Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 967
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • и тук и там :)
Основно ме интересуваше дали тази Таня, която обсъждате, преди Люлин, е била в Надежда, за да разбера за една и съща ли чух днес и вие коментирате.
Честно казано не знам дали е била в Надежда.

# 631
Интересното е, че хвалените напоследък Цецка и Таня ми казаха фундаментално противоречащи си и взаимоизключващи се неща.
Голяма забава...

# 632
# 633
ryannn опитах се да ти пиша на лични, но кутията ти е препълнена Simple Smile

# 634

Изчистена,все я забравям:)

# 635
  • София

Изчистена,все я забравям:)
отново кутията

# 636
Добре де аз не мога да си обясня защо след като казвате, че има много доволни хора от Исмаил ходжа, същите тези доволни пак се връщали при него и ходили амнайсе на брой пъти.... newsm78
Ако са толкова доволни и той толкова помага следва от пръвия път да направи каквото трябва и нещата да започнат да се подобряват при човека. Ако не от първия то максимум от третия - магическото число за всичко.
Аз четох във форума не знам в коя тема беше за младия Исмаил добри отзиви.

# 637
  • София
Извинявам се, не разбрах какво значи  *за магии не говорим*, в смисъл не е за тази тема ли? Ако е така, много се извинявам за спама Embarassed
Благодаря все пак на всички споделили за църквите и Исмал ходжа   bouquet

# 638
velmar333,
Аз бях при Исмаил ходжа миналата есен, преди около година и при мен нещата не минаха по начина, по който ти ги описваш. За да вляза при стареца чаках от 10 сутринта до 17 след обяд. Не мога да кажа, че проблема заради който отидох се разреши, но определено се почувствах по-спокойна. Докато чаках реда си доста от хората споделяха как е минало, някои бяха идвали и друг път, но никой не сподели едни и същи неща и като цяло хората бяха доволни.
Нека не изкривяваме информацията, писала съм, че някои от хората бяха идвали и друг път, което в никакъв случай не означава "амнайсе на брой пъти.... "

# 639
Здравейте, някой знае ли гледачка за Велико Търново? Благодаря предварително.

# 640
Здравейте, искам да попитам дали някой е ходил при Сирма? Освен по телефона имате ли лични впечатления от нея?

# 641
  • София
Здравейте, искам да попитам дали някой е ходил при Сирма? Освен по телефона имате ли лични впечатления от нея?

И мен това ме вълнува много. Аз я чаках да ми се обади като идва в София, но не стана нищо.

# 642
Днес бях при Вили от Пиротска. НЕ съм доволна!!!

Жената е лъчезарна и приятна за общуване. Консултацията продължи 20 минути. Дойде следващата клиента и тя стана особено нетърпелива. Започна да ми говори общи неща, но аз я прекъснах, че искам да си задам конкретно въпросите, тогава тя видимо се затрудни. На няколкото ми конкретни въпроса първо отговаряше доста общо. След настоятелно питане от моя страна, си изпросих няколко по-конкретни прогнози с уж фиксиран срок. Ще видим занапред, но по пътя на логиката предсказаното от нея е малко вероятно да се случи. Самата тя добре се възползваше от леките ми коментари и въртеше предсказанията около тях. Обиграна е определено.

Каза ми две имена занапред- от най-често срещаните.

Не ми стана ясно как след десет години, когато ще съм на 70- според нея ще имам голям прогрес в живота и цитирам: ''личностно развитие''... Simple Smile

Другото, което ми направи много лошо впечатление е че цялата консултация протече доста несериозно, прекалено несериозно...Тонът ѝ беше все едно ми каза нещо помежду другото, а не предсказания за живота ми. През цялото време не спря да се подсмихва и беше особено лежерна.

Отделно и говореше много хаотично за бъдещето- нещо за след месец, после друго за след десет години, после нещо за след година...Трудно ми беше да хвана връзката...Simple Smile

Това е в общи линии. Жената, която сподели, че Вили си явно си е загубила способностите, вероятно е права.

# 643
П.С. За Вили-Пиротска

Нацели две точни неща, но не особено фрапиращи. Другото ѝ ''познаване''  беше от нещата, които важат за всички. Simple Smile

# 644
Здравейте на всички ,

тъй като във форума не съм влизала от половин година може би ,
съм забравила парола и се наложи да си направя нова регистрация с
ново- старо име.
Скрит текст:
Всичко това го пиша защото се регистрирах
 току що и да не ме обвините

По същество :

Ани от Пловдив - много точна в познаваемостта за минало и настояще , обаче това което ми каза за бъдещето - нищо не позна. Но имам съмнения , че тя все пак е видяла истината но не ми я сподели защото събитията които се случиха след посещението ми при нея не бях никак в моя полза.
Трагедията за мен беше пълна , но тя това не ми го каза. Дали видя всичко това или не - факт е че ми наговори глупости и ми даде празни надежди. Това означава , че аз вече не бих я посетила.
Също лъхаше и лицемерие при нея , което още повече ме подразни. При никой от следващите посочени по - долу не усетих лицемерие , дори ми се правеха забележки или ми се казваше в прав текст. Това може само да ме спечели.

Мр.Морисън- всичко ми позна говореше за настояще и бъдеще , сроковете които той ми даде все още не са настъпили , но и да не ги познае не е голяма болка. Две консултации имах с него в рамките на 4 - 5 месеца , не мисля че ме е запомнил , но вторият път покриваше почти 100 % това което ми говори първият път.

Емилия, която гледа на карти таро и живее в Англия - пълна познаваемост , както за минало за настояще , а вече към този момент за бъдещето. Интелигента и доста умерена. Обективна и не излишна в думите си. Много психология има при нея. Два пъти говорих с нея , изобщо не ме помнеше , но така както и при мр. Морисън всичко съвпадна.Има още да се случва от това , което тя ми каза.

Никола Узунов - също както при Ани , дали не видя задаващият се проблем или не пожела да ми каже . Тази им постъпка я оценявам като грешна , ако ми спестиха истината. За мен Ники Узунов може би е силен ясновидец , но на моменти дали умората или нещо друго му пречат да доизкаже , някак си не успява да надскочи лентата. През последната половин година се консултирах и с него няколко пъти , успява да хване нещата но все е много общо , конкретиката при него е както при всички , когато се отнася до дати.

В момента очаквам събития около мен  според Емилия , мр. Морисън и Ники Узунов за около началото на м. октомври , ще ви уведомя има ли ги.

За мен Емилия си остава №  1 , като човек с който бих говорила и консултирала , близка ми е по душевност

Общи условия

Активация на акаунт