Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 868
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,момичета!Аз съм нова тук,но съм зарината от проблеми-щом съм стигнала до там да търся врачки!Искам да питам за Анастасия Христова или още маг Асия и казват, някой знае ли нещо за нея,защото не намирам почти никакви коментари?Благодаря

# 406
Ама че шарлатани , вече никакви гледачки . Ходихме при леля-баба на Азис, нищо не позна /ама това беше преди 3 години / накрая само каза имате магия струва 500 лв. Е и без разваляне на магии се оправиха нещата .Единствено бих повярвала на астролог - ходила съм при Оксана и онлайн при Адриана / но тя нищо не позна / и за леене на коршум.
Tsvetelina, честит рожден ден! Много усмивки, сбъднати мечти и повече да нямаш нужда от гледачки или врачки   bouquet
Аз съм същата зодия и много се интересувам от астрология. Ходих и при Адриана Вотей, но до момента нищо не позна. Ти пишеш същото. Съвсем нищо ли не се е сбъднало от прогнозите и?
Вече започвам да се отчайвам  Cry

# 407
Здравейте ! Не мога да изпусна шанса, да ви позабавлявам с моето изживяване днес, както и аз се смях от сърце. Не знам как се навих, аз трудно се решавам да ходя на гледачка, по телефона - да, но път да бия - трябва да съм много убедена  Laughing та, една приятелка ме навива от 2 месеца да ходим при (ако някой е чувал въобще) леля Райна от Микрево. Влизам аз и тя ме пита: ти за какво си?!, пък аз отговарям - ами ти ми кажи  Laughing Поиска ми конец от мен, сложи го в един изключително мръсен буркан, пълен с вода и ме почна - имаш направена магия от бивша твоя приятелка, руса, взела ти е дреха на празник и ти е съсипала живота, за това живота ти е пълен ад !! аз се вцепених, казвам - няма такова нещо, може да съм имала някаква такава приятелка, може да ми е направила нещо,  но определено живота ми до сега е бил доста добър, не прекрасен, но на кого е такъв?! и така, за да е пълна картинката изкочи и някаква дребна мургава до тази и те 2 ми въртят магии и си държи на нейното, та чак глава ме заболя да мисля кои ще да са. Продължихме с това, че приятелят ми ме лъже всеки ден и за всичко, че е ужасен човек и всички го ненавиждат, заради ОТВРАТИТЕЛНОТО му отношение към мен - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !! и най-важното, ние сме разделени от януари тази година, но ето това забележете не го видя, за сметка на всекидневните му лъжи  Laughing Пита ме: брат ли имаш или сестра?! Е, хайде сега, виждаш, че русата ми приятелка ми е взела БЕЖОВАТА блузка  Laughing, но не виждаш дали имам брат или сестра  Laughing После ме засипа от болести, яйчници, адски нередовен цикъл, камъни в бъбреците - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !! И като капак на всичко,(нали до сега всичко това ми го казва, защото само тя може да ме спаси от ужасната ми съдба, с няколко ходения до нея за по 20-30 лв иначе продължавам с мъките си  Laughing) казва, че ако не вземем мерки много бързо и родителите ми ще продължат със скандалите и неразбирателствата, е тогава вече много ме ядоса, попитах още веднъж, че може и аз да не чувам правилно - искате да ми кажете, че ако не ви се доверя и не започнем по възможно най-бързият начин с вашите методи, че моите родители ще редуват скандал, след скандал?! и леля Райнето казва: да !! ще има много тежки последствия !! Е тогава щеше да я удуша ! Баща ми почина преди 2,5 г, когато и го казах, направо ми посочи вратата, че посещението ми било приключило  Laughing Разказах смешно-глупавото ми преживяване, защото се питам - интелигентни, в бързо, развиващ се свят и не спираме да храним - мързеливите, нарекли се гледачки, та чак ги и редуваме !! Аз отдавна не вярвам, че наистина има човек с дарба, които наистина да вижда дадени събития, но не знам дали исках да убедя сама себе си или пък тайничко се надявах в бедната къщичка, да има женичка, която да е поне мила и  да не ме кълне  Laughing ахх забравих финала - ти никога няма да се ожениш и да имаш деца, никога !! ето Бог има и ти ще видиш ... олее настръхнах, чак ме хвана яд, че я търпя. През всички, които минах, мога да се доверя, да разчитам и искрено да благодаря на Емилия и Ани от Пловдив !! Всички останали, ме връткаха докато им се изчерпа торбата с лъжите и даже спряха да си вдигат телефоните. Успех на всички Ви !  Hug

Ако перефразирам Йовков-"Боже,колко простотия има по тоя свят, Боже!"..
И понеже за пореден път има питане за Анастасия от Младост,подвизаваща се и като Ассия(естествено,със саморъчно позиционираната за смайване и разкош  титла "маг" отпред) , за пореден път казвам -тя също не прави изключение от горната сентенция.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 18:45 от ryannn

# 408
От единадесета тема:

Дана 0896179249
Хайрие 037092524
Мария 090063003
Найме Хасково 0885781992
Ина София 029892693
Себа Шемшево 0886399234
баба Мария 032247286;0898239022
Маргарита Варна 0885053683

# 409
От дванадесета тема до тук:

Катя 0878291833
Ивайло Аянски 0887679250
Цецка Надежда 2 0886076820
Майя Борисова Враца 0885960154
Живка Люлин 5 0887387703
Керанка Русокастро 0899155482
Махмуд 0887389968
Веска Ковачева Джулюница 0887341608;0877802567
Стефка Коларова Генерал Тодоров 0886160548
Милка Караисен 061322758
Даниела 0877551708
леля Веска Княз Борис 0892099084

Скоро бях при Цецка.Гледа на карти и кафе.Таксата и е двадесет лева.Не съм очарована.По-скоро се закачи за нещо,което кажа и го повтаря.Всичко ми било наред,само в любовта не ми вървяло,ама аз си го знам.Много ме мислел,все в такъв стил и бяха предсказанията...Иначе голяма гаранция,че ще се върне.Ама гаранция-Франция,на такива гаранции хич не вярвам.И една билка да го привлечем-още тридесет лева.И после като се върнел,трябвало да ида да го заключи с катинар.  ooooh!
Ама като съм ненормална,кой ми е крив???

# 410
ramikm,
Това, което ти се е случило не е весело, съжалявам. Дори може да бъде много опасно. Не е важно , че не е познала. По - важното е, че е произнесла тези неща, навлизайки в полето ти. Разбирате ли, как такива хора могат да прекодират съдбата ви, ОЗВУЧАВАЙКИ подобни предсказания. Тези неща наистина могат да се кодират в полето като нова съдба. Преди време пак писах да внимавате с такива лели, баби и да не им давате възможност да правят подобни "заклинания."
Ето едно кратко филмче, което доказва, как произнасянето само на една дума, от хора обучени да навлизат във фините тела, могат да лекуват рак за 3 минути.
http://www.youtube.com/watch?v=apSyjRDQbps

# 411
  • София близо до Витоша
Ама че шарлатани , вече никакви гледачки . Ходихме при леля-баба на Азис, нищо не позна /ама това беше преди 3 години / накрая само каза имате магия струва 500 лв. Е и без разваляне на магии се оправиха нещата .Единствено бих повярвала на астролог - ходила съм при Оксана и онлайн при Адриана / но тя нищо не позна / и за леене на коршум.
Tsvetelina, честит рожден ден! Много усмивки, сбъднати мечти и повече да нямаш нужда от гледачки или врачки   bouquet
Аз съм същата зодия и много се интересувам от астрология. Ходих и при Адриана Вотей, но до момента нищо не позна. Ти пишеш същото. Съвсем нищо ли не се е сбъднало от прогнозите и?
Вече започвам да се отчайвам  Cry

Мерси за пожеланията , ходила съм и при Оксата , всичко позна ! Доволна съм от нея, но дава прогнози до 4 години

# 412
  • София близо до Витоша
хахахах те всички започват с имаш магия , и веднага след това трябва да я премахнем.Дай 200 лв

# 413
хахахах те всички започват с имаш магия , и веднага след това трябва да я премахнем.Дай 200 лв
Е, не всички казват така.
 Как на мен един не ми каза, че имам такава?

# 414
Сара, знам че това е жалко, но аз се забавлявам, защото съм абсолютно сигурна, че тази жена няма никакви способности ! Wink Това си е чиста психо атака, при такива мързеливи създания. Опитва се да те предразположи, чете по лицето ти и ако има попадения - стой та гледай филма  Laughing Аз влизам и тя ме пита - за какво съм дошла, ами ако много "вижда", няма нужда да и казвам, абе тя ме заля с глупости - нямаше нито едно попадение, поне едно да беше .. а моята приятелка къде ме заведе там, чупи яйца вече 3 месеца и ефект нулев, ама и вярва. Тя и разкаже какво се случва и бабката това и чака - ето ти тази билка, довечера яйцето и всичко ще е наред, а аз се питам - кога ?!  Shocked Да си призная честно, аз малко се изплаших, както казваш ти, щото тя направо си ме кълнеше, но веднага се обадих на Ани, да ме посъветва и успокои Simple Smile Прибрах се, изкъпах се, отидох на църква, измих се със светена водичка и се почуствах, много по-добре Simple Smile Но повече на такива баби - НЕ ХОДЯ !!

# 415

Ани те е посъветвала много добре, ramkim. Изчистила си се от негативните въздействия.

Ето още едно интервю със Сал Ракели. Току- що го гледах. Много ме впечатли. Сал казва, че когато преминем в четвърто измерение няма да имаме нужда от медиуми и ясновидци, защото ще развием тези способности. Да му мислят бабите как ще преживяват. Joy
http://ascension.bg/bg/video-bg/85-video-bg/114-three-earths-bg

# 416
Бях забравила за този клип, който знам отдавна.

Споделям го със съфорумките, които пишат толкова полезни неща.

Всички, които са тук ще го разберат. Хората дори са го кръстили ''Студеното гадаене''...

Вижте и ще разберете...Simple Smile

https://www.vbox7.com/play:4a6734a6

# 417
Искам да направя един хороскоп при Ани. Преди време й се бях обаждала, пратих й на смс имейла ми, да ми прати нейния и съответно аз да си изпратя данните, но отговор така и не последва  Thinking Някой може ли да ми даде имейла й, за да не й звъня пак?

# 418
При много гледачки ходих, наслушах се на какво ли не, но нито една от тези при която бях - нито започна с това, нито ми каза по късно, че имам магия.Нито една.
Нито една от тях не ми поиска пари да ми оправя живота, нито една не ми наложи да ходя отново при нея, защото еди какво си...съм можела да променя.
Чета ви и се чудя - само при мен ли е така.
Минаха повече от 2 месеца от старта на ходенето ми при тези жени - вече мога да конкретизирам коя е била най -точна в прогнозите за събитията.
Стефка и Ина са безспорните фаворити, отчасти и леля Искра.
Ако ми стане скучно пак бих отишла само при тях.
Но не го разбирам аз това с магиите....никога при мен не е ставало въпрос за подобни неща, или иглеждам като човек, който няма да се върже на подобни неща и добре ме преценяват или съм попадала на свестни жени...верно, избирах ги все едно ще ги назначавам на работа...не съм ходила при всяка просто щото някой е казал еди кво си за тях ! Hug

# 419
  • Талант на 2012,2013 г.
ramikm,
Това, което ти се е случило не е весело, съжалявам. Дори може да бъде много опасно. Не е важно , че не е познала. По - важното е, че е произнесла тези неща, навлизайки в полето ти. Разбирате ли, как такива хора могат да прекодират съдбата ви, ОЗВУЧАВАЙКИ подобни предсказания. Тези неща наистина могат да се кодират в полето като нова съдба. Преди време пак писах да внимавате с такива лели, баби и да не им давате възможност да правят подобни "заклинания."
Ето едно кратко филмче, което доказва, как произнасянето само на една дума, от хора обучени да навлизат във фините тела, могат да лекуват рак за 3 минути.
http://www.youtube.com/watch?v=apSyjRDQbps

Клипът ме впечатли много. Благодаря, че го сподели. Hug

Общи условия

Активация на акаунт