаряше веднага и без да му мисли, но и без подробности. От друга страна още като влязох ми каза да направя нещо, с което ме изненада.. но все пак не знам. Беше много пестелива, кратка и категорична. По най-важните въпроси си противоречи с Ани и Латина.

Без да се опитвам правя реклама, смятам ако ползвате услугите на Латина или Ани няма да сгрешите.

# 400
Здравейте ! Не мога да изпусна шанса, да ви позабавлявам с моето изживяване днес, както и аз се смях от сърце. Не знам как се навих, аз трудно се решавам да ходя на гледачка, по телефона - да, но път да бия - трябва да съм много убедена  Laughing та, една приятелка ме навива от 2 месеца да ходим при (ако някой е чувал въобще) леля Райна от Микрево. Влизам аз и тя ме пита: ти за какво си?!, пък аз отговарям - ами ти ми кажи  Laughing Поиска ми конец от мен, сложи го в един изключително мръсен буркан, пълен с вода и ме почна - имаш направена магия от бивша твоя приятелка, руса, взела ти е дреха на празник и ти е съсипала живота, за това живота ти е пълен ад !! аз се вцепених, казвам - няма такова нещо, може да съм имала някаква такава приятелка, може да ми е направила нещо,  но определено живота ми до сега е бил доста добър, не прекрасен, но на кого е такъв?! и така, за да е пълна картинката изкочи и някаква дребна мургава до тази и те 2 ми въртят магии и си държи на нейното, та чак глава ме заболя да мисля кои ще да са. Продължихме с това, че приятелят ми ме лъже всеки ден и за всичко, че е ужасен човек и всички го ненавиждат, заради ОТВРАТИТЕЛНОТО му отношение към мен - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !! и най-важното, ние сме разделени от януари тази година, но ето това забележете не го видя, за сметка на всекидневните му лъжи  Laughing Пита ме: брат ли имаш или сестра?! Е, хайде сега, виждаш, че русата ми приятелка ми е взела БЕЖОВАТА блузка  Laughing, но не виждаш дали имам брат или сестра  Laughing После ме засипа от болести, яйчници, адски нередовен цикъл, камъни в бъбреците - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !! И като капак на всичко,(нали до сега всичко това ми го казва, защото само тя може да ме спаси от ужасната ми съдба, с няколко ходения до нея за по 20-30 лв иначе продължавам с мъките си  Laughing) казва, че ако не вземем мерки много бързо и родителите ми ще продължат със скандалите и неразбирателствата, е тогава вече много ме ядоса, попитах още веднъж, че може и аз да не чувам правилно - искате да ми кажете, че ако не ви се доверя и не започнем по възможно най-бързият начин с вашите методи, че моите родители ще редуват скандал, след скандал?! и леля Райнето казва: да !! ще има много тежки последствия !! Е тогава щеше да я удуша ! Баща ми почина преди 2,5 г, когато и го казах, направо ми посочи вратата, че посещението ми било приключило  Laughing Разказах смешно-глупавото ми преживяване, защото се питам - интелигентни, в бързо, развиващ се свят и не спираме да храним - мързеливите, нарекли се гледачки, та чак ги и редуваме !! Аз отдавна не вярвам, че наистина има човек с дарба, които наистина да вижда дадени събития, но не знам дали исках да убедя сама себе си или пък тайничко се надявах в бедната къщичка, да има женичка, която да е поне мила и  да не ме кълне  Laughing ахх забравих финала - ти никога няма да се ожениш и да имаш деца, никога !! ето Бог има и ти ще видиш ... олее настръхнах, чак ме хвана яд, че я търпя. През всички, които минах, мога да се доверя, да разчитам и искрено да благодаря на Емилия и Ани от Пловдив !! Всички останали, ме връткаха докато им се изчерпа торбата с лъжите и даже спряха да си вдигат телефоните. Успех на всички Ви !  Hug

# 401
  • Sofia
Аз пък се чудя какво ви е толкова забавно като си давате парите на очевидни шарлатани....

# 402
Момичета,
някой да има опит с тази Надя ходжа, от Варна мисля че беше? Обадих и се ,каза ми че имам голяма магия, три дни щяла да работи по развалянето, щяла да ми изпрати колетчето а аз да и пратя 300 лв.
Ще се радвам да получа отзиви някакви ..  bouquet

# 403
  • По света и у нас
          300 лв си е живо кожодерство. Shocked За магии иди при някой читав свещеник да ти чете Киприяновите молитви. Дори да има такса, няма да е толкова висока. Ако имаш излишни пари, инвестирай ги в нещо по-полезно. Ама за разваляне на магия са хвърлени на вятъра.
Хубав ден на всички и си изхвърлете от ума мислите-паразити. Има толкова много техники за това, само желание се иска, за да ги намерите. Simple Smile

# 404
  • София близо до Витоша
Ама че шарлатани , вече никакви гледачки . Ходихме при леля-баба на Азис, нищо не позна /ама това беше преди 3 години / накрая само каза имате магия струва 500 лв. Е и без разваляне на магии се оправиха нещата .Единствено бих повярвала на астролог - ходила съм при Оксана и онлайн при Адриана / но тя нищо не позна / и за леене на коршум.

Общи условия

Активация на акаунт