Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 862
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
човек има потенциала и силата да се лекува сам, да си помага сам, и да променя съдбата си, иска се малко повечко усилия и работа. Не изключвам хората с дарба, които помагат на хората, но за съжаление, количеството на злоупотребяващите с дарбата май е повечко.
Потенциал за самолечение? Да, но донякъде. Не напълно и окончателно.
Промяна на съдбата си? НЕ, категорично. Дребни неща можем да променим, такива, зависещи от нас самите. Но промяна.....ако ставаше току-така....би било добре, но....не става. Предначертана е.
И тук логично идват хората с дарба. ДА, стига да не са шарлатани,помагат. Нямаше да има нужда от тях обаче, ако можехме сами да се лекуваме и променяме съдбите си.

# 331
Ето ме пак! За телефонния разговор с Керанка! Само да предупредя, писала съм и пак ще напиша - може да ви гледа по телефона, само ако сте имали преди това лична среща с нея! Това го зная от нея! Сега ми каза същите неща, които ме интересуват, както преди две години - здравословни проблеми и развитие в личен план! Даде ми съвет /аз я помолих!!!!!иначе не дава/ какво да правя! След съвета й преди две години, ефектът беше мигновен, т.е. след седмица нещата претърпяха коренна промяна!  За сегашните резултати ще ви ги съобщя, когато им дойде времето!  bouquet Няма тарифа, аз ще й изпратя пари с пощенски запис, колкото си преценя! Абе, хайде хаирлия да е!  Hug

# 332
човек има потенциала и силата да се лекува сам, да си помага сам, и да променя съдбата си, иска се малко повечко усилия и работа. Не изключвам хората с дарба, които помагат на хората, но за съжаление, количеството на злоупотребяващите с дарбата май е повечко.
Потенциал за самолечение? Да, но донякъде. Не напълно и окончателно.
Промяна на съдбата си? НЕ, категорично. Дребни неща можем да променим, такива, зависещи от нас самите. Но промяна.....ако ставаше току-така....би било добре, но....не става. Предначертана е.
И тук логично идват хората с дарба. ДА, стига да не са шарлатани,помагат. Нямаше да има нужда от тях обаче, ако можехме сами да се лекуваме и променяме съдбите си.
Принципно и аз мислех, като теб, че съдбата не може да се променя и всичко е предопределено, но ми се случи нещо, което повечето казваха, че категорично няма да се случи, или има малка вероятност, или няма да е в този вариант/не желая да конкретизирам/......просто прекалено много го исках, и стана......и знам, защо се случи, за да ми е за урок, защото не вярвах, че съдбата може да се променя......като ти дойде времето ще го осъзнаеш и разбереш.....да не се повтарям, че го писах скоро, но както казва една приятелка: "Зеланд е велик", избираш си една възможност от пространството на Варианти и я реализираш.....е, не е толкова елементарно, иска промяна в начинът на мислене и поведение, но не е невъзможно Wink
И, да наистина вярвам, че човек има потенциала да  се лекува сам, да си помага сам, и променя съдбата си, всичко е в него, но си иска работа и труд. Всички хора имат дарба, само където не са я развили.

# 333
  • София
може да ви гледа по телефона, само ако сте имали преди това лична среща с нея! Това го зная от нея!

Когато аз се консултирах с Керанка по телефона, не ми е казвала това условие. Не съм ходила при нея на лично посещение. И мен ме посъветва да прав някои неща. Интересното е, че не ми поиска имена и рождени данни, а започна да ми говори. Но за двама души ми поиска имена и рождени данни.
В очакване съм за резултатите и предсказанията й.

# 334
може да ви гледа по телефона, само ако сте имали преди това лична среща с нея! Това го зная от нея!

На мене също не ми каза, че е трябвало предварително да имаме среща. Поиска ми рожденна дата, но име не ми е искала.

# 335
 Wink Запис

# 336
MayaN дано всичко ти е ок и да ти се случват само     хубави неща .Би ли ми дала телефоньт на Керанка ,твьрдо сьм решила да открия жената която си вьобразява че ще разполага с живота ми и ще ми се меси в семейството .Как става гледането при нея  когато е по телефон ,как се праща таксата и .

# 337
Да и аз Peace ако може да  напишеш по подробно как става и дали се чака ,колко и как го взима ?

# 338
Здравейте,момичета!
Някой от вас дали се е консултирал с Людмила Накова и ако да,какви са ви впечатленията?
Вчера и звънях и ми каза,че това,за което питам,ми е по съдба,но съм имала родово проклятие и заключен любовен късмет.За да премахне проклятието и да ми отключи късмета,ми поиска триста лева(това е с цената с отстъпка,иначе щяла да е по двеста на ритуал).Честно да ви кажа,тези пари са ми много.А и след като ми е по съдба,защо трябва да правя ритуали,значи така или иначе ще стане.
Та много ви моля,споделете мнения,ако имате.

# 339
Здравейте!
Някой ходил ли е при Таня от Ребърково?
Моля, споделете!
БЛАГОДАРЯ!

# 340
ancholina на мен не ми звучи добре сумата      която ти е поискала,и аз сьм с подобен проблем  но човека при когото отидох   не ми  поиска никакви пари за развалявето на гадориите ,естественно че ще оставя но колкото аз имам вьзможност .Такива цени ме карат да мисля че човека работи за заплата а не в помощ  на хората

# 341
  • София
Здравейте!
Някой ходил ли е при Таня от Ребърково?
Моля, споделете!
БЛАГОДАРЯ!

В една от темите много подробо съм описала как стоят нещата за Таня от с. Ребърково!!! Четете!

# 342
Хайде бе, все им се привиждат заключени късмети и проклятия!!! #Crazy Не им се вързвайте! Може ли да се искат толкова пари! Очевидно е грабеж! Не ги е срам! Ама това сме го говорили. Момичета, това, което знам от хора с такива способности, на които вярвам- за гледане може да има фиксирана сума, но за разваляне на лоши влияния- не се казва цена, никога!!!  Забранено им е! Колкото прецени човекът- може да остави- 5- 10лв, може 20, ако има възможност и реши- може повече. А може и нищо. Ясновидецът или какъвто е няма право да казва сума! Naughty Както ми е казвала една такава жена- "Важното е да е от сърце" Може да са парички, може да е само благодарност, но да е от сърце! Така че - правете си изводите! Peace Simple Smile
Успех в развалянията на лошите неща, но не финансирайте обирджийки! Hug

# 343
В предните теми се обсъждаше 1юдми1а Накова, но отзивите като, че не бяха по1ожите1ни, а и тези суми които иска това не е норма1но. Какви са тези отстъпки които прави?
Това са кожодери и се подиграват с хорското нещастие.
ancholina, консу1тирай се и с някой друг, тази 1юдми1а знае 1и как се изкарват парите, та и отстъпки  праве1а.
Сигурна съм, че такива хора като тази 1юдми1а, нямат дарба да разва1ят, а са амбу1антни търговци и с1ед това го отнасят и остана1ите.

# 344
Ами,ако знаете някой друг,кажете,може и на лични.
Иначе Людмила ми повтори няколко пъти,че е на легло и издържа син студент последна година право и не може да си позволи да не работи...Явно това обяснява високите и такси.Иначе ми даде и гаранция,че до 45 дни щели да станат нещата,след като ме отключи.При всичките и клиенти било така.

Ще ви бъда много благодарна,ако ми споделите за хора,които развалят такива неща без фиксирана такса.

Общи условия

Активация на акаунт