Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 444
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
  • София
bellezza80 аз също мисля да ходя при тази Вили- Вили здравкова.

Похвали ми я позната на мояр приятелка. Не сме особено близки, за да ми сподели подробности, но каза, че е била само веднъж при нея преди около две години. Била много конкретна и повечето от предсказаните ѝ неща се сбъднали в посочените от Вили срокове. Спомена ми и че говорела с имена.

Коректно подчертавам, че друго мнение освен това за Вили не съм получавала.

Етоя е въпросната Вили:

http://mail.duma.bg/duma/node/9073

Ако и ти отидеш, моля те сподели отзиви.

Май изгрява нова звезда Simple Smile

# 526
да, и аз прочетох само едно мнение и затова попитах, ако има хора, които са я посещавали. говорих с нея по телефона - добро впечатление ми направи, но не знам...всичко е много индивидуално. ако отида , ще споделя;)

# 527
  • София
да, и аз прочетох само едно мнение и затова попитах, ако има хора, които са я посещавали. говорих с нея по телефона - добро впечатление ми направи, но не знам...всичко е много индивидуално. ако отида , ще споделя;)

За да си запишеш час само ли говори или ти каза нещо за бъдещето?

# 528
Mislja ne  e tazi jena. Onazi neshto pisheshe draskanici i govoreshe s murtvi. taka razbrahme che muja mi e imal brat. tja kaza chakaite da doide brat mu. az reshih che e shrlatanka i ne slushah mnogo.no vposledstvie razbrahme, che ima pochinal brat, za koito ne sme znaeli. kazvam vi neverojatna jena.

# 529
А координати на тази Вили имаме ли? Simple Smile

# 530
говорих с Вили за час, но нещо не ми беше удобно с моя график, и затова допълнително ще звънна...ако реша. иначе не съм сигурна, че отговаря на въпроси по телефона;)

# 531
  • По света и у нас
      Тази Вили, според мен, е поредната печалбарка. Simple Smile Някой направи ли си труда да прочете интервюто с нея в пуснатия по-горе линк? В края на 2010 г тя твърди, че ще имаме президент-жена. Това е предостатъчно доказателство за "способностите' й.

# 532
Намерих телефон из интернет пространството на Наташа Ковачева , незнам дали става въпрос за същата жена. Не съм ходила при нея и немога да коментирам.
Ето какво намерих:
"Феномена Наташа Ковачева гледа на яйце, разваля магий приема в гр.Кресна GSM/0896-117-961"

lindzi_ link, явно не е въпросната Наташа от Руски паметник, за която пита sluncheva_kosica!!!! Момичетаааааа, дайте да се напънем и да я издирим тази девойка!   bouquet

# 533
az shte hodya na mjasto da ja potursja i shte pisha Simple Smile stiskaite palci Simple Smile

# 534
     Тази Вили, според мен, е поредната печалбарка. Simple Smile Някой направи ли си труда да прочете интервюто с нея в пуснатия по-горе линк? В края на 2010 г тя твърди, че ще имаме президент-жена. Това е предостатъчно доказателство за "способностите' й.

Винаги е чудесно като правят тези  предсказания в публикации.Голям автогол е за тях, защото така нещата неизменно лъсват, но пък те се изкушават да го правят и  така да изглеждат важни и най-вече достатъчно значими-известни, щом пишат за тя и съответно да добиват клиентела по този начин.
Досега няма нито една, която е казала нещо пред медиите-било то за изчезнало дете,което обявява ,че било затворено еди къде си, но щели да го намерят живо "до три", а  после патоанатомите доказват как детето е било мъртво още преди въпросните нелепи дрънканици.Или пък  за избори..., което после времето да не е доказало като поредната глупост  и категорично невярно.Разбира се , те винаги извъртат, ако има нещо, в което са факири-именно това е-ако са казали , че ще вали дъжд, после заявяват-ето, казах аз за наводненията и как ще се издавят хора.Жена -президент?Оо, ми , ето нали Кристалина Георгиева стана еврокомисар!
Има една латинска сентенция : "Думите отлитат, написаното остава!"
И слава Богу, поне тези, които търсят  смисленост и обективност, могат да проверят такива публикации с "предсказания" и да си направят изводите.
За жалост, паметта е краткотрайна.
След невероятния резил и изобличение в национален ефир на Боряна Тотева ,например, след прагматично-хитро и впрочем съвсем кратко( дори не се наложи да изчаква дълго) снишаване,на принципа "всяко чудо( резил) за три дни",  тя отново с пълна сила разказва  за себе си в статии и тв интервюта как е чудесна,не искала такива суми от хората и не говори глупости( беше заснета с камера как точно тези неща практикува).И разбира се, хората си се тълпят пред стаите, които наема в долнопробни хотели, при обиколките си из страната.

Конкретно при тази Вили бях преди около година.
Познаваемостта й при мен беше същата  като  на предсказанията й във вестника.
Не е много обсъждана и позната тук и това ще й заведе клиенти.Преди събираше по 30 лв на калпак.
Дано при хората оттук, които ще й ги дадат,да бъде различна и да им даде информация, която в бъдеще да се окаже вярна.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 18:19 от ryannn

# 535
Момичета, искам да Ви попитам нещо, защото няма друг, свен Вас, който да ме насочи добре. Simple Smile

Предвидила съм няколко ''ясновидрски-визити'' в скоро време. Понеже отдавна не съм ходила на ''живи срещи'' искам сега да запиша всичките консултации с телефона си.

То е ясно, че скрито мога да го направя, но тогава не съм убедена в качествето на записа, който ще остане(не съм с някакъв свръх-телефон).

Мисля си, ако кажа, че искам да си запиша разговора и си го сложа пред мен, как ли биха реагирали ясновидките? Само за Искра мисля че съм чела назад в темите, че позволява.

Така, когато си го имам, после ще мога да го слушам обстойно и анализирам.

Вие процедирали ли сте досега така? Какво ви е мнението?

# 536
Момичета, искам да Ви попитам нещо, защото няма друг, свен Вас, който да ме насочи добре. Simple Smile

Предвидила съм няколко ''ясновидрски-визити'' в скоро време. Понеже отдавна не съм ходила на ''живи срещи'' искам сега да запиша всичките консултации с телефона си.

То е ясно, че скрито мога да го направя, но тогава не съм убедена в качествето на записа, който ще остане(не съм с някакъв свръх-телефон).

Мисля си, ако кажа, че искам да си запиша разговора и си го сложа пред мен, как ли биха реагирали ясновидките? Само за Искра мисля че съм чела назад в темите, че позволява.

Така, когато си го имам, после ще мога да го слушам обстойно и анализирам.

Вие процедирали ли сте досега така? Какво ви е мнението?

След поредицата изобличения на операторки в "Господари на ефира" и  някои новинарски емисии, имаше период, в който ме караха да оставям  телефона си надалеч от мястото,на което са ми извършвали предсказанията си или са ми искали пари , за да ми оправят живота,макар че не ме е спохождало никога намерението  да увековечавам словата им на запис.
После, през летния сезон , се поуспокоиха,докато "Господарите" бяха във ваканция и не се озъртаха дали верните им слова и търговски оферти за разваляне на магии биват записвани.

# 537
Момичета,ходих при Латина доволна съм,позна всичко от моето здравословно състояние без да преувеличава както го правят някои и без да допълва това което не съществува,точно и ясно.Позна моите пристрастия,моята същност моите интереси за моята връзка с мъжа ми.За бъдещето каза много неща,дано се сбъднат,но нищо не казва конкретно с дата и период,гледа и на мен и веднага след това на моята приятелка,която също остана наистина изумена от нейните познания т.к. тя си има разни неща в живота които няма как да се видят и да се налучкат ако си некадърник и то от раз.Например,че те сега правят у тях си ремонт и почти е довършен-което е така и други работи.Няма да сгрешите ако отидете,гледа и по снимка,само на деца не гледа заради крехката аура.Да не говорим че има много положително излъчване,много е усмихната млада и те предразполага.

# 538
Само да кажа-имало е някаква жена Динка от Банишора.Видях и доста ужасни отзиви за нея тук по едно време, но така или иначе, хората ходят каквото и негативно да е споделено във форума,та оказа се, че жената е починала, а тъй като телефонът й е публикуван по форуми, продължават да звънят,което не е ок  за близките й
.
Ако някой е имал намерение тя да бъде сред следващите, при които ще ходи, нека да го има предвид.

# 539

СОБСТВЕНИКЪТ НА "СПА МУСИТА" И ЯСНОВИДЕЦ БОРИСЛАВ КАРАДЖОВ Е СРЕД ЗАДЪРЖАНИТЕ ВЪВ ВАРНА! НАРИЧАТ ГО ОЩЕ "ЧОВЕКА ЧУДО" (СНИМКА)
14.03.2012, 14:08

Собственикът на луксозния СПА център "Мусита" и ясновидец Божидар Караджов е задържан при снощната спецакция във Варна.

29-годишният Караджов притежава един от най-рекламираните и модни комплекси от този тип, който се намира на улица "Цар Иван Асен" в центъра на Варна. Според информацията на МВР заедно с шефа на отдел "Икономическо развитие" в община Варна Ивайло Костов той е участвал в изнудването на русенски бизнесмен.

Караджов е известен и с ясновидските си способности. "На 29 години от гр. Варна. Наричат го „човека чудо”, „феноменалния Божидар Караджов”. Умее да види това което ви очаква, да изчисти негативната енергия..." Това пише на първа страница на сайта му - www.bojidar-karadjov.com. "В действителност аз съм обикновен млад българин на 29 години, който в ежедневието си по нищо не се отличава от вас. Вярно е, че притежавам необичайна дарба, но дали е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните е въпрос на гледна точка. Чувствам се богат с многото приятели и хора, които ме познават, тъй като в решаващия момент съм откликнал на техния зов за помощ и съм бил единствената им надежда и правилен ориентир да открият любовта, щастието и да съхранят своят живот и здраве", разказва човека чудо.

Спа центърът придоби славата на един от най-елитните в града.

Ивайло Костов пък е син на собственика на ресторант "Стария дъб" на Златни пясъци.

В началото на март русенски бизнесмен подал сигнал в полицията. Той разказал, че на 18 февруари получил обаждане от непознат на мобилния си телефон. Мъжът се представил за прокурор от Варненската районна прокуратура и му съобщил, че трябва да се яви на разпит. Делото било за престъпления срещу кредитната и финансова система – пране на пари. Допълнил, че ако не се яви, ще бъде задържан и доведен в прокуратурата с белезници.

Притесненият бизнесмен споделил за разговора на свои познати от Русе, които му предложили помощта си. Уверили го, че могат да бъдат посредници и да решат съдебните му проблеми. На същия и на следващият ден бизнесменът предал на „посредниците” общо 200 000 лв. Няколко дни по-късно те му обяснили, че „нещата продължават да са сериозни”, защото случаят му е предаден на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

След този разговор изнудваният получил серия от обаждания с искане да плати 60 000 евро. В хода на работата по случая е установено, че основните организатори на изнудването са варненците Божидар Караджов и Ивайло Костов. Съучастници в схемата били Г.Н. /24 г./ от Шумен, и русенците К.Г. /58 г./, И.Д. /23 г./  и  Д.И,. 29-годишна.

Действията по установяване на лицата, адресите и точното им местонахождение, както и за физическото им задържане са осъществени при много добра координация и взаимодействие между служители на трите областни дирекции. В момент на предаване на част от исканата сума във Варна са задържани четирима от тях. Претърсени са хотелска стая в столицата и жилища в Русе, както и офиси във Варна. Иззети са веществени доказателства, съотносими към извършеното престъпление. Работата по досъдебното производство продължава под прякото ръководство на прокурор от Русе.

Снимки www.spa-musitta.com и "Фейсбук"

Общи условия

Активация на акаунт