Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 546
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ramikm  Hug много ти благодаря за времето и инфото, успех и на теб   bouquet

# 481
Именно .. Исмаил прави амулети, за да те предпази и ако има нещо направено, да ти го развали. Иначе моя приятелка, отиде при него, с желанието да и помогне, като раздели момчето, в което беше влюбена и неговата приятелка. Исмаил отказа. Отоговорът му е бил - никой няма право да се намесва и да обърква живота на другите, след като някой ще бъде наранен и ще навлезнеш в неговият личен живот ! Когато бях при Ейваз, ми каза - ти направи това, остави другото на мен, аз ще оправя нещата - не искам да цитирам дословно, че направо настръхвам, но това си беше чист опит за магия Wink

# 482
  • София
Именно .. Исмаил прави амулети, за да те предпази и ако има нещо направено, да ти го развали. Иначе моя приятелка, отиде при него, с желанието да и помогне, като раздели момчето, в което беше влюбена и неговата приятелка. Исмаил отказа. Отоговорът му е бил - никой няма право да се намесва и да обърква живота на другите, след като някой ще бъде наранен и ще навлезнеш в неговият личен живот !
Евала, ашколсун, Машала:) Написано с най-голямо уважение
Но пак не мога да разбера защо така инфото е различно, едни казват, че този в долни воден правел магии, други казват, че категорично не прави и отказва. Гложди ми, че някъде има объркване. Мария Папазова праща всичките си пациенти с магии при младия в Долни воден.

# 483
x_diabet_mama Благодаря ти, че си отделила от времето си да напишеш такъв изчерпателн пост!!!

Аз съм човек, който винаги подхожда с разбиране и уважава чуждото мнение.

В случая моето мнение в голяма степен е различно от твоето...но не е задъжително да мислим еднакво.

Пак подчертавам, че това, което написах в предните си постове е в най-общ аспект.

Не искам светкавично забогатяване, а разрешаване на сериозни бизнес проблеми.

Относо магиите- всеки си има виждане. Аз съм прочела много литература, била съм свидетел на доста неща. Мисля че има магия и магия...в случая пък, когато е за бизнес, финансово благополучие, ни най-малко не се нарушава нечия воля, когато правиш нещо сам за себе си.

Това разбира се е моето лично виждане, с което не ангажирам никой. Simple Smile

# 484
Звучи съвсем като да е Оксана, вдовицата на Иван Станчев- гугъл  раздава   телефона й на всеки, който го попита.
[/quote]
 Grinning  Grinning Ама наистина съвсем щедро раздава телефона и' Обаче и аз съм чувала, че не е добра и не разбира особено.
Като говорим за асторлози има един Иво (в София е, но не знам друго), от който моя приятелка е доволна. Но както е ясно от 12 поредни теми едно мнение не е достатъчно.  Crossing Arms Някой да има впечатления от него?

# 485
  • София
allforone Не е така, ще ти кажа защо. Парите в света са ограничен ресурс, когато ти поискаш да се дадат на теб, ще бъдат взети от друг, сиреч нарушаваш съдбата на друг човек, няма как да се случи това твое желание без да ти се прикачи енергийна сила /дух/ и пак казвам, ще трябва да му платиш в бъдеще скъпо и прескъпо. Но си права, всеки е тук да ползва главата си и както казах да пада и става докато му уври. Пожелавам ти това което искаш да ти се сбъдне, САМО ако е добре за теб и да имаш цялата мъдрост да знаеш какво да си поискаш  Hug

Звучи съвсем като да е Оксана, вдовицата на Иван Станчев- гугъл  раздава   телефона й на всеки, който го попита.
Grinning  Grinning Ама наистина съвсем щедро раздава телефона и' Обаче и аз съм чувала, че не е добра и не разбира особено.
Като говорим за асторлози има един Иво (в София е, но не знам друго), от който моя приятелка е доволна. Но както е ясно от 12 поредни теми едно мнение не е достатъчно.  Crossing Arms Някой да има впечатления от него?
[/quote]
Да нямаме обща приятелка  Laughing , не съм ходила, но и аз като теб същото съм чула. Канех се, но само от любопитство защото май бил добър в преражданията.

# 486
Добър в преражданията? Става все по-интересно и интригуващо! За първи път чувам, че от хороскоп може да се разбере нещо за преражданията. Чела съм интервюта с Алена, която разказва за своите минали животи, но не ми е хрумвало, че астролозите се занимават с друг извън настоящия живот Thinking Да видим други какво ще кажат за него.

# 487
  • София
Е как, това е една душа, физическото прераждане не прекъсва линията, виждат и напред и назад, но Илияна например е специализирана в семейната астрология и й е по-трудно да разчете картата в други специализирани аспекти. Алена обаче е и номеролог!

# 488
х_diabet_mama Peace в подрепа на написаните от теб неща.
Само да допълня, че в живота е предопределено колко да получите: пари, любов, здраве. Може да го получите на куп, може и на порции, изчерпите ли си лимита, няма от къде.....не знам дали обясних ясно......магии не магии няма да получите повече. Парите са вид енергия, искате да ги получите, ок, но във Вселената няма безплатен обяд, за това ще трябва вие да дадете нещо в замяна Winkправейки ритуал за тях, вие един вид сключвате сделка, но не знаете какъв ще е вашият дан в замяна, дали няма да е нечие здраве, любов........и после хората се чудят какво става с живота им и т.н. Внимавай какво си пожелаваш Wink Нищо в живота не е случайно, в смисъл случването или неслучването на конкретно събитие, има си причина, но хората трудно разбират и осъзнават това, тях ги вълнува крайният резултат, за съжаление.
 За Илияна Мергелова ли става въпрос? Знам, че е добра в синастриите. А. Вотей е чудесна при четенето на миналите животи по натала.

# 489
каква е цената на хороскопа при илиана, ако някой знае благодаря

# 490
Ани 27, много интересни и увлекателни неща разказваш. Със сигурност има какво да се научи от теб.  bouquet

# 491
  • София
Илияна Магерова, да ето тук намерих нейн тел http://lioncheto.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html .
Мисля, че е 50 лева при нея, но не съм сигурна, последно я чух ден преди да родя да я питам кога ми е добър ден за спешно планирано секцио, час след като ме оперираха по спешност ми писа , че днес ми е отличен ден  Joy Joy наистина всичко мина отлично като по вода, въпреки стотината ми болести и страховете на докторите.

# 492
# 493
# 494
GERBER  относно първия линк- дали това не е Вили от предаването ''Пентаграм'' по Канал 3. Не съм сигурна как ѝ беше фамилията, но мисля че е тя. Снимка няма, за да с еуберим. Онази е по-млада с тъмна коса.

Относно втория линк, това мисля че е Вили, която приема на Пиротска. Скоро мисля да я посетя, Днес говорих с нея. Направи ми добро впечатление по телефона. 30лв. ѝ е тарифата за един час консултация. Може да се пита за неограничен брой други хора.

Общи условия

Активация на акаунт