Нова съм във форума,не успях да прочета и много по темата.Искам да ви попитам дали знаете нещо за ходжа Сабри от Айтос,чувала съм добри отзиви за него.По принцип не вярвам много на такива неща,но когато човек има проблем и всичко тръгва назад..Наивно ми се струва и да вярвам на магии и тем подобни,може би е по-скоро завист и злоба,негативна енергия.И изпитах последиците от нея.
Случайно една колежка ми каза,че в града ни има жена,която гледа на карти и отидохме двете.Учудващо за мен тя много точно описа близкото ми минало,каза ми и че имам магия за раздяла с приятеля ми,да я разваля и сме щели да се съберем,но повече не можела да ми помогне.Реших,че няма какво да губя,ако опитам,а и като върнах лентата назад..и аз не можех да си обясня какво стана и защо се разделихме,ние все още се обичаме много,дори и разделени.Един познат ми каза,за ходжата,доволен бил от него.На другия ден още отидох.Останах повече от изненадана защото и той ми каза същите неща,които ми каза гледачката.Допълни и още някои неща,а на никой не съм ги казвала,или само на близките ми приятели.И той ми каза,че имаме магия за раздяла,каза ми какво да направя,чете някакви молитви от Корана и това беше,сега чакам някакво подобрение,каза ми,че трябвало известно време.Ще се радвам ако някой е бил в подобна ситуация да сподели как са се развили нещата и след колко време

Благодаря и се извинявам,ако не съм съвсем по темата