Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 890
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Melissa77 би ли споделила при кого ходи за регресия ,на мен ми е много любопитно и интересно да разбера каква сьм била вьв времето .По метода на хипнозата ли го прави

# 376
  • София
Здравейте!
Чета Ви редовно,но не пиша-няма с какво да се похваля Wink
Днес бях при Цецка от Надежда.(за която писа цвети85).Останах много доволна!
Първо ми хвърли карти,после кафе и се започна....Само при нея докато бях не се сетих за жена с буква Л,но щом си тръгнах и зацепих. EmbarassedКаза и за децата ми някой неща,които са точно така,а за в бъдеще,ще видим.Описа ми хора и събития с подробности.Мога да кажа,че казаното от нея съвпада с казаното от Ани-Пловдив.За минало и настояще беше много точна,чак ме учуди ,за в бъдеще не мога да кажа,ще чакам.
Приятелката ми беше при нея с цел да и каже дали да напусне работа или не.Тя направо с това е започнала и категорично и е забранила.Казала,че шефката и много държи на нея и ще и помогне за в бъдеще.Когато си тръгнахме ми каза,че е много доволна.Каза,че дала 100 лв.на Нортен,а тя не и казала нищо съществено.
Та явно и двете сме доволни! Simple Smile
(Бях обещала на цвети85,че ще споделя мнение.)
Желая на всички лека и спокойна вечер!
И аз мисля да отида при нея , но чаках да се  сподели още някое мнение.Удобно ми е в Надежда.Би ли ми казала по точно къде се намира.

# 377
Мелиса, ще разкажеш ли по-подробно този си живот, ако не смяташ, че е прекалено лично, много ми е интересно, за съжаление, аз ще се наложи да отложа регресията.......а толкова ми се ходи

# 378
Здравейте всички ,на някой от вас казвали ли са му че си има извьнземно и то му направлява живота ?

# 379
Утре следобед сме при Керанка от Добрич. За утре предсказа събитие, да видим дали ще се сбъдне ... Дано!  Praynig

# 380
Здравейте всички ,на някой от вас казвали ли са му че си има извьнземно и то му направлява живота ?
Не, но ако някой ми го каже, ще помисля, че му хлопа нещо Wink.

# 381
  • София
Момичета, на 24 септември ще ходя при Марина, която приема на "Граф Игнатиев", казаха ми, че била уникална. Някой от вас ходил ли е при нея?

И какво е уникалното на Марина от "графа" ???

# 382
Здравейте момичета !Днес съвсем случайно стана ,че една позната видя една жена ,която преди да роди всичко и познала ShockedЕ ,разбира се веднага я попитах въпроси който най много ме вълнуват .Ами да ви кажа много неща са така ,но каза и напред във времето какво ще става за което ще видя  Rolling EyesНай близко което трябва да стане е от 13 до 18 този месец ще видим  ThinkingНо всичко казва лошо хубаво всичко .Взема колкото ти прецениш и даваш !!!
Ако някой се интересува се казва Марияна, на нищо не гледа просто те гледа ,а ако е за друг човек иска снимка .Ами това е от мен !  bouquet

# 383
happy_woman благодаря за отговорьт ,важно ми е да знам дали на някой му се е случвало .

# 384
А това Ангел ли ти го каза!?

# 385
fr_aleks да . Днес трябваше да ми се лее куршум - преди мен минаха двама  мьже и една жена ,при тях всичко беше наред . Куршумите ги лее пред всички ,в стаята имаше останали 3 човека и моят ред - моят куршум се прьсна на хиляди парчета - половината бяха по рьката му и го опрьскаха . Той каза много стрес ,ще дойдеш още ведньж - погледна куршума и е казал имаш си духовен водач или незнам точно как го нарече - май водач - извьнземно което ме направлява ли ,води ли - о ужасих се и неднам какво точно но си имам извьнземно

# 386
този тел на тони от младост вече не е валиден. някой има ли актуални координати или адрес

# 387
Здравейте!
Чета Ви редовно,но не пиша-няма с какво да се похваля Wink
Днес бях при Цецка от Надежда.(за която писа цвети85).Останах много доволна!
Първо ми хвърли карти,после кафе и се започна....Само при нея докато бях не се сетих за жена с буква Л,но щом си тръгнах и зацепих. EmbarassedКаза и за децата ми някой неща,които са точно така,а за в бъдеще,ще видим.Описа ми хора и събития с подробности.Мога да кажа,че казаното от нея съвпада с казаното от Ани-Пловдив.За минало и настояще беше много точна,чак ме учуди ,за в бъдеще не мога да кажа,ще чакам.
Приятелката ми беше при нея с цел да и каже дали да напусне работа или не.Тя направо с това е започнала и категорично и е забранила.Казала,че шефката и много държи на нея и ще и помогне за в бъдеще.Когато си тръгнахме ми каза,че е много доволна.Каза,че дала 100 лв.на Нортен,а тя не и казала нищо съществено.
Та явно и двете сме доволни! Simple Smile
(Бях обещала на цвети85,че ще споделя мнение.)
Желая на всички лека и спокойна вечер!

Благодаря ти, че сподели мнението си за Цецка! Simple Smile
Е,бях обещала Laughing
Разбирам,че има и други доволни вече от нея.Дано да е така.
Времето ще покаже!
Тиха и спокойна нощ на всички!

# 388
fr_aleks да . Днес трябваше да ми се лее куршум - преди мен минаха двама  мьже и една жена ,при тях всичко беше наред . Куршумите ги лее пред всички ,в стаята имаше останали 3 човека и моят ред - моят куршум се прьсна на хиляди парчета - половината бяха по рьката му и го опрьскаха . Той каза много стрес ,ще дойдеш още ведньж - погледна куршума и е казал имаш си духовен водач или незнам точно как го нарече - май водач - извьнземно което ме направлява ли ,води ли - о ужасих се и неднам какво точно но си имам извьнземно
Духовен водач, е различно от извънземно ooooh!

# 389
каза извьнземно  но тьй като имаше хора и меко казано се шокирах не разпитах за добро ли е , лошо ли е Аз не сьм толкова широко скроена , това ме ужаси и доста уплаши

Общи условия

Активация на акаунт