Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 432
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте.Тази седмица пообиколих три врачки и да споделя впечатления.
Латина-много добра за здравословни проблеми.За мъжа Х-даде ми съвети как да се държа с него,защото за нея моят подход не е правилен.За бъдеще-нищо.
Ина-за настояще и минало–ок.За бъдеще-нищо.Но и двете не ми отговориха на най-важния въпрос-защо се държи той така.За тях той има проблем и много го е страх от мен,но не ми казаха нищо повече.
Преди около час пък разговарях с Маргарита от Варна.Не ми каза кой знае колко-само че не ми бил по съдба.Ще се омъжа за чужденец,ако не го направя,ще си стоя сама като кукувица.Чак ме хвана яд,че и се обадих.

# 571
Здравейте.
Бих искал да пробвам Латинка. Къде се намира и има ли телефон?

Поздрави

# 572
Здравейте.
Бих искал да пробвам Латинка. Къде се намира и има ли телефон?

Поздрави

Ако погледнете моите публикации,ще и откриете телефонния номер.Намира се в София.

# 573
Здравейте!
Коя е тази Маргарита от Варна?
Моля, дайте телефон! Praynig

# 574
  • По света и у нас
Маргарита - Варна 0885053683

# 575
  • София
някой има ли информация, мнения и впечатления за гледачката от Сопот?

# 576
Здравейте момичета, сега от позицията на времето и след като беше коментирана в предишни теми, бихте ли споделили каква е познаваемостта на Емилия?

# 577
  • София
No vse o6te tarsq qsnovidka, koqto da mi kaje minalo i bade6te s to4nost.
Blagodarq vi, tova e ot men za sega.

[/quote]

За миналото си никога не съм питала гледачките, при които съм била. Та то е минало, не ме интересува!!! По-важни за мен е настоящто и бъдещето.

# 578
  • София
За тази дама говорили ли сме -  Невена - тел.0888 32 84 96 и 0888 68 85 20 - по- вероятно е втория. Намира се в безистена на пл.Славейков, като минеш покрай аптеката и влизаш. Таксата е 15лв

Тази Невена не приемаше ли преди години на "Хр. Ботев"?
Прави някакви ритуали със свещи.....Преди доста години съм била при нея и нямаше никакъв ефект от това, което правихме. Освен това все бърза да приключи с клиента.....Нямам много добри впечатления.

# 579
За тази дама говорили ли сме -  Невена - тел.0888 32 84 96 и 0888 68 85 20 - по- вероятно е втория. Намира се в безистена на пл.Славейков, като минеш покрай аптеката и влизаш. Таксата е 15лв

Тази Невена не приемаше ли преди години на "Хр. Ботев"?
Прави някакви ритуали със свещи.....Преди доста години съм била при нея и нямаше никакъв ефект от това, което правихме. Освен това все бърза да приключи с клиента.....Нямам много добри впечатления.

Същата...Поне при мен ме съжали и свещите бяха безплатни  Joy

# 580
Здравейте момичета, сега от позицията на времето и след като беше коментирана в предишни теми, бихте ли споделили каква е познаваемостта на Емилия?

При мен на 98% да не кажа 100%.  Peace
Препоръчвам я.

# 581
При мен на 98% да не кажа 100%.  Peace
Препоръчвам я.
Това добре прозвуча, но както и преди казах търсачката на бг-мамма нещо не работи много читаво та не открих координати на Емилия. Кажете и къде приема моля.
Нали не е тази, която гледа на таро?
Благодаря!

# 582
www.tarotanalyses.info

Peace

Дава консултации по скайп- тъй като живее в Лондон

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 19:13 от Riri

# 583
Момичета,
стана ми скучно, утре с моята приятелка сме си обявили почивен ден и искаме да хайманосваме по гледачки в София или близо до София...
Звъня няколко пъти на тази Таня -  0878755301 , или ми дава заето или изобщо не вдига, какъв е случая там?
Къде бихте ме пратили, за да ви разкажа после с подробности? Mr. Green

# 584
Момичета,
стана ми скучно, утре с моята приятелка сме си обявили почивен ден и искаме да хайманосваме по гледачки в София или близо до София...
Звъня няколко пъти на тази Таня -  0878755301 , или ми дава заето или изобщо не вдига, какъв е случая там?
Къде бихте ме пратили, за да ви разкажа после с подробности? Mr. Green

Таня не става за бързо запълване на скучен ден.Записва за поне седмица напред.
Днес бях при нея след доволно  изчакване.
Не знам какво да мисля.Някои неща уцели, други категорично обърка.
Доста ме сдуха с присъди от ранга на "родови проклятия" и подобни.
Прати ме да ходя по този повод при Исмаил ходжа от Краище.Знам,че често го прави.
Та..да помоля за впечатления -доколко казаното от нея се сбъдва  в БЪДЕЩЕТО( това е единственото, което ме интересува; похвали от сорта на "страшна е , позна ми миналото и ми описа характера"-наистина не ми вършат ефективна работа.

А, относно старият Исмаил ходжа-впечатления?Реална помощ някой дали е получил?
Казах изрично на пращащата ме при него Таня,че не желая да се кича с мюсюлмански муски-тя беше категорична, че той не ползвал такива, а това ми е супер , супер съмнително-ходжа е!?
Нямам никакво време за размисъл, ако някой има възможност, нека сподели за Таня и Исмаил(за последния Google  ми донесе поне 6 торби с оплаквания и крайно недоволство).
Благодаря !

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 20:01 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт