Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 397
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
nqkoi ima li vpechatlenie ot malina  nikolova -plovdiv ?ще се радвам много ако полу4а отговор

За щастие и полезност и  тя е  сред тези,правили публични предсказания пред местните вестници, гугъл  ги показва..Можеш да си направиш изводите за съвпаденията между нейните твърдения за бъдещето и реалността.

# 556
Съжалявам, Ironstone и моля за извинение  Praynig
Наистина нищо лично! Не исках да обидя никого.
Явно прекалено подозрителна съм станала от както ходя по лъжливи
ясновидци и ясновидки. Коментара  ти е много полезен. Не се отказвай
от темата. И без това толкова рядко тук се включват мъже. Проблема е в мен.
Sory.

Не ви се сърдя, но все пак е замесен трети човек (Латина) и не искам да я злепоставям.

# 557
Здравейте,
Кажете за ясновидките от Пловдив? Няма ли нова звезда?
А за баба Мария с координати 032247286;0898239022, която в моемтна гледа срещу кино Гео Милев, мога само да кажа НЕ ХОДЕТЕ.
От както отидох вече месец, само несгоди ни се случват. Съжалявам 300 пъти, че й платих тази сума и взех нещата, които ми приготви - разни талисманчета.
Моля някой да ме светне ако искам сега да се отърва от тези неща и един вид да изтрия това което е направила какво да направя с предметите. Лощото е, че ми беше дала и едни свещи които почти изгорях в къщи. ooooh!
Ами то това, както винаги обичам да казвам, кой каквото си направи сами, никой не може да му го направи.
Очаквам съвети! Предварително благодаря!

# 558
  • Sofia
Здравейте,
Кажете за ясновидките от Пловдив? Няма ли нова звезда?
А за баба Мария с координати 032247286;0898239022, която в моемтна гледа срещу кино Гео Милев, мога само да кажа НЕ ХОДЕТЕ.
От както отидох вече месец, само несгоди ни се случват. Съжалявам 300 пъти, че й платих тази сума и взех нещата, които ми приготви - разни талисманчета.
Моля някой да ме светне ако искам сега да се отърва от тези неща и един вид да изтрия това което е направила какво да направя с предметите. Лощото е, че ми беше дала и едни свещи които почти изгорях в къщи. ooooh!
Ами то това, както винаги обичам да казвам, кой каквото си направи сами, никой не може да му го направи.
Очаквам съвети! Предварително благодаря!

Може да ги изхвърлиш в течаща вода (река).

# 559
Здравейте, искам да споделя за тази женица Вили, дето приема на Пиротска (безистена) - толкова общи приказки досега не бях чувала, не аз а тя ми задава въпроси, просто нямам думи...съжалявам, че не се доверих на мнението на недоволните, но реших, че това е много субективно...пожелавам успех на всички;)

# 560
  • Sofia
Като прочетох ул.Пиротска по-горе, ми дойде на ум да ви питам и аз:
Момичета, някоя от вас посети ли жената от ул.Княз Борис 167 на Женски пазар срещу църквата леля Веска ? Беше въведена от една съфорумка тук преди няколко страници. Не вземала пари и не е ромка. Гледала на таро. Досега има само едно мнение,доста общо за нея. Други решили се да отидат има ли?  Heart Eyes

# 561

Liliya13, от моя прияте1ка чух много добри отзиви за Джеми1е от П1овдив, която живее око1о мс. Брико1аж. 
Ако някой има отзиви за Джеми1е от П1овдив, мо1я да споде1и.

# 562

Liliya13, от моя прияте1ка чух много добри отзиви за Джеми1е от П1овдив, която живее око1о мс. Брико1аж. 
Ако някой има отзиви за Джеми1е от П1овдив, мо1я да споде1и.

Някой дали има координати на тази Джемиле?

# 563
Zdraveite, iz4ela sam vsi4kite 12 temi i vi sledq redovno, do sega ne sam pisala, za6toto nqmam kirilica i sega neznam da li 6te mi publikuvat saob6tenieto....Eto i moq opit s gleda4kite:

Giuk4en - pedi 1 godina sam hodila, no nikakva poznavaemost i prognozite i ne se sbadnaha

Lelq Iskra - predi nqkolko meseca 2 pati po telefona, kato 2riq pat i izpratih pari i se obadih 2 sedmici sled 1viq razgovor, razli4ni ne6ta i 2ta pati, podpitvaniq i nikakvi prognozi

Margarita ot Varna - po telefona, 1viq pat neznaeh, 4e otgovarq samo na vaprosi i ne bqh podgotvena i q pitah na momenta za kakvoto me interesuva6e, no iskah o6te vednaj da i se obadq s podgotveni vaprosi, obadih i se sled okolo 2 sedmici sled 1viq ni razgovor i da vi kaja mi kaza ne6tata, koito 1viq pat mi kaza, no s podrobnosti, ot neq sam dovolna, spored men nqma kak da pomni kakvo mi e kazala 1viq pat, kazva i za bade6te i to dale4no, naprimer sled godini, nai-blizkata prognoza e za noemvri, taka 4e ako ima rezultat, 6te pi6a.Ot neq za sega sam nai-vpe4atlena.

No vse o6te tarsq qsnovidka, koqto da mi kaje minalo i bade6te s to4nost.
Blagodarq vi, tova e ot men za sega.

# 564
Чували ли сте за гледачка Йорданка Попова от Стара Загора?

# 565
Като прочетох ул.Пиротска по-горе, ми дойде на ум да ви питам и аз:
Момичета, някоя от вас посети ли жената от ул.Княз Борис 167 на Женски пазар срещу църквата леля Веска ? Беше въведена от една съфорумка тук преди няколко страници. Не вземала пари и не е ромка. Гледала на таро. Досега има само едно мнение,доста общо за нея. Други решили се да отидат има ли?  Heart Eyes

Отдели ми около 12 мин, през които говореше и по тел.Доста кратичка процедура е.Напомни ми на детска игра , ей така,редим си пасианси.
Съвсем,съвсем общи и захаросани приказки бяха.Все ме питаше какво ме притеснявало..тя не видя абсолютно нищо на картите си.Иначе  е мила възрастна жена..и дотам.

# 566
Мнение за Вили от Пиротска:
През 2001 - 2002 няколко колежки ходихме до Вили - бул. Христо Ботев и останахме много доволни и впечатлени от нея.  Само една от нас сподели, че не е нищо особено, но тя е скептик по отношение на ясновидство.  През 2004 отново бях при нея - офисът беше на друго място - вече не си спомням къде. Отново останах много доволна. И от двете посещения имах по един лист, на който бяха написани имена и събития. Събитията визираха имена на хора от миналото и  2-3 години в бъдеще.  След 2009  имах проблеми и не можех да открия никакви нейни координати. Тази година отново пуснах името и на търсачката и видях снимката и прогнозата във вестник "Дума". Трудно намерих телефона  и си записах час. Отидох с големи очаквания, но останах много разочарована - нищо конкретно, само един безполезен и измъчен разговор.  Мисля си, че може би е загубила способностите си. Не зная. От последното си посещение не съм доволна. Дано съм Ви била полезна.

# 567
Онзи ден си правих хороскоп при Ани от Пловдив. Преди няколко месеца правих същото при една жена, която се занимава непрофесионално с астрология.
Без да се познават една друга или да знаят подробности за мен, в почти 90% от събитията и датите казаха едно и също. Което мен доста ме учуди, но явно така е писано. В смисъл не очаквах, че наистина може така да са предсказани нещата от звездите.
Конкретно за Ани от Пловдив мога да кажа, че разговорът беше много хубав, хареса ми като човек. Добре ме анализира, каза неща от настоящето, което са точно така- ситуации, хора, характери.
Сега остава да видя прогнозите.

# 568
  • София
За тази дама говорили ли сме -  Невена - тел.0888 32 84 96 и 0888 68 85 20 - по- вероятно е втория. Намира се в безистена на пл.Славейков, като минеш покрай аптеката и влизаш. Таксата е 15лв

# 569
Аз съм ходил и съм с много дълбоки съмнения, защото беше много кратка и лаконична, а задаваше доста въпроси. Мнението ми е в тази тема, няколко страници назад - на страница 27 в темата. Ще се радвам ако някой я посети и ме убеди в противното.

Общи условия

Активация на акаунт