Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 874
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
Нова съм във форума,не успях да прочета и много по темата.Искам да ви попитам дали знаете нещо за ходжа Сабри от Айтос,чувала съм добри отзиви за него.По принцип не вярвам много на такива неща,но когато човек има проблем и всичко тръгва назад..Наивно ми се струва и да вярвам на магии и тем подобни,може би е по-скоро завист и злоба,негативна енергия.И изпитах последиците от нея.
Случайно една колежка ми каза,че в града ни има жена,която гледа на карти и отидохме двете.Учудващо за мен тя много точно описа близкото ми минало,каза ми и че имам магия за раздяла с приятеля ми,да я разваля и сме щели да се съберем,но повече не можела да ми помогне.Реших,че няма какво да губя,ако опитам,а и като върнах лентата назад..и аз не можех да си обясня какво стана и защо се разделихме,ние все още се обичаме много,дори и разделени.Един познат ми каза,за ходжата,доволен бил от него.На другия ден още отидох.Останах повече от изненадана защото и той ми каза същите неща,които ми каза гледачката.Допълни и още някои неща,а на никой не съм ги казвала,или само на близките ми приятели.И той ми каза,че имаме магия за раздяла,каза ми какво да направя,чете някакви молитви от Корана и това беше,сега чакам някакво подобрение,каза ми,че трябвало известно време.Ще се радвам ако някой е бил в подобна ситуация да сподели как са се развили нещата и след колко време Simple Smile
Благодаря и се извинявам,ако не съм съвсем по темата Simple Smile

# 346
mila16 Моля те напиши за тази жена от Шумен.Писах ти на лични но не ми отговори.Моля  те

# 347
mila16 Моля те напиши за тази жена от Шумен.Писах ти на лични но не ми отговори.Моля  те

И аз така...

# 348
Здравейте,момичета!
Някой от вас дали се е консултирал с Людмила Накова и ако да,какви са ви впечатленията?
Вчера и звънях и ми каза,че това,за което питам,ми е по съдба,но съм имала родово проклятие и заключен любовен късмет.За да премахне проклятието и да ми отключи късмета,ми поиска триста лева(това е с цената с отстъпка,иначе щяла да е по двеста на ритуал).Честно да ви кажа,тези пари са ми много.А и след като ми е по съдба,защо трябва да правя ритуали,значи така или иначе ще стане.
Та много ви моля,споделете мнения,ако имате.

Ани, ти побърка ли се бе момиче??????????
Малко  ли говорихме с теб по телефоните, колко неща си казахме,  а ти  продължаваш да се ровиш    по врачки и на всичкото отгоре да ти искат ненормални пари  ooooh!

Утре съм при Петър на прогресия, ако ви е интересно ще ви разкажа какво ме чака в бъдещето  Blush

# 349
Здравейте,момичета!
Някой от вас дали се е консултирал с Людмила Накова и ако да,какви са ви впечатленията?
Вчера и звънях и ми каза,че това,за което питам,ми е по съдба,но съм имала родово проклятие и заключен любовен късмет.За да премахне проклятието и да ми отключи късмета,ми поиска триста лева(това е с цената с отстъпка,иначе щяла да е по двеста на ритуал).Честно да ви кажа,тези пари са ми много.А и след като ми е по съдба,защо трябва да правя ритуали,значи така или иначе ще стане.
Та много ви моля,споделете мнения,ако имате.
Peace
Ани, ти побърка ли се бе момиче??????????
Малко  ли говорихме с теб по телефоните, колко неща си казахме,  а ти  продължаваш да се ровиш    по врачки и на всичкото отгоре да ти искат ненормални пари  ooooh!

Утре съм при Петър на прогресия, ако ви е интересно ще ви разкажа какво ме чака в бъдещето  Blush

Аз ще чакам с нетърпение разказа ти, за това, моля те, да споделиш, подробно както винаги Wink

# 350
  • Sofia
но ми се случи нещо, което повечето казваха, че категорично няма да се случи, или има малка вероятност, или няма да е в този вариант/не желая да конкретизирам/
И, да наистина вярвам, че човек има потенциала да  се лекува сам, да си помага сам, и променя съдбата си, всичко е в него, но си иска работа и труд. Всички хора имат дарба, само където не са я развили.
Без да конкретизираш,личи си,че ти се е случило/сбъднало/нещо,което си чакала и искала много. Това като факт - прекрасно, дай Боже всекиму, както се вика.  baby_neutral И вече мислиш, че щом при теб е станало, значи става/или би трябвало да става/ при всички останали. Ако ли пък не става, мислиш, че причината е в тях самите. Те не знаят как да живеят, да си направят живота, не четат да се самообразоват, не работят в/у себе си, нямат елементарна представа от нещата и прочее?!?! Един вид "при мен става,аз успях,а при теб щом не става -само ти си виновна за неудачите си". Няма универсална рецепта за живота. Всеки се справя по свой си начин.
А за потенциала,който всички носим в себе си? Да,несъмнено носим,но не е достатъчен. Ако беше, щяхме ли да сме вече на 12-та тема за ясновидци,да търсим хора за помощ и всевъзможни пътища за "промяна" на съдбата?

# 351
ancholina миличка аз разбирам че сме в криза ,разбирам че времето което отделят тези хора не е безплатно и те трябва да живеят ,но има едно НО - не можеш да я запишеш на паспорт  и да я отглеждаш              .Тази сума е смешна ,нито един от добрите гледачи и екстрасенси не сьм чула да иска такива суми .Тази наистина си играе с теб и най- безцеремонно като вижда че си нуждаеща се злоупотребява

# 352
ancholina миличка аз разбирам че сме в криза ,разбирам че времето което отделят тези хора не е безплатно и те трябва да живеят ,но има едно НО - не можеш да я запишеш на паспорт  и да я отглеждаш              .Тази сума е смешна ,нито един от добрите гледачи и екстрасенси не сьм чула да иска такива суми .Тази наистина си играе с теб и най- безцеремонно като вижда че си нуждаеща се злоупотребява

Е,те са перфектни психолози.Щом и се обаждам,значи имам проблем.Щом имам проблем,ще паднат пари.
Истинските хора,които помагат,не вземат пари.
А и жената си го каза:имам син студент,трябва да го издържам...

# 353
но ми се случи нещо, което повечето казваха, че категорично няма да се случи, или има малка вероятност, или няма да е в този вариант/не желая да конкретизирам/
И, да наистина вярвам, че човек има потенциала да  се лекува сам, да си помага сам, и променя съдбата си, всичко е в него, но си иска работа и труд. Всички хора имат дарба, само където не са я развили.
Без да конкретизираш,личи си,че ти се е случило/сбъднало/нещо,което си чакала и искала много. Това като факт - прекрасно, дай Боже всекиму, както се вика.  baby_neutral И вече мислиш, че щом при теб е станало, значи става/или би трябвало да става/ при всички останали. Ако ли пък не става, мислиш, че причината е в тях самите. Те не знаят как да живеят, да си направят живота, не четат да се самообразоват, не работят в/у себе си, нямат елементарна представа от нещата и прочее?!?! Един вид "при мен става,аз успях,а при теб щом не става -само ти си виновна за неудачите си". Няма универсална рецепта за живота. Всеки се справя по свой си начин.
А за потенциала,който всички носим в себе си? Да,несъмнено носим,но не е достатъчен. Ако беше, щяхме ли да сме вече на 12-та тема за ясновидци,да търсим хора за помощ и всевъзможни пътища за "промяна" на съдбата?
Дори и да не ми се беше случило въпросното събитие, което промени гледната ми точка относно свободната воля, това събитие не промени възгледите ми, че всеки сам е отговорен за съдбата си, и ако искаш в случая , да виновен за нещо.
Да, смятам, че повечето хора искат готови отговори и решения, за това търсят универсалният ясновидец. И преди да ми се случи това събитие, винаги съм питала, не само относно бъдещи събития, а кой ми е пътя, и дали не го правя излишно по-дълъг. Я прочети по-обстойно темата и обърни внимание колко от тук списващите наистина мислят, а повечето все са недоволни от някой. Ясновидците, с които съм се консултирала, не винаги са ми прогнозирали вярно, но с малки изключения, аз харесвам повечето от тях, и за мен, е важно отношението и връзката, която имам с тях, желанието им да помогнат...........а не, че някой не бил познал, чудо голямо, човешко е да се греши.
В този ред на мисли, да, смятам се за различна от останалите, защото наистина търся отговорите, те са в мен, и света около мен, чета, мисля, не разчитам само на ясновидци, приемем ги като помощник, а не че са ми длъжни, различно отношение.....за това, и само 2 пъти съм попадала на некоректни хора. Единият път си беше кармично и урок за мен, вторият път, отново урок, защото не харесах жената още в първият миг и трябваше веднага да си тръгна, а не послушах интуицията си.
Всичко в живота си има причина, Вселената е подредена хармонично, няма случайности.  Въпросът е да се разбере защо се случва, или не се случва дадено събитие, на какво трябва да ни научи то, как да ни промени и т.н.?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 07:12 от ani27

# 354
Това с врачките ще да е някаква адска автохипноза с фундаментално изключване на всяка следа от собстен разум....Може някой да прерови 3  максимално отдалечени дефилета и необятни пропасти, за да добие телефона на поредната "страшна", но дори да е във форума от сума ти теми назад, да не обръща грам внимание на споделеното относно наглостта, простотията и разбира се  тоталната шарлатания, която задължително върви в комплект с предните чудни качества ,на някоя операторка и съответно да отиде да й снесе куп пари и да се остави да го лъже най-безобразно,въпреки че тук ясно  е споделено за подвизите й.
Както писах преди време,това чудо Людмила Накова засрамва всеки ключар и отваряч на сейфове( виж , тя самата няма грам срам,не е останало място  за него от наглост!)  !Преди още дъх да си поемеш като звъннеш на импулсния(естествено!) телефон на таз "лейди", и тя вече  светкавично те е осведомила за фатално заключения ти късмет и как задължително моментално трябва да се втурнеш да й  занесеш пенсиите на баба си и дядо си, за да те отключи едно хубаво!
Всичко това изтърсено злокобно -мрачно и гаднярски, естествено- с уверение, че ако не й платиш да те спаси, те чакат най-злокобни зловещини!
Невероятната ключарка Накова!!!
Някой от смислените абонати тук беше описал каква интензивна мръсотия се вихри в бърлогата на разбивачката на заключен късмет и портфейли-имам чувството,че дори по телефона я усетих-подчертано злобно, нечистоплътно излъчване!!!Не знам защо ако от психиатрията нехаят ,не вземат поне от ХЕИ да я затворят!
Въпросът е, че тези неща са писани, писани..и пак...все едно нищо...Накова пак е звезда и се вихри.Преди няколко дни написах за безбрежната простотия на Албена Борисова,събираща пари под работния псевдоним "Карла"-казах как ,уж говорихме в скайп, за да ме информира  срещу заплащане за бъдещето ми, а  това чудо ме засипа със свои снимки по гащи в потресни пози, осведоми ме за сексуалните си мераци и се затръшка аз да й кажа къде и с кого щяло да я огрее!Една жена тук писа как заварила "Карла" да се съблича  пред дъщеря й пак по време на такава скайп сесия и въпреки че , освен тази предостатъчна сама по себе си мизерия на канализационно ниво,казах много  ясно, че и грам не се сбъдна от врачуването й (каква изненада!!!) ме засипаха със съобщения на кой телефон да се свържели със същата таз "Карла"!Това беше единственото, което ги интересуваше.Все едно нищичко не е написано за цялата таз простотия, мизерия, безумие.

Много подобна беше и ситуацията  и с нещото, изобличено тук и кръстило себе си  "маг Ели " от Шумен.
Просто.....

Това, което сам си направиш....

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 03:55 от ryannn

# 355
Здравейте чета ви редовно от почти самото начало на темата - имам молба към тези от вас които действително са посетили Ангел от Дианабад нека споделят дали има ефект от посещението при него,каква е тарифата,малко по-подробно за самото посещение (благодаря на Диана в предните две страници Simple Smile )
Относно развързването на късмета момичета хора с твърда тарифа са АБСОЛЮТНИ шарлатанки,моя късмет си е вързан от 3 години според Мария Асенова,но нямам и намерение да я спонсорирам с 600лв. по повод това  Laughing
Чакам с нетърпение края на годината и декември обещавам да застана пред компютъра и да споделя мнение относно почти всички звезди които сме дискутирали в тази тема - както една съфорумка каза нека споделяме мнения не само при първото посещение,но и от позицията на времето.
Благодаря предварително на тези които ще се отзоват на молбата ми  Hug

# 356
didabg аз ще ходя при Ангел утре за втори пьт .Срещата ми с него бе интересна , за него чух     от моя позната от фб която ходи при него да си развьрзва кьсмета и тя е сьс заключен като теб  .Обадих му се миналата седмица за да запиша час за тази тьй като бях заета ,но като ми вдигна без да сме говорили каквото и да е ми каза веднага ела ,аз отново опитах да отложа и той пак . Продиктува ми адреса и трьгнахме с мьжлето . Той гледа на махало ,при вида му ме напуши смях - не вярвам в този метод и ми е смешен  и да не казвам колко бьрзо ми изчезна усмивката когато започна да говори .Безпогрешно ми описа всички болежки и проблеми които ми се случват от три години .Заключи че всичко се дьлжи на две последователни магии които са ми направени .Едната за раздяла ,другата вече да ме затрият от лицето на земята тьй като благодарение на силната ми вяра ,волята ми за живот и справяне с нещата ,позитивното мислене както каза Ангел сьм успяла да се противопоставя на магията за раздяла .Както казва ани 27 много от нещата са в нашите рьце .Сега започвам да ходя при него да ми я отстранява,утре ще ми лее  куршум .Каза ми че такса няма ,кой каквото реши оставя ,ако нямаш не оставяш .Дали ще успеее    да я махне ,ще видим ,ще пиша как се развиват нещата .

# 357
Здравейте чета ви редовно от почти самото начало на темата - имам молба към тези от вас които действително са посетили Ангел от Дианабад нека споделят дали има ефект от посещението при него,каква е тарифата,малко по-подробно за самото посещение (благодаря на Диана в предните две страници Simple Smile )
Относно развързването на късмета момичета хора с твърда тарифа са АБСОЛЮТНИ шарлатанки,моя късмет си е вързан от 3 години според Мария Асенова,но нямам и намерение да я спонсорирам с 600лв. по повод това  Laughing
Чакам с нетърпение края на годината и декември обещавам да застана пред компютъра и да споделя мнение относно почти всички звезди които сме дискутирали в тази тема - както една съфорумка каза нека споделяме мнения не само при първото посещение,но и от позицията на времето.
Благодаря предварително на тези които ще се отзоват на молбата ми  Hug
Ходих при Ангел преди две години, проблема ми беше, че съм разделена с бащата на детето ми, той ме прие и каза че имаме и двамата направени магии от жената с която е. Първия път отидох на място, след това се разбрахме да се чуваме по телефона, защото аз съм в провинцията и нямам възможност лично.
Развали магиите и при проверка по телефона, ми казваше че сме "чисти" и до 3 месеца ще се оправят нещата и ще се съберем.
Три месеца по-късно, жената забременя и се ожениха, две години по-късно не иска да си погледне детето(общото ни дете), нито да дава пари  Peace

# 358
chocolate_Lady ти ме срази  ,поне да я беше понатупала тази гадина .Леле какви хора има на този свят ,направо не ми се вярва - а да те питам  ти защо нищо не предприемаш ? Ако ти си огорчена и вече не ти е сьрце поне заради детето ,а и сама разбираш че той е зомбиран . Как ще и позволяваш да ти сьсипва живота ,вьрни си го

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 16:25 от Диана Миланова

# 359
Диана Миланова, ти наистина ли вярваш на 100%, че имаш магии?Ами ако не е така?

Общи условия

Активация на акаунт