Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 862
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
При много гледачки ходих, наслушах се на какво ли не, но нито една от тези при която бях - нито започна с това, нито ми каза по късно, че имам магия.Нито една.
Нито една от тях не ми поиска пари да ми оправя живота, нито една не ми наложи да ходя отново при нея, защото еди какво си...съм можела да променя.
Чета ви и се чудя - само при мен ли е така.
Минаха повече от 2 месеца от старта на ходенето ми при тези жени - вече мога да конкретизирам коя е била най -точна в прогнозите за събитията.
Стефка и Ина са безспорните фаворити, отчасти и леля Искра.
Ако ми стане скучно пак бих отишла само при тях.
Дай повече инфо за тази Стефка,та да видим на нас какво ще ни каже,щом ти е фаворит!
Много ми е интересно,защо така ревностно си ги пазите само за вас?/визирам и mila16/
Нали и вие от някъде сте се добрали до координатите им?
Форумът е за споделяне,ама не съвсем май.

# 421
  • Пловдив
От много време само чета темата, но не се сдържах!
mireto ако си беше направила труда да потърсиш назад в темата, вместо да пишеш заядливи постове, щеше да видиш, че телефонният номер на Стефка го има на предната страница.Ама уважавайте малко чуждия труд.

# 422
А тези Стефка и Ина по телефона дават ли информация?

# 423
ако може и без пари........
Хора искате помощ, а не сте склонни да дадете нищо в замяна.

# 424
Някой има ли имейла на Стефка.Преди време попитах за Фатме от с.Тънково,но никой не отговори.Все пак някой да е ходил при нея.  bouquet

# 425
Момичета,за едно нещо не съм съгласна с вас,темите вече са 12 всяка с по 50 страници мислите ли че мога имайки дете,домакинство и т.н. да седна да чета толкова много само за да намеря 1 име което ме интересува.Ако не ви се иска да отговаряте когато някой пореден пита направете тогава в началото на всяка тема един списък със -Много добри ясновидци според коментарите и лоши ясновидци.Така ще бъде лесно и на нас и на вас.И т.к. все пак 3 теми прегледах а за повече нямам нито време нито нерви ако някой знае случайно нещо за Михаела Маринова (туркинята от Перник) и Михаил от Чирпан,благодаря

# 426
От много време само чета темата, но не се сдържах!
mireto ако си беше направила труда да потърсиш назад в темата, вместо да пишеш заядливи постове, щеше да видиш, че телефонният номер на Стефка го има на предната страница.Ама уважавайте малко чуждия труд.
Хайде почна се!
А ти знаеш ли за коя Стефка става въпрос,че те не са една?Никъде не се споменава.
Разбира се,че не тази на която са написани координатите от Генерал Тодоров,а за Стефка от Сливен например питам аз!
И за сведение със Стефка от г.Тодоров съм говорила по скайп,така че начините за връзка с нея отдавна ги знам.Лично не съм очарована толкова,ако става въпрос за въпросната личност.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 17:46 от mireto

# 427
http://www.youtube.com/watch?v=A19EHDBsRI4&feature=relmfu

Здравейте, ходил ли е някой при този човек? Доста интересно и полезно ми се струва.

# 428
Здравейте,

Ако някой , при броженията си, се е озовавал в приемната на Живка от Люлин, би ли споделил за майсторлъка й, моля и най-вече в каква степен предсказанията, които си е напазарувал от нея са се сбъднали  реално впоследствие?

Благодаря.

P.S.Ако ще е полезно за някого-Дияна/Диди от Зона Б-12-отключва късмети и портфейли,докато обслужва пералнята си и  разказва ,срещу добро заплащане, неща за бъдещето, които никога не се случват

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 19:40 от ryannn

# 429
Някой има ли имейла на Стефка.Преди време попитах за Фатме от с.Тънково,но никой не отговори.Все пак някой да е ходил при нея.  bouquet
Стефка от Генерал Тодоров не отговаря на мейл и не желае комуникация през интернет, опитах да се свържа с нея преди няколко месеца - първоначално ми беше казала да й напиша на мейла въпроса и снимка да сложа, после каза че нямала интернет, на трето обаждане, каза че приема само лично и не дава отговори нито по телефон, нито онлайн  Peace
Иначе преди година два или три пъти се свързах с нея по скайп ....
Мейла е: cte_co@abv.bg

# 430
  • Sofia
Дори и на първа страница да са всички контакти, пак ще ни пишете на лични с въпроси за телефони - да попитам тогава - как разбрахте за Стефка или други, за които питате. Дори едно търсене в гугъл за по-малко от минута ще ви даде правилната тема в бг мама, но... нали е по-лесно някой друг да свърши работата вместо нас....

# 431
Здравейте, рядко пиша тук, но изчерпах всички други варианти. Опитвам се да намеря врачката Айше Мехмедова при Халите, телефона който имам не е актуален. Sad Някой може ли да ми даде телефон или да ми каже някакви други координати. Ходих и на адреса, при Халите, но за съжаление входа беше заключен и не можах да вляза, вече няколко пъти. Моля ако някой може да ми помогне да я открия да ми пише на лични.

# 432
ако може и без пари........
Хора искате помощ, а не сте склонни да дадете нищо в замяна.

Не ме разбра....излишно е заяждането в случая!При мен парите не представляват никакъв проблем,а това,че няма на кого да оставя детето,за да пътувам до София/до там са ми 300 км./.Търся добра врачка,която може да ми даде информация по телефон,скайп,писмо....което естествено,че не съм и помисляла да е безплатно!

# 433
Здравейте, рядко пиша тук, но изчерпах всички други варианти. Опитвам се да намеря врачката Айше Мехмедова при Халите, телефона който имам не е актуален. Sad Някой може ли да ми даде телефон или да ми каже някакви други координати. Ходих и на адреса, при Халите, но за съжаление входа беше заключен и не можах да вляза, вече няколко пъти. Моля ако някой може да ми помогне да я открия да ми пише на лични.

Някой в предишна тема беше писал, че е починала  Sad

# 434
Momicheta ima li niakoi koito e polzval uslugite na Hamid ot Plovdiv.Ako moje vpechatlenia ot nego.

Общи условия

Активация на акаунт