Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 560
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
бях миналата година(август месец) при махмуд-нищо от това,което ми каза тогава,не се е случило.

# 721
  • София
Мелиса, моля те изчисти си кутията.Wink)

# 722
Здравейте, момичета ! Искам да попитам тези от вас, които имат опит с Керанка от Добрич - дали може да си направя консултация с нея по телефона, че както разбирам, тя започва да гледа след 17 ч, Бог знае кога ще ми дойде реда, а после шансовете ми да се прибера са почти невъзможни, че съм от доста далеч .. Усмихнат ден на всички ви !  Hug

# 723
  • София
Здравейте Simple Smile сега говорих с Роси Демиряс дали работи и ми каза, че от скоро работи и не е работила известно време. Търси да си наеме офис. Мога да дам на лични телефона й, ако някой се интересува.

# 724
  • София
Здравейте Simple Smile сега говорих с Роси Демиряс дали работи и ми каза, че от скоро работи и не е работила известно време. Търси да си наеме офис. Мога да дам на лични телефона й, ако някой се интересува.

Нямам много информция за Роси Демиряс, освен,че е ясновидката на Карамански.
Дай повече инфо за нея.

# 725
  • София

Нямам много информция за Роси Демиряс, освен,че е ясновидката на Карамански.
Дай повече инфо за нея.

И аз така я намерих и се виждах с нея, а преди това веднъж и след това още веднъж съм й качвала снимки и съм я питала по мейла въпроси.

# 726
  • София
И аз така я намерих и се виждах с нея, а преди това веднъж и след това още веднъж съм й качвала снимки и съм я питала по мейла въпроси.
[/quote]

Ето, че за Ангел Бончев го е виждала, че е мъртъв, а човека е жив!!!

# 727
  • София

На тази Катя имаме ли актуален телефон?

# 728
  • София
честно казано не мога да ви се начудя на акъла пък защо мълчите,ми кажете й що за неуважение към клиентите и т.н. като че ли няма други гледачки.При Латина няма такова нещо,само веднъж звънна телефона и тя побърза да приключи разговора по-бързо и цари пълна хармония,спокойствие все едно че се намирах в някаква обител за релакс.И не се чака изобщо,а другия клиент приема веднага понеже аз както казах бях с приятелка която ме чакаше отвън и тя гледаше и на нея после.И ще направя чест на някаква си неизвестна да я чакам с часове  Shocked абсурд

Напълно съм съглсна с теб!
И при Мира е едно спокойствие, там клиента е цар! Ако звънне телефона й, пита али може да се обади или дава заето.
Когато говорих с леля Искра, тя ми каза, че има много хора при нея, ИЗВИНИ се и се уговорихме за час, отново да й звънна и УСТОЯ на обещанието си. В края на нашия разговор каза: Извини ме миличка, но имам още хора при мен, друг път пак, когато имаш нужда се обади, ще ти отделя повече време.
Керанка - когато се свързах с нея по телефона, много любезно ме помоли да се уговорим за час в който да се чуем и да ме консултира. в уречения час вдигна телефона и ми отдели нужното време непрекъсвана от никого!!!
Преди години, когато ходех при Ина, случвало се е да звънне телефона й, тя или вдига и много бързо приключва разговора или не вдига.
За други сега не мога да се сетя, но и при други гледачки като съм ходила само с мен са работили и не са се разсейвали със странични неща.

# 729
Здравейте, момичета ! Искам да попитам тези от вас, които имат опит с Керанка от Добрич - дали може да си направя консултация с нея по телефона, че както разбирам, тя започва да гледа след 17 ч, Бог знае кога ще ми дойде реда, а после шансовете ми да се прибера са почти невъзможни, че съм от доста далеч .. Усмихнат ден на всички ви !  Hug
Ако искаш да ти е полезна, препоръчвам ти първо да се видиш лично с нея! Преди една година ходих до нея, е за да съм честна изкомбинирах с командировката си до Варна! След това вече започнах да се свързвам по телефона с нея, но по телефона тя няма възможността първо тя да ти говори, затова си напиши въпросите, които ти ще й зададеш! Последно се консултирах с нея преди 3-4 седмици, зададох й 2 въпроса, за които й изпратих 20 лева! Това е! Аз съм доволна за сега!   bouquet

# 730
MayaN, благодаря !
Ако искаш да ти е полезна, препоръчвам ти първо да се видиш лично с нея! Преди една година ходих до нея, е за да съм честна изкомбинирах с командировката си до Варна! След това вече започнах да се свързвам по телефона с нея, но по телефона тя няма възможността първо тя да ти говори, затова си напиши въпросите, които ти ще й зададеш! Последно се консултирах с нея преди 3-4 седмици, зададох й 2 въпроса, за които й изпратих 20 лева! Това е! Аз съм доволна за сега!   bouquet
Ако искаш да ти е полезна, препоръчвам ти първо да се видиш лично с нея! Преди една година ходих до нея, е за да съм честна изкомбинирах с командировката си до Варна! След това вече започнах да се свързвам по телефона с нея, но по телефона тя няма възможността първо тя да ти говори, затова си напиши въпросите, които ти ще й зададеш! Последно се консултирах с нея преди 3-4 седмици, зададох й 2 въпроса, за които й изпратих 20 лева! Това е! Аз съм доволна за сега!   bouquet
само не разбрах, защо тя не може да говори по телефона .. Simple Smile

# 731
А коя е по по най за по телефона Керанка или Маргарита?

# 732
  • София
А коя е по по най за по телефона Керанка или Маргарита?

???????
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 733
  • София
На шега, на майтап, пак навъртяхме 50 страници Simple Smile

# 734
Здравейте момичета,
вече мога да споделя мнение за Анелия лечева от Пловдив.За съжаление ,не съм доволна от нейните предсказания,говорих с нея преди повече от година,като последното нещо което ми предрече като положително,се обърна преди повече от 2ва месеца в отрицателно!
За мен контакта с нея,не беше ползотворен в смисъл,загубено време над 1 г.и развоя на събитията които се оказаха тотално противоположни на нейните предпазния и най -вече надеждата която ме крепеше!

А на друга ползвала ли си услугите или само на Анелия?

За тази Анелия ли става въпрос? http://astro.ovo.bg/index/0-3
Току що  (около час най-много) бях при нея и незнам за какви предсказания става въпрос, но на мен в прав текст ми каза, че не била врачка и не можела да каже какво щяло да се случи. Астрологията не се занимавала с това.Ако съм искал това да съм ходил на врачка да ме налъже и да ми вземе парите.
Та в тоя ред на мисли искам да ви попитам (ако разбира се за нея става въпрос) за какви услуги я търсите?
Иначе не мога да кажа нищо лошо за жената/момичето, дори и пари не ми взе. Изяснихме се, че е станало недоразумение и си тръгнах. За мен тази жена е повече психолог-аматъор (не съм я питал дали има диплома), дори и тя самата ми каза, че половината астрология била психология.
Но за каквито и да било предсказания и дума не може да става!!!
Поразпита ме какви са ми проблемите и ме посъветва как да ги реша, абе направи ми една психоанализа и толкова!
А това, за което отидох беше съвсем друго. Някъде по темите четох(сега не ми се търси), че някой е ходил при нея и му е казала точно какво ще му се случи и дори е дала точни срокове.
Ето затова отидох и аз- да ми каже примерно еди кога си ще почнеш нова работа, ще се ожениш (или пък не) или въобще ще ти се случи нещо било то добро или лошо. Нищо подобно! Та ако целта на посещението ви е като моята, по-добре въобще не ходете и не губете своето и нейното време.

Друга жена от Пловдив, за която е ставало въпрос в темите и при която съм ходил е Рени до моста на Герджика. При нея съм ходил 3 или 4 пъти в рамките на 7-8 години. Всъщност и точно тя беше причината миналата година да се регистрирам тук, за да попитам (питах на ЛС) за координатите й (бях ги забравил) и за отзиви. Та първите няколко пъти останах доста доволен от нея-позна и за миналото и за бъдещето, не с подробности и срокове, но общо взето нещата се случиха.
Последния път когато ходих беше миналата година и останах тотално разочарован. В крайна сметка като се замисля май и тя не позна съвсем всичко, понеже при всиките ми посещения категорично твърдеше, че ще се оженя за дългогодишната ми приятелка, а това просто вече няма как да стане.
И в края на поста си искам да ви попитам вие как мислите-дали съдбата ни е предопределена или както каза А.Лечева е такава каква си я направим (перифразим)?
Защото ако няма нищо сигурно, какъв е смисъла да ходим по врачки и да пишем стотици странници по темата???

Общи условия

Активация на акаунт