Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 916
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
да - за сьжаление фактите говорят ,сега сьм се заела да открия коя е жената решила да се прави Господ  и ще пообиколя гледачите .През всичките тези години сьм подозирала но не ми се вярваше ,другото е че вьпросната ми приятелка  която подозирам че го е направила непрекьснато ходи по врачки и непрекьснато си прави киприянови молитви и ритуали против лоша енергия . Аз и се смеех ,естественно не мога да обвиня но ще науча коя е

# 361
Ами,ако знаете някой друг,кажете,може и на лични.
Иначе Людмила ми повтори няколко пъти,че е на легло и издържа син студент последна година право и не може да си позволи да не работи...Явно това обяснява високите и такси.Иначе ми даде и гаранция,че до 45 дни щели да станат нещата,след като ме отключи.При всичките и клиенти било така.

Ще ви бъда много благодарна,ако ми споделите за хора,които развалят такива неща без фиксирана такса.

Изключително интересно ми е какво точно представлява дадена от врачка..." гаранция" че до три часа, три дни..до 35ти февруари т.н, ще стане чудо.
Как точно ти връща съдраните пари( за емоционалните последици пък да не говорим!), като какъвто и да е измисленият период мине и замине и естествено , рекламираното-гарантирано  чудо не настъпи?!
Попитах една такава продавачка на въздействия, която ми " гарантираше" как  ако й дам 1000 лв щяла да ми "оправи живота"( разбирай-да оправи своя)-вместо отговор как точно  функционира "гаранцията"й, изисканата дама тресна телефона.Разбира се, най-много до 3 минути й е звъннал следващият и тя пак го е подкарала-това вече наистина  е гарантирано!

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 18:17 от ryannn

# 362
Здравейте!
Чета Ви редовно,но не пиша-няма с какво да се похваля Wink
Днес бях при Цецка от Надежда.(за която писа цвети85).Останах много доволна!
Първо ми хвърли карти,после кафе и се започна....Само при нея докато бях не се сетих за жена с буква Л,но щом си тръгнах и зацепих. EmbarassedКаза и за децата ми някой неща,които са точно така,а за в бъдеще,ще видим.Описа ми хора и събития с подробности.Мога да кажа,че казаното от нея съвпада с казаното от Ани-Пловдив.За минало и настояще беше много точна,чак ме учуди ,за в бъдеще не мога да кажа,ще чакам.
Приятелката ми беше при нея с цел да и каже дали да напусне работа или не.Тя направо с това е започнала и категорично и е забранила.Казала,че шефката и много държи на нея и ще и помогне за в бъдеще.Когато си тръгнахме ми каза,че е много доволна.Каза,че дала 100 лв.на Нортен,а тя не и казала нищо съществено.
Та явно и двете сме доволни! Simple Smile
(Бях обещала на цвети85,че ще споделя мнение.)
Желая на всички лека и спокойна вечер!

# 363
mila16 Какво стана.Първо ни каниш да отиваме,а сега не отговаряш на личниПоне пиш координатите на тази жена

# 364
Здравейте, включвам се с мнение за 3-ма от най-коментираните в тази тема.

1. Карла - че не я слуша главата е ясно, и при мен имаше обяснения за мъж в който била влюбена и какви ли още не глупости. НО, тя си остава единствената, която ми говори все едно ме познава и беше изключително точна за минало и настояще, за съжаление не и за бъдеще.

2. Ники Узунов - ще трябва да разочаровам тези които таят надежди, но познаваемостта му е нулева. Не знам доволните от какво са доволни, но той дава само празни надежди. Добронамерен е, иска да помогне, не взема пари, но...не върши абсолютно никаква работа за съжаление.

3. Ангел от Дианабад - дали има някой, на който да не му е казал че има магия!? Едва изчака да му кажа рождената дата и със скоростта на светлината развя махалото и то му показа че имам магия да не ми върви, да съм Марко Тотев. Развалянето - леене на куршум по снимка, при което да се чуваме през няколко дена. А всъщност му се обадих за здравословен проблем. Така и не му изпратих снимка, струва ми се нелепо да разчитам на нещо подобно, дори и да имам магия. Но ако съдя по Карла, леля Искра, Ники Узунов и Морисън, то такава категорично нямам.

# 365
От девета тема:

Керанка Добрич 0887389968
Сирма 0886082041
маг Таня 0877010472

Със Сирма съм говорила два пъти по телефона.Иска име и рождена дата.И тя като всички останали ми казва,че ще стане,но засега нищо не е станало.Последния път като и се обадих,твърдеше,че родителите му не искали да сме заедно,което не е вярно.

# 366
От десета тема:

Ники Узунов 0878222798
Ани Дружба 2 0888420442
леля Искра 0899363988
Тони Асеновград 0889858631
Тони София 0895649155
Севда Шемшево 0899270606
Ани Кръстева 042600573;0888861833
Генка 0896674927

# 367
Аз пък попаднах на една друга жена от Женския пазар, която гледа на таро. Една приятелка ме заведе при нея преди време. За сега това което ми каза, се случи, ще чакам останалото към края на годината. Жената е много приятна, не е циганка и хубавото е, че взима колкото й оставиш, а и не се рекламира никъде и въпреки това си има много хора, които ходят при нея.

# 368
Мелиса, чакам с нетърпение разказа ти за прогресията.
Това с Тарото ме заинтригува.

# 369
Здравейте!
Чета Ви редовно,но не пиша-няма с какво да се похваля Wink
Днес бях при Цецка от Надежда.(за която писа цвети85).Останах много доволна!
Първо ми хвърли карти,после кафе и се започна....Само при нея докато бях не се сетих за жена с буква Л,но щом си тръгнах и зацепих. EmbarassedКаза и за децата ми някой неща,които са точно така,а за в бъдеще,ще видим.Описа ми хора и събития с подробности.Мога да кажа,че казаното от нея съвпада с казаното от Ани-Пловдив.За минало и настояще беше много точна,чак ме учуди ,за в бъдеще не мога да кажа,ще чакам.
Приятелката ми беше при нея с цел да и каже дали да напусне работа или не.Тя направо с това е започнала и категорично и е забранила.Казала,че шефката и много държи на нея и ще и помогне за в бъдеще.Когато си тръгнахме ми каза,че е много доволна.Каза,че дала 100 лв.на Нортен,а тя не и казала нищо съществено.
Та явно и двете сме доволни! Simple Smile
(Бях обещала на цвети85,че ще споделя мнение.)
Желая на всички лека и спокойна вечер!

Благодаря ти, че сподели мнението си за Цецка! Simple Smile

# 370
Момичета, на 24 септември ще ходя при Марина, която приема на "Граф Игнатиев", казаха ми, че била уникална. Някой от вас ходил ли е при нея?

# 371
И аз чакам Мелиса да разказва. Интересно ми е, защото аз при Петър бях за регресия.

# 372
Аз пък попаднах на една друга жена от Женския пазар, която гледа на таро. Една приятелка ме заведе при нея преди време. За сега това което ми каза, се случи, ще чакам останалото към края на годината. Жената е много приятна, не е циганка и хубавото е, че взима колкото й оставиш, а и не се рекламира никъде и въпреки това си има много хора, които ходят при нея.
Може ли да дадеш координати на тази жена?

# 373
Може ли да дадеш координати на тази жена?

Не съм я питала лично, но предполагам няма да откаже. Казва се леля Веска, живее на ул. Княз Борис №167, улицата се намира точно срещу черквата Кирил и Методи на Женския пазар. Входът е единствен, но не знам на звънеца какво пише аз като стигна до входа й звъня и тя слиза да ми отвори или ми хвърли ключа да си отключа. Телефонът й е 0892 099084.

# 374
И аз чакам Мелиса да разказва. Интересно ми е, защото аз при Петър бях за регресия.

Отказах се в последния момент от прогресия и си направих пак регресия  Hug
Този път беше още по яко, влизането този път беше като у дома си - много бързо, защото вече точно знаех как Simple Smile
Минах през два живота този път, защото исках да видя в кой живот съм била с един много важен за мен човек, в който съм в този.
Абсолютно различни неща видях и усетих, беше прекалено яко този път  Mr. Green
На прогресия следващия път обещавам, нещо вчера не ми се ровеше занапред, защото в момента съм овладяла нещата около себе си и имах чувството, че ще си разбъркам главата ако тръгна напред.
Иначе вечерта минах да видя Ина , ей така за разнообразие - тя ми е много любима Simple Smile
Кво да ви кажа - всичко пак ми каза едно към едно за настоящето, а и аз май не питам за бъдеще  newsm78
При Петър ходих с мъжа ми вчера сутринта, мъжа ми много трудно влезе, направо имах чувстовото, че няма да стане, но успя ... после една приятелка дойде, но тя изобщо не успя да влезе.Стигна до една стая и каза, че не може да мръдне, че се чувства прикована и вързана и нищо не успя да й помогне да влезе.Имало някакъв пазител...при мен обаче влизането беше с пълна силна - и усещания, и картини и неща, които просто знаех.
Бях проститука в Париж, няма такава жена, тази направо ме побърка.Смях се и плаках с нея.
 Mr. Green
За жалост умрях в някаква революция на 29 години  Blush
А стаята с хрониките този път беше като парче наряза диня, едното просто падна, аз го взех, сложих го в устата си, беше адски вкусно и така попаднах в Париж и при Елизабет Joy

Общи условия

Активация на акаунт