Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 380
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Zdraveite, bqh pri Latina onzi den, spored men ima darba, no ne e moqta gleda4ka, mila i vejliva, opisa zdravoslovnoto mi sastoqnie bez gre6ka, dori i ot koq strana imam da pravq zab, opisa nastoq6teto mi dosta to4no, no zacikli na nego sas saveti i kak to4no da napravq, za da se opravi problema mi v momenta, dade prognoza za sled 2 meseca, sa6to kato Margarita, taka 4e ako stane 6te pi6a, tova e nai-blizkata prognoza, za minaloto po4ti ne kaza, az q zasipah s vaprosi, na koito za nqkoi znam otgovorite i be6e to4na,/za minaloto stava vapros/, no na tezi koito neznam otgovora ne moga da kaja, dali e prava, otdeli mi 1 4as, no govori samo za problema i kakvo da napravq.

# 586
No vse o6te tarsq qsnovidka, koqto da mi kaje minalo i bade6te s to4nost.
Blagodarq vi, tova e ot men za sega.

За миналото си никога не съм питала гледачките, при които съм била. Та то е минало, не ме интересува!!! По-важни за мен е настоящто и бъдещето.
[/quote]

Nikolinanik, az pitam za minaloto sas cel, za da razbera da li poznava ne6to ili ne, to e qsno 4e go znam.

# 587
No vse o6te tarsq qsnovidka, koqto da mi kaje minalo i bade6te s to4nost.
Blagodarq vi, tova e ot men za sega.

За миналото си никога не съм питала гледачките, при които съм била. Та то е минало, не ме интересува!!! По-важни за мен е настоящто и бъдещето.

Nikolinanik, az pitam za minaloto sas cel, za da razbera da li poznava ne6to ili ne, to e qsno 4e go znam.
[/quote]

Познаването на миналото и настоящето категорично не гарантира, че казаното за бъдещето в същия разговор е вярно и ще се сбъдне.

# 588
Как става записването при Латина и къде се намира?

# 589
телефона й е 0898484253 адреса където приема е ул.Живко Николов 29 срещу МОЛ Сердика като пресечеш булеварда

# 590
Автентичността и ефективността на муските на доста от популярните ходжи в БГ:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0oInQMpP-SM … ct=clnk&gl=bg

# 591
ryannn Браво, браво, браво!!!

Това, което си постнала е страхотно, с много информация и изключително грамотно представено. Личи си, че зад написаното стоят множество изследвания и познания.

Всички, които сме тук наистина трябва да го прочетем.

Благодаря ти!

# 592
  • София

[/quote]
[/quote]

Познаването на миналото и настоящето категорично не гарантира, че казаното за бъдещето в същия разговор е вярно и ще се сбъдне.

ryannn , напълно съм съгласна с теб!  Simple Smile

# 593
И аз съм съгласна с ryannn.Дори когато се консултирам с някоя ясновидка й нахвърлям общата картинка, за да я улесня в сглобяването на пъзела.Моята представа за ясновидството е, че на хората, които го умеят, им се появяват отделни картини и усещания, и от тях се иска да ги изтълкуват и анализират.Това не би било лесно ако човека, на когото гледат е там с цел "изпитване" и дори задава подвеждащи въпроси.Не мисля, че би се получило ако няма добронамереност от двете страни.

# 594
  • София
И аз съм съгласна с ryannn.Дори когато се консултирам с някоя ясновидка й нахвърлям общата картинка, за да я улесня в сглобяването на пъзела.Моята представа за ясновидството е, че на хората, които го умеят, им се появяват отделни картини и усещания, и от тях се иска да ги изтълкуват и анализират.Това не би било лесно ако човека, на когото гледат е там с цел "изпитване" и дори задава подвеждащи въпроси.Не мисля, че би се получило ако няма добронамереност от двете страни.

Абсолютно съм съгласна с теб! Simple Smile
Даже си мисля, че ако питаш за починал човек, а го представяш за жив, с цел да провокираш и провериш познаваемостта на гледачката, задаваш подвеждащи въпроси, не само,че е некоректно, а според мен е и с цел заяждае и мисля, че не носи нищо добро на този, който го прави.
До сега не съм си позволявала такъв начин на общуване с нито една гледачка, но хора всякакви...

# 595
  • София
Автентичността и ефективността на муските на доста от популярните ходжи в БГ:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0oInQMpP-SM … ct=clnk&gl=bg

Много съм впечталена от материала.
Благодаря, ryannn!

# 596
  • София
Здравейте , ходих при Цецка от Надежда и съм много доволна.Настоящето ми го позна точно , надявам се да е познала и бъдещето , защото това което предрече ми харесва. Много е мила, приятна и земна жена.

# 597
  • София
Сайтът за муските и аз го четох преди няколко дни и от тогава разсъждавам. Заклинанията нямат общо с арабската писменост, така, че дали са написани на правилен арабски или не, все тая общо взето. Твърденията там са за по-скоро дали съответния ходжа чете корана в оригинал  Mr. Green
Обаче на Младия ходжа от Долни воден от понеделник телефона му е изключен, тъкмо се наканих да ходя. Чудя се дали не е прибран в полицията сред онези 13 ходжи радикалисти - скандала от последните дни...Ако някой има инфо, или пък е сменил телефона? newsm78 newsm78

# 598
Сайтът за муските и аз го четох преди няколко дни и от тогава разсъждавам. Заклинанията нямат общо с арабската писменост, така, че дали са написани на правилен арабски или не, все тая общо взето. Твърденията там са за по-скоро дали съответния ходжа чете корана в оригинал  Mr. Green
Обаче на Младия ходжа от Долни воден от понеделник телефона му е изключен, тъкмо се наканих да ходя. Чудя се дали не е прибран в полицията сред онези 13 ходжи радикалисти - скандала от последните дни...Ако някой има инфо, или пък е сменил телефона? newsm78 newsm78

Интересен възглед.Според теб, с коя писменост имат общо заклинанията, които, по твърдения на самите ходжи са молитви именно от Корана и ако не са част от каквато и да е писменост, а са абсолютно неграмотни драсканици,какво точно извършват, освен да те обират и зомбират?

# 599
  • София
Сайтът за муските и аз го четох преди няколко дни и от тогава разсъждавам. Заклинанията нямат общо с арабската писменост, така, че дали са написани на правилен арабски или не, все тая общо взето. Твърденията там са за по-скоро дали съответния ходжа чете корана в оригинал  Mr. Green

Интересен възглед.Според теб, с коя писменост имат общо заклинанията, които, по твърдения на самите ходжи са молитви именно от Корана и ако не са част от каквато и да е писменост, а са абсолютно неграмотни драсканици,какво точно извършват, освен да те обират и зомбират?

Аз мисля, че като са неграмотни, не могат да ни зомбират, но определено ни обират!

Общи условия

Активация на акаунт